Allmän pepp om livet

Nyheter på bloggen!

Det kommer ske en hel del förändringar här snart. Dels så kommer mina nya hästblogg öppnas upp inom en väldigt snar framtid. Nu ska bara exportfilerna flyttas och laddas över. På hästbloggen kan ni förvänta er en hel del roliga saker. Mycket mer inspiration och många videos.

Den här bloggen kommer också göras om, allt kommer göras om. Jag kommer flytta från United Bloggers. Det är inga hard feelings från någon sida,  men det är en hel del saker som gör att det inte passar för mig att vara där. Ingen idé att tugga på om det mer, utan det är ren buisness-grej, vad som passar och inte passar. Vilka förväntningar man hade. Jag tackar UI för tiden jag var där, men det är dags att komma tillbaka hem igen, till Tailsweep 

Så både hästbloggen och den här bloggen kommer få ett rejält uppsving i följd av:

 • Design. Designen kommer göras om totalt och bli mer ”Tyra”. Jag gillar att ha egen design och inte ha samma design som alla andra. Tycker det lätt blir lite tråkigt då.
 • Självklart kommer en ny header till tyras.se som blir mer aktuell, trivs inte alls med den som är idag!
 • Kommentarer. Kommentarerna kommer bli godkända mycket snabbare- direkt.
 • Bilder. I och med nya designen så kommer det bli ändring på bild-kvalitet.
 • Ni kommer kunna följa bloggarna via bloglovin. Är det någon som följer min blog via Bloglovin idag? Vet att UI tagit bort alla deras bloggar från Bloglovin och Bloggportalen. Men vet någon om jag finns på Bloglovin? Är det till tyras.se eller hästbloggen? TACK för hjälpen…
 • Alla kategorier kommer bli mycket mer uppstyrda än vad det är idag.

Jag jobbar ju numera från kontoret några dagar i veckan och där kommer jag ha några blogg-timmar varje dag också (förutom på kvällarna). Så jag är väldigt taggad för att höja bloggen några levels. Detta har hängt i luften ett tag så det är klart att inspiration och motivation trevat lite…

Vet att ni själva klagat lite på bloggen och vissa saker som inte fungerat. Är det något speciellt som ni känner att ni tycker kan förbättras till nya designerna? Kommentarer, bilder, bloglovin, inlägg med mera? Tipsa mig gärna och hjälp mig göra bloggen ännu bättre!

På nya hästbloggen kommer alla mina sålda hästar ligga under kategorin ”sålda hästar”. Jag har mycket att fylla i, texter om hästar mm. Men vad kul att se alla samlade. Kommer NI ihåg exakt hur många hästar jag sålt de senaste 3 åren?

salda

6 svar till “Nyheter på bloggen!

 1. Elin skriver:

  Hej, kan du inte göra ett inlägg om utbrändhet, berätta om olika varningsklockor, hur och varför man blir utbränd (vilka anledningar), och vad man ska tänka på för att inte hamna där?
  Hälsningar
  En trogen läsare 😉

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Elin- Absolut! kram

 2. Epona skriver:

  Jag bryr mig inte alls om design och sånt. Det enda jag önskar är mer inlägg med innehåll, mindre reklaminlägg och MER häst! Sedan också att det blir uppföljning på det du skriver. Som tex att du först köpt en häst och sedan blir det knäpptyst. Och tex Fleur.. Vad händer där? Doris-äger du henne fortfarande? Som läsare är det kul om man får känna sig delaktig och får hänga med. Som nu är det väldigt hattigt med mycket frågetecken.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Epona- Hmm hänger inte med på detta med reklaminlägg… har inte gjort ett enda reklaminlägg på väldigt länge, något speciellt som du tänker på? Jag tar verkligen åt mig av tipsen med uppföljning, det ska absolut bli bättre. Men jag tänker att jag väntat med flit på allt med hästarba tills hästbloggen är uppe, kram

 3. sara skriver:

  Jag skulle gärna vilja läsa om hur du gör yoga, meditation och hur du jobbar med att ta dig tillbaka till livet. Men väldigt gärna hur du gör yoga, det skulle hjälpa väldigt mycket att få ta del av 🙂 Andra som pratar om yoga känns så mycket prestige, hets mm. Inte kul :/
  Så dela gärna med dig Tyra 🙂

 4. Malia skriver:

  Gillar verkligen det här med att man ska kunna läsa om dina hästar genom åren. Jag har ej följt dig från första början, och det skulle vara kul att läsa om dem hästar d haft innan jag läste din blogg.

  Något du tagit upp kort i tidigare inlägg är bilder, media & retusch. Mer sådant, tack! Nästan inget av det vi ser på nätet idag är äkta, och jag tillsammans med flera andra skulle uppskatta det extremt mycket!

  En till sak som jag önskar är sminktips… Mmm… favoriten! Massa sminktips, haha… Kanske starta en youtube kanal, med mer fokus på smink & skönhet? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »