Allmänt

FILM- Andreas får en ny ridlektion

Min fina duktiga älskling. Han är ju grym! Haha…

9 svar till “FILM- Andreas får en ny ridlektion

 1. caroline skriver:

  – ”ska du hoppa av älskling”
  – ”nej det ska jag fan inte”

  Modig kille du har, verkar inte som han ger upp i första taget! Roligt att se att han är villig att testa på något som är en sån stor del i ditt liv. Känner inte er men tror att ni är otroligt fina tillsammans 🙂

 2. bea skriver:

  Haha ptroooo, jätteduktiga ju! 🙂

 3. Pixiepatrullen.se skriver:

  Härligt!
  Jag slängde upp min make på hästryggen för två år sedan – nu har han stulit min häst haha 😉
  Tacksamt när man själv rehabiliteras för fullt.

 4. Amanda skriver:

  Inte dåligt 😉

  Oerhört proffsig bild!

  Vill asbolut inte göra reklam men vill uppmärksamma mitt inlägg som handlar om psykisk ohälsa som behöver uppmärksammas mer och kunskapen behöver spridas. Kunde vara kul om du kunde läsa och kommentera din syn på saken?
  http://amandadudas.blogg.se/2016/january/den-nakna-sanningen.html#comment

 5. Deborah skriver:

  Min storebrorsa fick sitta upp på min fjordvalack 2014. Min bror var då alltså 25 år gammal. Han gick fyra skrittsteg (och denna hästen var ju otroligt seg denna dagen. Gick huuuur långsamt som helst) – sen hoppade han av ?
  Han blev även livrädd en gång när han var..18-20? När han hängde med till toysandruss eller vad det heter. Det fanns en rörlig leksakshäst (stor som en a-B ponny) som helt plötsligt rörde sig hastigt när han gick fram till den för att klappa. Herregud. Han fick typ en panikattack ???
  Han är väldigt snabb med att springa ut från uteboxen (om han är där inne) när vi ställer in varmblodet där på kvällarna. inget gos – bara: Spriiing och ”SPARKAS HON?! *står 5-10 meter ifrån*”. Ett tag var han livrädd för miniatyrhästarna också (80-85cm i mkh) hahahah. Nu är dom rätt bra vänner dock 😉 Ser han alltid klappa på dom i smyg vid gräshagen på somrarna (man ser från fönstret. Han klappar dom aldrig om man är i närheten). 😉 likadant med största brorsan som säger ”hästar är så onödiga” och gosar även han med dom så fort han ser dom. Ibland slänger han även upp hans chihuahua på minisarna ryggar. Det tycker dom alla är skoj ?❤️

  Försökt få upp dom fler gånger på ryggen..
  Min brorsa som är 1 år äldre vågar dock inte. Med all respekt. Vi red på ridskola när vi var 6-7 på shettisar. Tyvärr lyssnade inte en annan ryttare – och red sin häst mot min brors (även fast ridläraren sagt specifikt att deras hästar skulle ej vara i närheten av varandra) – hästarna började bråka och min bror fick en spark på benet. :/
  En annan gång så blev en ryttares föräldrer sparkad i magen under skötseln av en shettis. Så: min bror har väl väldigt många skräckfulla minnen från hästar som han ej vill släppa.

  Mamma får jag upp på ryggen däremot. Hon gillar ridningen. Däremot är hon en åsna som inte vill lära sig något annat än hennes sätt. ”Luta dig INTE framåt, sitt rak” leder till *sitter framåt och håller sig i mankammen*. Herregud. ”Kom rakt på bommen” = *snett som tusan*. ”Rid på volt, gör lite serpentiner”=*rider iväg flera km på rakspår*
  Inte alls frustrerande ???

 6. Zandra Svensson skriver:

  Hej Tyra! Jag kan inte se filmen utan hör bara ljudet :/ surfar i Chrome på en Samsung galaxy s5

 7. Sofia skriver:

  Duktig! Lär han rida lätt snart det ser ut att komma naturligt på honom.

  Min man blev överlycklig när vi träffades och när jag berättade att jag var häst tjej. Han hängde med till stallet och fick skritta fram och av hästarna jag red. Hamnade på ett ställe där han fick låna ett snällt gammalt avelssto så då red vi ut mycket ihop i skritt trav å galopp. Vi fick båda en paus från ridningen i något år. Nu rider han på ridskola och lära sig allt från grunden. I maj 2015 trodde han aldrig att han skulle lära sig rida lätt nu rider han lätt och fattar galopp ifrån skritt. Hoppar små hinder och lär sig skänkelvikningar ? han tjatar varje dag om att han vill ha en egen min är bara 4 år så det dröjer lite innan han får rida henne. Men när vi har vår hästgård då jäklar ☺

 8. Mathilda skriver:

  Hahahah älskar att du skrattar, sjukt kul att se att han inte gav upp efter galoppen där 😀

 9. Maria skriver:

  Kul att se tuffa killar rida. De blir ödmjuka:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »