Allmänt

Tävlingstopp som passar till allt

Något som jag saknade på marknaden var en fin tävlingstopp med lite bling som passade till kavajerna jag har. Antingen så var det för fult bling, eller så satt det fel eller så gick det även upp på halsen och ”tog över”. Designade den här som jag personligen älskar. Pärlorna blingar men mer diskret och den känns exklusiv. Tyget är dyrt och bra. Den är fin och klassisk, och många har ju en kavaj som har en krage med nån färg och då krockar det med blingade halsar…

De absorberar svett bra (jag svettas JÄMT när jag rider så det är ett krav för mig som designer haha). Genomskinliga (men täckande) tyget i armarna gör att det blir ännu bättre. Knapparna är insydda så det ger den där exklusiva känslan. Dock har jag märkt att den inte gått hem riktigt då vi sålt dåligt av den! Jag tror det beror på att vi inte alls gjort bra reklam för den. Den bara lades upp lite i panik på sidan (då den låg på lager i flera månader innan vi plåtade….).

Vi rensar ut vårt lager just nu, så nu ligger faktiskt den här på 50% rabatt. Så nu kostar den nästan lite pinsamt ynka 199 kr. Men vi måste sälja ut den för att rensa lagret och komma in med nya produkter. Man både märker och lär sig vad som gör sig bra på bild när man jobbar som jag gör. Den här te x, den gör sig absolut inte bra på produktbilderna som måste vara plåtade i studio. Bilderna gör den inte alls rättvisa. Och då kan vi inte fortsätta sälja den för vi måste ha produkter som blir bra på bild så folk blir köpsugna.

Men här har ni lite bilder som gör den lite mer rättvisa. Så passa på att skynda fynda en snygg tävlingstopp nu när tävlingarna drar igår. Klicka här för att komma direkt till produkt. Kram

q4

q6    q1

q5

32 svar till “Tävlingstopp som passar till allt

 1. m skriver:

  Den är väldigt ful, ser billig och plastig ut och det finns mycket snyggare tävlingstoppar på marknaden än denna.

  1. Linda skriver:

   Jag tycker tvärtom att den är jättefin. Lagomt blingig och ser skön ut i materialet.

   1. m skriver:

    Köp du den och gå och se ful ut så skrattar jag bakom din rygg när jag ser dig i den på tävling:)

    1. elin skriver:

     Ja, för man skrattar ju åt alla andra som tycker att saker som man själv inte tycker är fina är just fina. Det ger dig rätten att tycka att någon är dum i huvudet……

     1. m skriver:

      Japp!

     2. Michaela skriver:

      Ärligt talat tror jag ingen bryr sig om du ”skrattar bakom någons rygg”. Tycker ärligt talat bara synd om dig. Det sättet du beter dig på anser inte jag vara helt friskt. Du kanske behöver någon att prata med m?

    2. christin skriver:

     gud, vad otrevligt skrivet.

    3. Linda skriver:

     Hoppas du mår bättre snart M och att du får hjälp med det som tynger dig. 🙂

  2. Dressyrryttare skriver:

   m som i moget!!

   Väx upp!

   1. m skriver:

    Dressyrryttare, D som i dum i huvudet.

    1. Marina skriver:

     M tråkigt att du beter dig som du gör. Alla har olika tycken vad som är snyggt och vad som är fult. Smaken är som baken, delad. Att känna ett behov att skratta åt någon bakom ryggen är inte trevligt och tror inte du hade tyckt det varit så roligt själv om någon gör det emot dig. Bemöt andra som du själv vill bli bemött. Jag tycker själv om tröjan men tävlar inte i år och har heller inte råd att köpa en annars hade jag köpt en till min underbara tävlingsryttare som ska tävla min ungponny i år.

     1. M skriver:

      Fattiglapp

     2. Tyra skriver:

      M- Glöm inte att du inte är anonym på nätet, det är väl det enda jag kan säga.

     3. Marina skriver:

      Men kära du om du tror detta skulle såra mig så har du fel. Tycker allvarligt du ska gå och prata med någon så du själv börjar må bättre. Ingen människa mår bra av att trycka ner andra speciellt inte bakom en skärm. Och som Tyra skriver så är ingen anonym på internet. God morgon hälsar fattiglappen som går upp i morgonkvisten för att köra ponnyn till tävling

  3. Tyra skriver:

   M /Camilla- GE DIG NU! Antingen slutar du med dina bitterfitts-kommentarer som du hållt på med i flera år, eller så får du skylla dig själv. Inte så mkt begärt- det ligger hos DIG för du beter dig som en idiot, och det har du gjort under väldigt lång tid!

   1. Karin skriver:

    Tyvärr är det även du själv som ibland kallare följare för bitterfittor så det behövs nog en skärpning både från dig själv och vissa läsare.

    1. Julia skriver:

     Men Karin, tycker du verkligen att den kommentaren passade in här och nu??

 2. Johanna skriver:

  Måste sälja ut den för att rensa lagret. Det var en intressant omskrivning för att man måste rea ut saker som inte blir sålda. Varför inte skriva sanningen bara, alla förstår ju i alla fall. Det har varit mycket rea och halva priset.

  1. Tyra skriver:

   Johanna- Vet ej om du kan läsa ordentligt för jag skriver ju i inlägget att den inte sålt bra? Så varför skulle jag då inte kunna skriva att det är därför vi rear ut? Jag hade kunnat ha kvar den och gjort mer reklam för den och sälja den till det redan billiga fulla priset. MEN vi rensar lagret och måste sälja ut. Det är inte så att vi köper in typ 10 produkter utan hundratals produkter…Och nej, det har inte varit mkt rea, vi har kampanjer och rea precis som alla andra.

  2. Jo skriver:

   Fast det är ju jättevanligt att företag rear ut produkter för att frigöra lagerutrymme? Det är ju inget märkligt alls.

 3. Vendela skriver:

  Tycker den är snygg. dock tävlar jag så sällan så det blir inget köp.

 4. Dressyrryttare skriver:

  Seriöst Johanna så har du dålig koll.

  Rea ut gör vi företagare av flera anledningar. Är inte mycket som Tyra rear ut….

  Topen var söt och fräsch. Låt Tyra rea ut vad hon vill och var gla för de.

  Men alla som vill betala fullpris kan naturligtvis göra det!

 5. Sara skriver:

  Gode jösses inte konstigt att det e mycket mord och misshandel här i världen! Snälla sluta bråka!
  S som i sams

  1. Tyra skriver:

   Sara- Eller hur visst blir man chockad! Skäms på människor alltså!

 6. Felizia skriver:

  Tycker modellen var fin för det priset, hade ev. klickat hem den om det inte vore för de rosa stenarna. Hade du haft silvriga eller guldiga stenar tror jag den hade sålt betydligt bättre 🙂 Hade även varit ännu snyggare med runda stenar 😀

 7. pernilla skriver:

  Jättefin!! Lite annorlunda och det är kul 🙂 Synd man är en 44a och det inte går :/

 8. Malin skriver:

  Hur ser arbetsförhållanden ut för de anställda i fabrikerna som gör dina kläder?
  Har du själv som företag varit på plats för att kontrollera att allt går rätt till?

 9. Frida skriver:

  Jag blir mörkrädd av att läsa dessa kommentarer!! Hur har folk mage att säga sådana saker bakom en skärm!!

 10. Pixiepatrullen.se skriver:

  Finfin!
  Ni som tycker dessa är fula och sågar dessa på ett otrevligt sätt – sitter ni och surfar runt på olika bloggar för att ösa ur er skit på regelbunden basis eller har ni bara lite tråkigt just idag? ?
  Det är valfritt att handla och valfritt om man vill läsa bloggar. Kram på er! ?

  1. Jennifer skriver:

   Den här personen ”M” mår nog inte så bra. Det är ingen ursäkt, men kanske en förklaring.
   Hoppas och tror dock att Tyra förstår det och därför inte tar åt sig 🙂

 11. E skriver:

  Jättefina kläder med bra funktioner och material, men jag hoppas på mindre storlekar alt. lite normalare i storlekarna. Storlek 32 upplever jag som en mindre 36. I alla fall i ridbyxorna. Hade gärna köpt fler annars 🙂

 12. Jo skriver:

  Tycker den e superfin! Har inte ens häst men skulle jag ha samt tävlat hade det varit min stil helt klart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »