Allmänt

Tävling – Vinn klädpaket i storlek medium

God jul!

Här kommer en utlottning med vanliga kläder och massa snyggt! Det här paketet är i storlek medium. För att delta svarar ni på frågan i en kommentar och skriver med er mailadress, så kontaktas vinnaren via mail. i paketet finns en rosa väst, underbar klänning, toppar, jeans, knähöga stövlar och en kjol.

_MG_3895

Fråga:
Vad hade du önskat dig i julklapp om budgeten var obegränsad?

172 svar till “Tävling – Vinn klädpaket i storlek medium

 1. Kristin skriver:

  Hej Tyra
  Jag hade önskat mig en till häst, om budgeten var obegränsad God Jul Tyra o jag håller med dig- låt oss vara tacksamma för det vi har o njuta av dagen med familjen ❤

 2. Ellen skriver:

  Jag skulle absolut önska mig en suuuuper fin hopphäst!! En häst som redan gjort allt och som man kan ha riktigt kul med och lära sig otroligt mycket på. Tidigare har jag endast haft ponnyer/hästar som har varit unga och oerfarna eller väldigt speciella hästar. Inte för att jag ångrar att jag haft dessa hästarna, för tro mig jag älskar svårare hästar som man kan utbilda! Men nu skulle det vara himla skönt att själv bli ”utbildad” av en duktig häst!
  Så ett STOOORT god jul till dig och dina underbara djur från mig, kram!

 3. Linn skriver:

  Att jag skulle få bjuda min pojkvän på hans första utlandsresa 😀

 4. Agnes Quarfordt skriver:

  Om jag hade haft obegränsat med pengar, hade jag velat ha en egen gård. Ett gulligt hus och ett trevligt stall med härliga hagar. Då hade jag kunnat bo och ha min häst utan att tänka att det är knapert varje månad.. Jag vill ge min häst allt det bästa, blir man inte miljonär får jag nog låna ut henne ett tag tyvär..

  1. Agnes Quarfordt skriver:

   Glömde mejlen – [email protected]

   God jul! Tack för trevlig läsning 🙂

 5. maja skriver:

  Jag önskar mig fred på jorden & ett fint friskt liv till alla , allt annat kvittar lixom..

 6. Leo skriver:

  Eftersom jag sitter själv hemma idag, så får jag nog vara lite corny och säga att jag hade önskat mig sällskap. Men om vi ska köra på materialistiska saker, får jag nog säga en stor gård. Mitt i skogen, fast med betesmark såklart. Vid en sjö. Där jag kan ha alla mina djur nära, och jag kan bestämma precis hur jag vill ha det, inga grannar eller hyresvärdar att ta hänsyn till. Där man kan öppna dörren och släppa hunden lös, stora kuperade hagar till hästarna,

 7. Tove skriver:

  Egentligen så skulle jag önska mig ett problemfritt 2016 – framgångsrik på hästryggen, bra resultat i skolan och på jobbet, bra vänner, bra pojkvän osv. Men det har ju egentligen ingenting med budgeten att göra – det är snarare hur jag gör mitt år. Om man ska se till pengar så hade jag nog önskat mig en lovande unghäst och möjlighet att finansiera en fortsatt satsning med den och min läromästare 🙂

 8. Charlott skriver:

  Helt ärligt så skulle jag önska mig obegränsat med tid. Tid att stanna upp och umgås med alla. Tid att prata och förstå varandra. Tid att hälsa på de som inte har någon som hälsar på. Att fira gemenskap – det som hela julen handlar om.
  God jul på dig!

 9. Vanja skriver:

  Helt klart en egen häst

 10. Juliah skriver:

  Hej!
  Jag hade önskat mig nya kläder om jag haft mer pengar, men som studerande får man prioritera / Juliah

 11. Emmelie skriver:

  Jag hade önskat mig att hela min familj var samlad då den är rätt splittrad på julen och resterande dagarna året. Allt annat har ingen större betydelse för det är det jag önskar mig.

  God Jul.

 12. Sara skriver:

  En flygbiljett hem och semester så att jag inte behövde fira ensam i Kambodja.

 13. Lana skriver:

  hej. jag hade nog önskat mig ett presentkort tillatt köpa kläder till min mamma då hon har en svår perod med skillsmässa.

 14. Tina skriver:

  En häst såklart 😀

 15. Elena Rönnqvist skriver:

  Att alla djur i misär blev hjälpta till ett bättre liv ❤️

 16. Dominika skriver:

  Jag hade önskat mig att mammas skulder som hon fick när pappa lämna oss blev betalda så att våra månader skulle bli lite lättare ekonomiskt!
  Mail: [email protected]

 17. Moa Morrison skriver:

  En 6 årig valack efter cardento, startad 120 !:) det vill jag ha stående i stallet på julen ! [email protected]

 18. Sofie Odnäs skriver:

  En ponny!!!!

 19. Malin skriver:

  En hästgård.

 20. Hanna skriver:

  GOD JUL! 🙂

  Jag hade önskat mig en privat chaufför som körde mig till alla de platser jag behövde för att inhandla ALLT det mina nära och kära önskar sig, så jag kunde ge dem det. 🙂 Min bror en skinnsoffa, min mamma ett eget hus. Min syster ett körkort och min bästa vän en resa till Rom. 🙂 Och om jag även måste ge något mer till mig själv skulle det vara en helröntgen av min häst, för att finna det fel som påverkar henne.

  min mejl: [email protected]

 21. Helena i Uppsala skriver:

  att få delta i en arkeologisk utgrävning i en månad

 22. Annie skriver:

  Jag hade önskat en uppfinning som kunde få tillbaka de vi saknar till oss och fira jul med de under en dag ❤

 23. My skriver:

  Det enda jag önskar mig i julklapp är att min bästa vän ska bli frisk. Hon lider av ME, en hemsk sjukdom, som du i Sverige knappt får någon vård för. Jag hade velat ha budgeten att skicka iväg henne utomlands, där de faktiskt kan, och vill, behanda sjukdomen. Svenska sjukvården är så långt efter, och här står läkarna som frågetecken..

 24. Johanna hennerberg skriver:

  En B-kortslastbil

 25. Maja skriver:

  Fred på jorden i första hand, i andra hand en häst med tillhörande ridhus och stallrenovering. God jul

 26. Linnéa skriver:

  Jag hade önskat mig tillräckligt med grejer för att kunna ge alla människor på flyktingboendet jag engagerat mig i här i närheten fullt med julklappar!

 27. Emira skriver:

  En resa jorden runt där jag skulle kunna dela ut mat och kläder till alla fattiga människor.

 28. Sara skriver:

  Att djurrättsskyddet förstärktes och blev bättre för alla djur i hela världen. Vi är bra på att diskutera och arbeta för bättre villkor för människor men djuren glöms ofta bort. De är oskyldiga varelser som inte kan försvara sig själva, därför måste vi göra det åt dem!

 29. Julia skriver:

  Hade önskat att alla fått ett hem med tak överhuvudtaget, trygghet och kärlek… Snälla tomten kan du fixa de?

 30. simona skriver:

  Det finns så mycket att önska sig, men jag tror nog att det skulle bli att få resa obegränsat.

  God jul Tyra!

 31. Helena skriver:

  En liknade vistelse på ett rehabiliteringshem som du gjorde. Var med om en trafikolycka för snart tre år sedan och det förstörde hela mitt liv, ganska likt det du skriver här med både smärta, mediciner och läkare. En möjlighet att bli bättre/friskare hade jag önskar mig om det kunde vara obegränsat med pengar.

 32. Alexandra skriver:

  Jag önskar mig så klart att alla har någon att fira jul med, att ingen ska behöva sova ute eller dricka smutsigt vatten. Fäller en tår när jag tänker på hur många barn de finns ute i världen som inte har en familj osv:,(

  Min mail: [email protected]

 33. Jacki skriver:

  Det allra första jag skulle köpa skulle vara fyra biljetter. En till varge familjemedlem och resan skulle gå till Australien 🙂

 34. Annika skriver:

  Jag hade önskat att min dotter fick en häst som hon kunde tävlingssatsa med då den vi har nu inte riktigt har den kapaciteten.

 35. Thea skriver:

  Ett ridhus!:D

 36. Frida skriver:

  Jag hade önskat mig en lägenhet eller möjligtvis en liten stuga åt min vän som sitter fast mellan stolarna hos försäkringsbolag och arbetskassan. Det hade varit lika mycket glädje för mig som för henne! 🙂

 37. Louise Eriksson skriver:

  En stor gård så man fick plats med djur som har farit illa och två egna frieserhästar 🙂

 38. Jennifer skriver:

  Att alla fick fira jul med sina nära och kära utan att behöva oroa sig för något

 39. Rebecca skriver:

  En hemlös hund som inte haft det bra inan så den kan få de bra det önskar jag mig kanske från ett annat land eller någon från sverige . Gillar din blogg mycket god jull o gott nytt år hoppas du får ett toppen år 2016 o du får må bra. Kram

 40. Sofia skriver:

  En fälttävlanshäst och pengar att ha råd att ha en till häst varje månad 🙂

 41. Frida skriver:

  En resa till Karibien med vänner och familj! ❤️

 42. Tilda Nilsson skriver:

  Jag skulle önskar mig total fred på jorden.
  Men det är ju inget som går att ordna ”bara sådär” – pengar messigt så skulle jag önska mig en häst som redan går de högre klasserna, en läromästare.

 43. k skriver:

  En resa! Så hade jag åkt till Grekland och försökt underlätta för flyktingarna där nere. Eller åkt till Indonesien och jobbat med mänskliga rättigheter och fängelsesituationen för barn & unga. Min högsta dröm!

 44. Sofia skriver:

  Jag hade önskat mig en fjällstuga

 45. Ella skriver:

  Om det är materiella ting så önskar jag mig en locktång med 5 olika storlekar och den har jag faktiskt fått idag 🙂 men annars är det självklart fred på jorden och att ingen ska känna sig ensam!

 46. Jenny Georgii skriver:

  En hästgård

 47. Sandra, skriver:

  Egen hästgård/anläggning och såklart hästar 🙂
  [email protected]

 48. Thea skriver:

  Fred på jorden och några träningar för dig
  God Jul! ❤️

 49. Vanessa skriver:

  Jag hade önskat mig ett eget stall och egen gård till mig och min häat att kunna bo på när jag blir vuxen.
  [email protected]

 50. Linnea skriver:

  En egen gård 🙂

 51. Josefina skriver:

  Jag hade önskat mig ett nytt påslackan till sängen med hästar på till kudde och lakan också! Kram & god jul

 52. Karin skriver:

  Svår fråga, brukar inte tänka i dom banorna eftersom jag aldrig haft några pengar till övers. Men jag skulle nog önska mig, en fin hopphäst, en hästlastbil och ett nybyggt stall. god jul allesammans
  [email protected]

 53. ida skriver:

  Jag hade önskat mig en så pass stor summa så jag hade kunnat köpa en dyr och fin grej till var och en i min släkt sen skänkt resten av summan till någon välgörenhetsorganisation. 🙂

 54. Victoria skriver:

  En häst.

 55. Louise skriver:

  God jul Tyra!
  Min första tanke med en obegränsad ekonomi är att ordna tak över huvudet till alla hemlösa, vatten och mat till lidande länder och leksaker till barn som är behövande.

  Ska man vara lite egoistisk och önska något till mig själv skulle det vara en stor hästgård med en fantastisk natur. En Bruno sadel och stallet fullt med lovande hästar.

  Ha en trevlig kväll! Kram

 56. Julia skriver:

  Godjul!
  Jag hade önskat mig ett läkarbesök hos den bästa specialisten i hela världen så jag äntligen kunde bli frisk från min sjukdom. Har gått hos massa olika läkare i tre års tid nu o ingen har kunnat hjälpa mig hittills.
  Så då skulle jag kunna flyga vart som helst o få hjälp av en specialist om jag kunde önska mig vad som helst för obegränsat mycket pengar.
  Önskar dig en riktigt god jul!!

 57. Jd skriver:

  Att min familj och min nära och kära alltid förbli friska och får leva kvar i mitt liv så länge som möjligt ❤️ #fuckcancer

 58. Johanna skriver:

  Fred på jorden. (men nu funkar väl inte det riktigt så tyvärr)
  Jag kan inte komma på någonting alls jag önskar mig sådär jätte mycket förutom en hund. Det som hindrar mig är egentligen det att jag vill kunna garantera hunden ett bra hem enda tills dagen den dör. Och just nu vet jag inte hur mitt liv ser ut om 5år, och då känner jag att det inte är rätt mot den att bara skaffa även om det funkar nu.
  Men ja, en hund är väl det jag önskar mig egentligen

 59. Matilda andersson skriver:

  Jag hade definitivt köpt mig en egen storhäst. Jag har haft flera medryttarhästar och foderhästar och skulle verkligen vilja ha min alldeles egna häst!
  Så om budgeten var obegränsad skulle jag önska mig en häst 🙂

 60. Agnes skriver:

  Min bästakompis häst, Tyvärr. Skulle dock krossa hennes hjärta
  [email protected]

 61. Emelie skriver:

  Jag önskar mig att jag hade möjlighet att ge mina nära och kära allt det de önskar sig för de betyder mest för mig.

 62. Matildha skriver:

  Hade budgeten varit obegränsad skulle jag först och främst försökt att hjälpa så många ensamkommande flyktingbarn som möjligt. Vi firade jul tillsammans med två stycken idag och deras historia var så rörande. Sen hade jag önskat mig en så pass stor summa att jag kan bjuda min familj på en riktig drömresa. Det förtjänar dem efter allt de har hjälpt mig med! Någon specifik sak till mig själv önskar jag mig inte, jag har det bra som jag har det 🙂

 63. elin högberg skriver:

  Skulle önska mig min underbara leasinghäst då han är min bebis och allt jag egentligen behöver för att vara lycklig varje dag
  Kram
  Gojul

 64. Sophie skriver:

  En jorden runt resa med min nya kärlek!!!! ❤❤❤ Och en katt.. min katt blev påkörd av en bilist 2 dgr innan julafton och hon klarade sig tyvärr inte :'( saknar henne.

 65. Sofia skriver:

  Jag skulle önskat mig en hästgård och en häst till min man så vi kan rida ut tillsammans ❤

 66. Victoria skriver:

  Hade köpt mig några ponnyläromästare så att jag kunde hålla lite ridakola för de som inte har råd att ha egen häst. God jul Tyra!

 67. lina skriver:

  Jag hade absolut önskat mej en renovering av den gamla ladugården /stallet.. Så jag kan skaffa mej en häst till mej och en ponny till min son.
  [email protected]

 68. Ida skriver:

  Massa byggmaterial så vi kan fixa iordning våran gård 🙂 kram

 69. Anna skriver:

  Om jag hade en obegränsad budget skulle jag uppfylla mina barns drömmar. Till sonen skulle det bli ett nytt hem med sin pappa då deras hus brann ner i slutet av oktober och de nu fått bo hos kompisar sen dess. Till dottern skulle det bli att ge henne möjlighet att träna och rida mer än den en gång i veckan jag just nu kan erbjuda henne.

 70. Linn skriver:

  Att min familj, släkt och vänner få vara friska och lyckliga! När man blir äldre och precis fått barn inser man att familjen är det bästa man har i livet

  [email protected]

 71. Sofia Hambrick skriver:

  En nyrenoverad lägenhet 🙂

  [email protected]

 72. Lina skriver:

  Säger som Daniel Zetterman sa i hippsons intervju, en OS-häst! 😀

 73. Malena skriver:

  Hade önskat mig en minibuss för att få bra med plats till hela familjen 🙂

 74. Claudia skriver:

  Botemedel mot cancer.

 75. Ulrika Andersson skriver:

  Jag hade önskat mig en resa att bjuda min farbror och systerson på, för min farbror fick besked att han har obotlig cancer för en vecka sedan och inte många månader kvar. Då skulle han få många minnen av spännande platser, och min systerson som är 11 år har inte en enda kompis i skolan fastän han är en så himla go och omtänksam kille. Resten av familjen skulle ockå få åka med för det är det som är viktigt, att spendera tid tillsammans och uppleva saker ihop.

  1. Ulrika Andersson skriver:

   Min mejladress:
   [email protected]

 76. Elin skriver:

  En hundvalp hade stått högst upp på min lista 🙂

 77. Martina skriver:

  En intensivkurs i hoppning för någon grym tränare hade jag önskat mig mest efter 6 månader med skadad häst och veterinärbehandlingar,utredningar och rehab. Men nu äntligen är vi på rätt väg igen!

 78. Elin skriver:

  Jag skulle önska mig en lite större och finare lägenhet. Nu bor jag i en mörk, skruttig liten etta, en ljus och fräsch tvåa eller trea hade varit underbart! Men jag har stått i bostadskö länge, så förhoppningsvis blir den önskan uppfylld ganska snart! 🙂

 79. Jana skriver:

  Ett botemedel mot cancer, annars tar jag gärna emot triss vinst med några tusen i månaden i typ 25 år

 80. ebba skriver:

  Hej! Om jag hade haft en obegränsad budget hade jag köpt en valp, en hund har varit på min önskelista varje år sen jag träffade en hund för första gången. Min högsta önskan ju! God jul och kram!

 81. Marysia skriver:

  Ärligt, ett hus långt inne i skogen!

 82. Issa skriver:

  Jag skulle önska mig lycka och gläde och leva mitt bekymmerslöst. Har många år nacken med depression, socialfobi, add, generaliserad ångestsyndrom så lycka och glädje är det jag önskar mig av allt.

 83. Amanda skriver:

  Hej bästa Tyra! Om jag hade haft obegränsad budget hade jag ändå önskat mig att få spendera julen med min underbara pojkvän, för det enda som gör julen perfekt är dom man delar den med. Så att få somna i hans famn inatt hade slagit allt pengar kan köpa!

 84. Ylva skriver:

  En lagom stor hästgård med ridhus, till mig, min sambo och mina fina djur där vi kunde leva lyckliga i alla våra dar
  [email protected]

 85. Lovisa Johansson skriver:

  Hej Tyra, det är Lovisa här. Den frågan är inte så svår för mig. Min största önskan är att djuren i världen ska få det bättre. Om jag hade fått önska mig något och det hade varit för obegränsat mycket med pengar så hade jag önskat mig att få skänka pengar till djurorganisationer som stöttar djurens hållning i världen. Till exempel hade jag velat skänka till WWF som är en naturvårdsorganisation som hjälper djuren på många olika sätt. Då organisationen finansieras av allmänheten så behöver de mer pengar för att kunna fortsätta att göra ett bra jobb. Jag hade även önskat att ge pengar till World animal protektion som också är en organisation som jobbar för djurens rättigheter i hela världen. Jag tycker det är otroligt viktigt att lyfta fram djurhållningen i världen och få människor att bli mer medvetna om vad som faktiskt händer. Dessa organisationer behöver mer bidrag och mer stöd för att kunna fortsätta. Om de hade fått obegränsat mycket med pengar hade de kunnat rädda såå mycket djur. Till exempel hade WWF kunnat sätta in fler vakter för att skydda djur från tjuvjakten. Pengar hade också kunnat göra att organisationerna säkerligen kunnat göra sig mer hörda i världen genom tv, tidning och föreläsningar.
  Djuren tror jag är dom som behöver mycket stöd just nu då människor tyvärr blundar för problemen och inte bryr dig men det finns självklart många viktiga andra organisationer som jag också skulle bidragit med pengar till som till exempelt Cancerfonden, flyktingorganisationer, organisationer som stöder mobbning osv..
  Om jag hade fått detta i julklapp så hade jag iallafall blivit överlycklig.
  Ha en bra helg!
  Hälsningar Lovisa

 86. Caroline j skriver:

  Jag skulle åka till Australien och Nya Zeeland. Det är den vackra naturen som lockar.

 87. Marie L skriver:

  Skulle önska mig ett hus, ett helt eget vart jag kan bo med mina barn. Bor nu i lägenhet på ett hyfsat bra område förutom att mina grannar lever om, festar, bråkar exakt dygnet runt så det finns som aldrig lugn och ro hos oss för att det är så himla lyhört God jul Tyra!

 88. Linn skriver:

  Alla Starrider produkter, en hel gård med alla träningsmöjligheter och boka en massa utlandsresor för har aldrig varit utomlands hehe

 89. Josephine skriver:

  Jag hade helt klart önskat mig en egen häst, ridhus, ridlärare, ridbana, skog att rida i, starrider, ridgrejer, hästsaker, utrustning, lager av hö, halm, kraftfoder, olja, hagar… Ska jag fortsätta? 😉

 90. Veronica skriver:

  En quarter som jag kan tävla framgångsrikt i reining och roping! Och en ponny till min underbara dotter ❤️ [email protected]

 91. Sandra skriver:

  Jag hade önskat mej en vinst. Att för första gången få tur och faktiskt vinna något.

 92. Sanna skriver:

  Jag hade önskat mig en till liten ponny till min dotter, en sportig B-ponny läromästare! God Jul

 93. antonia skriver:

  Jag hade önskat mig en hästbuss tror jag, en riktigt fin. En häst önskar jag mig inte, jag har 2 fina lovande hästar som jag värderar så högt redan. Hoppas jag vinner:) [email protected]

 94. Jennifer skriver:

  Åh jag skulle önskat mig en stor traktor som har mycket finesser, då vi grejar väldigt mycket hemma! Samt ett ridhus på gården och en till fin häst 😉 haha

  [email protected]

 95. Hedda skriver:

  Jag hade önskat mig nått slags stort fartyg som tog flyktingar säkert till säkra land. Och se till att dom får ringa ganska ofta till dom som lämnas kvar❤️

 96. Amanda skriver:

  Jag hade helt klart önskat mig att forskningen på endometrios fick en del av dem pengarna och sedan hade jag önskat mig en helg på Saltan tillsammans med min sjuka mamma.
  God jul och gott nytt år finaste Tyra, du är grym som vågar vara precis som du är trots att vi är så många som läser din blogg dagligen.
  Heja dig!

 97. Erica skriver:

  En resa för hela familjen

 98. Frida skriver:

  Ett hus i skärgården där jag kan bo i stillhet med min sambo!

 99. Juliette skriver:

  En sadel. Har för tillfället ingen egen sadel och den jag lånar ligger inte helt 100. har provat ut en Prestige Michel Robert och den ligger jätte bra på henne, har själv ridit i en sådan en hel del och dom är jätte sköna. Dock kostar dom runt 30k och dom pengarna har jag tyvärr inte.

 100. Josephine skriver:

  Just nu nya ridskor och en bil Tråkigt nog :/

 101. Petrak skriver:

  Ett ridhus! 😀

 102. Fredrika skriver:

  Jag hade önskat mig ett nytt stall och en ny sadel . Det hade varit så härligt att få ha ett stort stall där man kan spola av hästarna, ha sadelkammare och massa sådant.
  God jul och kram

 103. Tarja Holstikko skriver:

  Jag skulle ha önskat mig städhjälp i ett år. Så att jag fick mer tid med mina fyra tjejor. God fortsättning Tyra

 104. Jennifer skriver:

  Jag hade önskat mig en helt ny garderob. Efter en graviditet så är det inte mycket som passar mig längre i min gamla storlek. Varje gång jag säger att nu måste jag köpa nya kläder så kommer jag alltid hem med kläder till dottern istället..

 105. Jenny skriver:

  En utlandsresa som jag kan ta med mig killen på och bara njuta.

  [email protected]

 106. Cecilia skriver:

  Jag hade skänkt pengarna till cancerforskning och till välgörenhetsorganisationer. Materiella saker är kul men frågan är vad som betyder något i slutändan.. God Jul ! 🙂

 107. maja skriver:

  World peace, om man fick lov att drömma ❤

 108. Matilda skriver:

  En utlandsresa för min lilla familj i två veckor. [email protected]

 109. Helena skriver:

  Jag hade önskat mig ett hus på landet, så jag kan flytta hemifrån :´)

 110. linnea skriver:

  Jag hade önskat mig att min bästa vän, som bor 100 mil bort, hade råd att komma och hälsa på mig eller att jag skulle ha råd att hälsa på henne <3 Vi har känt varandra i 18 år, pratar varje dag men vi kan inte ses så ofta som vi önskar <3

 111. Cajsa skriver:

  Jag hade önskat mig en stor MacBook Air och lite olika klädesplagg från
  Filippa K. 🙂

 112. Mia Pettersson skriver:

  Jag skulle önskat mig ett presentkort så jag kunde få klart mitt motorcykelkörkort.
  [email protected]

 113. My skriver:

  Jag skulle önska Möjlighet att studera utan den ekonomiska tyngden som ligger över en. Att få bli det jag vill och att få hjälpa andra och kunna bidra med något till vårt samhälle och värld.

 114. Sofia skriver:

  Efter att ha kämpat igenom universitetstudier, som 30 åring, med lån och höga utgifter (vilket betyder ta väldigt mycket extra jobb vid sidan om skolan, vilket gett mig ett stort magsår 🙁 ) skulle jag önska att budgeten var så obegränsad att jag kunde önska mig en resa i julklapp. En vecka på en strand. Med en bok, musik i öronen och en kall cola. Och samla mig full på ny livsenergi.

 115. Ida skriver:

  Hej Tyra!
  Om jag skulle önska mig någonting som fick kosta precis hur mycket som helst är svaret enkelt. Jag skulle skänka de pengar som krävs till någon djur organisation som tex PETA och på så sätt göra så att djuren i världens får det bättre, inte tvingas göra konster på cirkusar osv för att göra oss människor nöjda utan leva som de borde få göra, på ett naturligt och friskt sätt.
  Min mail är [email protected]
  Ha en bra helg!

 116. Sandra skriver:

  Att få bli skuldfri och kunna få ge tillbaka och visa min uppskattning till alla som har hjälpt mig genom åren

 117. Caroline skriver:

  Ett hus, inredning och en bil

 118. Emma skriver:

  Jag hade önskat mig en julklapp som gav mig pengar varje månad så jag hade kunnat ägna resten av mitt liv åt att hjälpa utsatta barn och djur. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

 119. Emma skriver:

  Jag hade önskat mig en varm å myggfri sommar (om det nu går att köpa för pengar) !

 120. Veronica skriver:

  Helt klart en häst. Har jag drömt om sedan liten. Min egna svarta hingsten. 🙂

 121. Martina skriver:

  Jag hade önskat att kunna hjälpa mina föräldrar med ekonomiskt stöd till deras gård och lantbruksverksamhet. 🙂 de förtjänar det efter allt slit och motgångar. 🙂

 122. Linnéa skriver:

  Åh! Jag skulle önskat mig en fin hästgård med tre riktigt snygga hopphästar och ett dussin inackoderingar. På gården skulle mitt och min sambos hus ligga. Och det skulle finnas bastu och pool nere i källaren och en öppen spis i vardagsrummet. Rena drömmen.

 123. Jennifer skriver:

  Jag hade önskat mig ett kontrakt hos en modellargentur haha (:

 124. Ella skriver:

  Jag skulle önska att få börja rida på ridskola ♡
  [email protected]

 125. Caroline skriver:

  En jordenruntresa till mig och min dotter för att få visa henne hela världen 🙂

 126. Julia skriver:

  Jag hade köpt en gård till min mamma som hon vill ha, för hon förkänar det bästa efter allt hon har genom gått i livet! Sen hade jag gett sos barn byar pencar och animal protecter (stavning) det är vad jag hade gjort

  J,[email protected]

  1. Julia skriver:

   Jag hadeju självklart önskat att det fanns botemedel mot fibromyalgi också så jag slapp mitt lidanade och kunde hjälpa olika djur och människor till sin rätt för det är det jag lever för!

 127. Heidi skriver:

  En laserapparat till mina hundar så jag kunde behandla deras muskler 🙂

 128. Amanda Pettersson skriver:

  Helt obegränsat? Då hade jag önskat mig först och främst ett nyrenoverat stall med spolspilta, stor lyxig sadelkammare och stora fina boxar.
  Men jag skulle även vilja hjälpa resten av världen med alla problem som finns. Bygga hus åt behövande och kunna ge dem mat och rent vatten varje dag.
  Även hjälpa alla djur som är utrotningshotade att få större naturreservat och hålla tjuvjägare därifrån.
  Nu snackar vi sjuka pengar, men är det obegränsat så spelar det ju ingen roll.
  Kram Amanda

 129. Emma skriver:

  Det finns mycket jag skulle vilja välja, typ utlandsresa, hus, ny bil osv men om jag ser på hur jag känner just nu enbart för mig själv så skulle jag önska mig en helt ny garderob. Är sååå trött på allt som finns där inne haha. Så att få en ny bas, vardag och uppklädd i en helt ny uppsättning av kläder skulle vara underbart 🙂

  Puss

 130. Mathilda skriver:

  Om budgeten skulle vara obegränsad hade jag köpt en fin hopphäst. Med hästen hoppas jag att kunna tävla och utvecklas genom åren, vilket jag alltid har drömt om. Det skulle vara en guldvärd investering! 😀

 131. Ida skriver:

  Om budgeten var obegränsad hade jag önskat mig en unghäst med bra gångarter och kapacitet för lite högre höjder, massa med pengar till välgörenhet (bland annat till folk på flykt men även till vattenrening, djurskydd osv) och sen hade jag även önskat mig en resa tillsammans med min familj till något varmt ställe för att vi har inte träffat min syster på snart ett år så hade varit kul att åka iväg tillsammans!
  Mail: [email protected]

 132. Nathali skriver:

  En veckas semester… vart som helst! För att komma iväg och tänka på annat!

  Hoppas du hade en fin jul. Kram

 133. Matilda skriver:

  Har en häst jag kollat på som jag såå gärna skulle vilja ha. Så henne eller en hästbil. Skulle fungerat bra båda två. 😉

 134. Dina skriver:

  Då hade jag önskat att bjuda min mamma på en resa till hemlandet för att få besöka sina föräldrar.

 135. Sofie skriver:

  God jul! Om budgeten hade varit obegränsad hade jg önskar att alla mina nära och köra hade kommit hit och firar jul med mig i Australien. Är på mitt absoluta favoritställe i världen och det hade varit så mycket bättre med familj och vänner här

 136. Amanda skriver:

  Vet inte om det är försent.. Men jag hade iaf önskat mig en fin hästgård med 6 boxar och ett 20×60 ridhus, dröm!

 137. Hanna Jacobsson skriver:

  Jag hade då önskat mig ett hus som jag och min sambo och vår hund kan bo i. Ingen av oss trivs egentligen i lägenhet utan vill bo i ett fint hus med stor trädgård där fler än en hund kan busa omkring 🙂

 138. B skriver:

  Jag hade önskat mig pengar i massor för att skicka mina föräldrar överallt i hela världen. Mamma har endast varit i London med min lillasyster. Men hennes dröm är att resa. Ja… Vad skulle man inte önska sig?
  MEN! Aldrig så mycket att en blir girig, då är jag hellre fattig och bor i en Box. Fyfan för giriga människor

 139. Carola skriver:

  Att slippa må såhär dåligt och den olidliga smärta som mina tvillingar i magen orsakar mig =(

 140. Anna skriver:

  Jag hade önskat mig en all inclusive resa till mig och min familj. Hade varit supermysig kvalitetstid och det förtjänar de efter allt jobb och slit! ❤️
  God fortsättning 🙂

 141. Annika skriver:

  Hej, Och God Jul!!
  Jag hade önskat mig ett par friska knän så jag i alla fall kunde promenera. Men det är inte fråga om pengar utan att man ej vet vad det beror på. Så då hade jag nog önskat mig att alla fina underbara små barn i världen fick sig mat och vatten.
  Kram !!

 142. Ronja skriver:

  Jag hade önskat mig hela min Bucketlist – med utlandsresor och olika upplevelser! Tänk att kunna resa jorden runt och lära sig massor, växa som person, möta nya människor och kunna hjälpa till där det behövs. Är inte berest alls men drömmer mig bort, särskilt i tider när min ångest är som värst.

 143. Sofia skriver:

  Oh jag hade velat ha en helt avbetald gård med plats för en (stoooor) hög hemlösa djur, som jag hade kunnat hjälpa till och placera ut i bra hem. Men för det hade jag såklart behövt kapital, men drömma får man ju! Kram

 144. Åsa skriver:

  För en obegränsad budget hade jag önskat mig min drömgård med utrymme för det djurcenter jag drömmer om att starta i framtiden ^^.

 145. alexandra skriver:

  om jag fick välja en julklapp hade jag valt att bjuda min fina familj på en riktig lyxig resa till något varmt land, de förtjänar dem.

  hoppas du haft en bra jul, nu håller man tummarna för att vinna detta fina paket 🙂

 146. Elin skriver:

  Även om det inte går att köpa för pengar oavsett budget, så skulle jag ge mycket för att få åka tillbaka i tiden. Till en tid då tryggheten mina föräldrar skänkte mig gjorde att det värsta som kunde hända var att förlora en fotbollsmatch. Där skulle jag för en kort stund njuta och ladda batterierna för att sedan återvända med mer energi till mina barn och alla andra nära och kära ❤️ God Jul! [email protected]

 147. Michelle Karlsson skriver:

  Hej Tyra!
  Om budgeten var obegränsad hade jag önskat mig en stor gård, med plats för hästar och ett superfint hus!
  Kram Michelle

 148. Johanna skriver:

  Med en obegränsad budget hade jag önskat min RGBs häst Oak Grove’s Heartfelt, drömhästen 🙂

 149. Nina skriver:

  Att jag hade kunnat bjuda min älskade sambo på en utlandsresa. Han gör så mkt för mig trots att jag har häst och enbart har csn som inkomst.
  Sen skulle jag nog bygga mig en egen villa på landet. Med torpkänsla deluxe samt ha massa får =)

 150. Madde skriver:

  Hade lätt önskat och köpt mig En Audi r8 spyder!

 151. Johanna skriver:

  Jag hade önskat mig en ny dator eller att mormor hade blivit frisk 🙂

  nouw.com/ankisar

 152. EMELIE skriver:

  då hade jag önskat mig en resa till ett varmt land tillsammans med familj & vänner!

 153. Madde skriver:

  Kylsigt kanske!

  Vet att det är många människor som far illa här i världen, men det är barnen som jag känner lite extra för.
  Jag önskar att alla barn fick växa i upp i en trygg miljö, gå i skolan, skaffa sig vänner för livet osv. Och självklart vara friska.
  Kanske inte går att köpa för pengar, men om 🙂
  I’m a dreamer 🙂

 154. Sofie skriver:

  kanske lite sent att komma med ett svar nu men mest av allt skulle jag önska mig ett körkort… Med det skulle jag även kunna få ett fast jobb.

 155. Linda skriver:

  Fred på Jorden. .

 156. Frida skriver:

  Jag önskar att alla djur ska få det bra, ingen ska fara illa

 157. Myrstack skriver:

  En timme i valfri ridsportbutik där jag kunde plocka på mig så mycket som jag hann. Det hade varit grejer det 🙂

 158. Denise skriver:

  Jag hade efter en frisk familj, önsjat mig en gård i Holland där vi bor och ett stort semesterhus i Sverige (L)

 159. Julia Kraft skriver:

  Min drömhäst utan tvekan! Kram

 160. Michelle skriver:

  Hade önskat mig en stor fin gård där det fanns plats för många hästar. Sen skulle jag ta hand om hästar som farit illa och ge dem ett riktigt bra hem!

 161. Jeanette skriver:

  Ett eget hem på landet, helst en gammal norrbotensgård som man får renovera precis som man vill ha det! En massa mark till sådan skulle kunna peta in ett stall och fylla med fina PRE och plats för en ateljé…obegränsad budget, visst var det så 😉

 162. Maria Karlsson skriver:

  Att önska sig vad som helst blir plötsligt så svårt när det inte finns någon gräns. Självklart önskar jag bra hälsa åt alla, slut på alla krig, bättre levnadsförhållanden… Sen finns det alltid den där lilla egoistiska aspekten, som egentligen inte behöver vara egoistisk bara för att man drömmer om saker att unna sig själv. En jordenrunt-resa ligger väldigt högt men om man kan få drömjobbet inslaget i paket på julafton så skulle jag önska mig det, gärna eftersom jag själv inte kommit på vad det skulle innehålla ännu 🙂

 163. Christine skriver:

  En gård! 😀

 164. Jennifer skriver:

  Jag hade önskat mig en hästgård så att jag både kunde satsa på min ridning men även andras jag skulle då kunna träna andra men också garantera ett bra pensionärsliv till min ponny och också de hästar som i framtiden ska bli pensionerade

 165. emma skriver:

  Jag hade önskar mig en solresa till mig och min sambo <3

 166. Jossan skriver:

  Hej tyra!
  Jag skulle ta med hela min fantastiska familj på en resa, för vi bara kan ta det lugnt ihop och ha det jättebra 🙂
  God Jul & Gott Nytt År

 167. Linda skriver:

  Jag hade önskat mig en bostadsrätt till mig och min son, ett fast o tryggt boende..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »