Okategoriserade

Snygg bloggdesign

Som ni vet så kommer min nya blogg lanseras snart och jag vill ju ha en kick ass snygg bloggdesign. Satt och googlade lite… Sökte på snygg bloggdesign och vad kom då upp först på alla bilder? Haha det var länge sen. Men den här designen var cool, någon som kommer ihåg den?

Nu ser man inte på en stillbild men irl så var bilden på mig i headern ihopkopplad (på nått jävla vänster det var Johns idé såklart) med en film. Så det ser ut att vara en bild men håret blåser. Haha vad svårt det var att förklara men kommer någon ihåg?

  

PS. Om ni vet någon blogg med sjuk snygg och nytänkande bloggdesign så kan ni väl länka den i kommentarsfältet?

8 svar till “Snygg bloggdesign

 1. Diana skriver:

  Men kommer du fortsätta att blogga här på United eller byter du igen… ?

 2. Martina skriver:

  Klart man kommer ihåg 🙂 tycker den var en av de coolaste jag sett. Enkel men något eget!

 3. Mirella skriver:

  Har kikat efter ny design själv och hittade sidan: http://themeforest.net/?osr=tn där det finns en hel del att ta inspiration ifrån. Lycka till med att hitta något du gillar.

 4. Daniela skriver:

  Tror du menar en GIF 🙂 men ja, jag minns den designen, även fast jag inte läste din blogg mycket under den tiden.

 5. Pixiepatrullen skriver:

  Jag gillar Carolines.. Enkel, fräsch men samtidigt personlig 🙂

  http://www.spindeltjejen.se/wordpress/

 6. Felicia skriver:

  Jag tycker att Linn Strelins (http://ztreliin.se) design är väldigt fin. Den har stor yta till text och stora bilder och sen så är den väldigt stilren och harmonisk och inte så stirrig och ”för mycket” 🙂

 7. Irishcob skriver:

  Händer ju inget på den här bloggen längre…..tråkigt. Tyckte att bloggen var riktigt kul och inspirerande att läsa för ett par år sen. Nu händer det inget på flera dagar, inget om hästarna, inga videos på länge. Mycket löften och sen händer inget, är inte detta lite av ett jobb för dig ändå?

 8. Alice skriver:

  Jag vill tipsa om min blogg design. Antingen den jag har på min blogg(AliiceeZ.se) eller den jag själv har gjort och jobbat med på denna blogg(http://desingbyme.blogg.se). Den nya stilen och det nya ”inne” är väl att inte ha någon meny och istället har bred plats för text och bild.

  Hoppas du fixar en ny snygg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »