Allmänt

Träningsinspiration

Hej, PEPP!

Nu är det nytt år på gång och för många är det förknippat med en nystart eller nyårslöften. Ett nyårslöfte som är ganska vanligt bland alla i min vänskapskrets är att komma igång med träningen igen, därför tänkte jag sätta ihop lite shoppinginspiration för just det. Och jag ska handla, för jag ska komma igång med träningen! 2016 år mitt år, och min gamla kropp ska dammas fram igen. Och det ska den göras i detta sjukt peppiga leo-set nedanför 😀

Namnlöst-1
Svart bh [länk]Tröja [länk]Leopard bh [länk]Strumpor [länk]
-vikter [länk]Svarta tights [länk] Shorts [länk] Leopard tights [länk]
Snöleopard tights [länk]Ankelvikter [länk]

Om ni shoppar via min samarbetspartner Refunder får ni återbäring på allt ni handlar, vilket är en del av summan tillbaka på kontot. Följ bara länkarna under inspirationskollaget för att komma till produkten via Refunder. Om du dessutom värvar vänner får du 50kr tillbaka om vännen handlar någonting för 100 kr. Klicka här för att komma till Refunder. En toppen chans att tipsa sina vänner om ett bra sätt att shoppa på och dessutom tjäna en slant själv! Smart va?

8 svar till “Träningsinspiration

 1. Ida skriver:

  Tips till både dig och andra: sätt upp årsmål istället för löften. Det blir inte lika blodigt allvar och ett mål kan kryssas av längs vägen, jämfört med ett löfte som man måste hålla uppe från början till slut för att klara av. T.ex. komma upp i ett visst antal tränade minuter totalt över året, springa ett visst antal kilometer, orka lyfta en viss vikt (logga resultaten för tid och sträcka i t.ex. Endomondo så blir det enkelt att föra statistik)

 2. Dellie skriver:

  Hej!
  En liten grej bara.. man behöver absolut inte handla för att komma igång med träningen. Det är gratis att löpträna, powerwalka, göra burpees, hoppa hopprep, göra squats, armhävningar… osvosv.

  Det är bättre mentalt, karaktärshöjande och ur ett hållbart perspektiv att träna först och shoppa sen (om man behöver något).. som en belöning efter t e x 2 månaders regelbunden träning.
  Allt detta gäller allt exkl. löparskor (de måste ha bra stötdämpning).

 3. polly skriver:

  Fina kläder. Gott nytt år på dig.

 4. Sanna skriver:

  Såå snygga 😮

 5. Aprella skriver:

  Haha, vet inte om jag hade vågat ha ett sånt leopard-set på gymmet. Men coolt.

  Kolla gärna in mina annonser på tradera. Säljer en svart quiltad sammetsjacka som passar utmärkt som ridjacka eller att ha till vardags från engelska märket Jack Wills 🙂 http://www.tradera.com/item/163302/248738975/svart-sammetsjacka-fran-jack-wills

 6. Gott nytt år!

  Nu börjar äntligen hälsans år för mig,
  98kg nu.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 7. Bea skriver:

  Tänkte bara kika in här för att önska dig ett gott nytt år! Har uppskattat att få följa din blogg under året och hoppas 2016 blir ditt bästa år någonsin 🙂 Kram!

 8. Chips&Choklad skriver:

  Älskar fan peppiga träningskläder, allt blir så himla mycket roligare då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »