Allmän pepp om livet

Hej bloggen

Hej! Hoppas allt är bra med er alla? Idag kickar vi faktiskt igång vårt hälsosamma liv. ALLT onyttigt ska slängas. Ush mår redan dåligt av att inte få äta nått gott ikväll haha. Men min vilja är större och nu känner jag en jävlar anamma för att bli hälsosammare!

Startade dagen på bästa sätt, nämligen att träffa min coach för samtal. Fick med mig många bra tankar och verktyg. Man går alltid därifrån med power-känsla. Efter det så åkte jag till vårt nya kontor som jag ännu inte varit på… jättefint och mysigt är det 🙂 Där ska jag jobba ifrån nu istället. Jag vill komma in mer i vanliga jobb-rutiner och att ha ett vanligt liv. Det måste prioriteras före ALLT annat nu. Även om det känns tungt att prioritera detta före te x ridning nu så är det det som måste ske för att jag ska få allt att fungera.

Star Rider bara växer och växer och det behövs någon som kan leda det framåt. Och tills dess att vi hittat en perfekt person för det så får jag sköta det. Jag vill inte vara en projektledare egentligen, jag vill ”bara” vara VD och göra samt jobba med det jag är bra på. Det ska bli kul att vara på kontoret mer nu, jobba därifrån och göra det tillsammans med Nina och Angelica 🙂 Dom är så grymma!

Idag blev det dessvärre en väldigt sen lunch…planering. Men det blir en nyttig luch. Jag åt bra frukost och har ätit mellanmål dessutom. Imorn kickar vi igång vår detox för idag kom paketen hit. Så spänd inför det! Skriver mer om det sen 😀

Hehe Findus var inte så sugen på att vara med i bild. Bitch please…

Bild 2016-01-11 kl. 14.55

 

8 svar till “Hej bloggen

 1. Josefine skriver:

  Vad är det för detoxkur ni ska använda er av?

 2. Lovise skriver:

  Fast. Slänga? Är inte det jätteonödligt att slänga? Ge bort eller lämna tillbaka?

 3. Emma skriver:

  Eller så sparar du det till helgen? Vill man så kan man låta bli att äta 😉 Och vill du inte så kommer du ändå köpa nåt onyttigt att äta och då var det ändå onödigt att slänga 😉 Kör hårt!

 4. Karin skriver:

  Tyra,du måste fixa dina kommentarer.Tar ju EVIGHETER innan de kommer upp och då har du hunnit skriva ytterligare ett evighetslångt inlägg.Snart ids man inte gå in o läsa längre och tror du tappar många följare pga av det.
  Har inga problem att läsa långa inlägg utan snarare tvärtom men kommentarsfältet är under all kritik.

 5. Stina skriver:

  Kan ni inte ge godiset till flyktinglägret ni varit och besökt? 🙂

 6. Alma skriver:

  Hej!
  Ni har inte tänk på att göra vita star rider ridbyxor?
  Skulle så gärna vilja ha det 🙂

 7. Annie skriver:

  Kollade du upp Kaylas Bikini Body Guide? (Kayla_Itsines på instagram). Tror verkligen den träningsformen skulle passa dig sjukt bra, plus att du kan göra alla pass hemma om du typ har en yogamatta, två handlar och något att kliva upp på (typ en stol). Är tusentals tjejer världen över som idag påbörjar Kaylas första guide tillsammans för att i 12 veckor kämpa ihop och peppa varandra online. Är bara tre pass per vecka á 28 minuter + 2 promenader! Men man jobbar även väldigt mycket med kosten, den mentala inställningen mm. Kolla ex positively.megan, fitgirlqq, 0403nathalie, dannimex87 på insta för att se vilka fantastiska resultat på så väl insidan som utsidan som folk får. Hade varit så sjukt kul att följa dig genom detta!

 8. Malin G skriver:

  När jag blir sugen på ngt på kvällen eller när jag vet att jag kommer vara lite hungrig äter jag sallad med ngn god dressing eller typ Avokado och tomat med kryddor och ägg till. Känns bättre än chips eller mackor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »