Allmän pepp om livet

Hur ska jag göra med bloggen tycker ni?

Jag behöver er hjälp, ni är läsarna här. Jag känner att jag verkligen hittat min grej i min lifestyles blogg nu. Förmedla alla mina erfarenheter och PEPPA. Sen tipsa om saker och ting som jag gillar, pyssel och smink mm. Det är lifestyle och det är något som jag kan inspirera, försöka peppa och heja på er. För av det så mår jag själv mycket bättre. Jag mår så j*vla bra av att kunna hjälpa till, visa att världen inte är perfekt, lyfta detta med psykisk ohälsa och prata öppet om det.

Sedan har vi häst-biten. Jag har alldeles för mycket att skriva om där för att ha det på samma blogg. Jag lever för hästarna och är i stallet flera timmar om dagen och det är min största passion. Jag har även väldigt mycket åsikter där och har mycket tankar och jag vill förändra väldigt mycket. Jag har även mitt företag Star Rider som ska visas upp proffsigt på en bra blogg.

Dock så blir det väldigt splittrat här. För min lifestyle-blogg och min ridsportsblogg är två HELT olika varumärken. Passar de in på SAMMA blogg? Njaaaa, det krockar rätt rejält har jag märkt nu. Och det är ju faktiskt så att om dessa saker ligger på samma blogg, då har jag ingen aning om vem målgruppen är här!? Och det är det viktigaste om man driver eget företag- vem är min ”kund”, min målgrupp?

Nu kommer det komma ”oh nu ändrar hon sig igen” eller ”Jaha tillbaka på ruta ett”. Men NEJ, absolut inte tillbaka på ruta ett, utan detta är framsteg! Att komma till insikt. Våga testa sig fram till det bästa och inte bara nöja sig. Det kanske är ovanligt för er som skriver så och blame:ar mig för att ändra mig och yadayada, ovanligt för er att faktiskt TESTA att göra förändringar för att se om det blir till det bättre! För tro mig, om alla börjar tänka så, så hade jag inte ens haft dessa kommentarer. För jag är stolt över mig själv att jag testar mig fram. Vad passar mig. Mitt jobb. Mitt liv. Och passade det inte… ja då är det inte svårare än att ändra på något 🙂

Mitt jobb är detta, mitt jobb är på sociala medier, mina bloggar. Och att ha två bloggar blir egentligen inget mer jobb för mig, jag tjänar inte mer på det heller- men jag kan dela upp mina mål, mina varumärken. Och jag känner att JAG vill diskutera detta med er- som faktiskt är mina kunder! Det är ju indirekt ni som drar in mina pengar även om jag gör jobbet…för utan er så hade jag kunnat jobba lika mycket ändå utan att tjäna pengar… men jag vill ju självklart höra med er vad ni tycker är bäst?

Så nu är frågan, när det ska ske förändringar… ska jag dela upp dessa bloggar igen? Berätta gärna och ge mig konstruktiv feedback. När var mina bloggar bäst, när de var uppdelade? Hur tycker ni det är idag? Har jag folk här som inte vill läsa om hästar? Har jag folk som bara vill läsa om hästar och hatar alla andra inlägg?

Snälla hjälp mig att förbättra allting här, betyder mycket för mig med era åsikter ♥ Här kommer en liten sammanfattning som jag gjort på mina (isåfall) kommande två bloggar:

Mitt varumärke nummer 1: Tyra Sjöstedt, en förebild utåt för den vanliga amatörryttaren inom ridsporten där alla ska få må bra, kunna träna sina hästar, inspireras och ha kul. Där det inte finns prestige, du ska ha kul med din häst och få hjälp på vägen till att utvecklas med din häst. Lyfta viktiga åsikter, tycka till och vara en frisk fläkt inom ridsporten! Jag vill faktiskt ställa till det lite och röra runt i grytan. Självklart visa upp snygga nyheter och även visa upp mitt eget ridsportsmärke Star Rider.

 tyrasjostedt

Mitt varumärke nummer 2: Tyra Sjöstedt, som blev känd på nätet för många år sedan. Gjort raketkarriär i webbtv, StylebyTyra och på sociala medier. Sedan förändrades allt när jag blev bränd. Gått igenom utbrändhet, missbruk, depression och riktigt tunga saker. Mitt liv har funnits tillgängligt på nätet i 10 år. Det händer väldigt mycket på 10 år. Idag har jag hittat mig själv, funnit ro.

Jag har fått en vuxen adhd-diagnos där medicinen förändrat och förbättrat mitt liv. Jag ser mer klart, jag har hittat den andliga världen och jag vill idag, som snart 30 år gammal skriva om allt det här. Lyfta psykisk ohälsa, avdramtisera och faktiskt finnas här som en förebild och inspiratör för att ha klarat komma ur detta och kunna motivera andra till att må bättre och utnyttja livet mer.

Allt DÅLIGT ur mitt liv har legat offentligt på nätet under alla år. Det har varit tufft. Jävligt tufft. Men det är en smäll jag tagit för ALLA som mår dåligt där ute. Jag har blivit uthängd, nedtryckt, stampad på under så långt tid nu. Att bli uthängd som den svaga och misslyckade, när jag under hela tiden haft mina företag som gått jättebra- det har varit tufft! För jag har bara VALT att vara ärlig och öppen med baksidan.

Jag har gjort precis tvärtom än vad många gör. Många bloggare glänser med sina framgångsrika sidor. Visar upp allt det fina. Snygga. perfekta. Jag har också kunnat göra det och lämnat allt annat dåligt utanför. Men jag har valt att göra tvärtom. Jag har fokuserat mer på att lyfta allt det dåliga med att vara framgångsrik. Blottat allt som många inte vågar. Jag tycker att jag behövs på nätet. Eller jag vet att jag behövs. Oavsett vad någon säger så är jag stark nog att säga det idag. 

Idag är jag så mycket rikare. På erfarenhet. Jag vet vad som betyder något. Vad som ger mig ro. Något som jag inte ens hann reflektera över innan, för då var jag mer stressad över en cellulit eller en operfekt bild på instagram.

Mitt kall idag är att kunna vara den jag är- på nätet. Fortsätta min resa. Gå vidare i livet och lämna det som varit- men reflektera mycket över det och kunna hjälpa andra. Jag har åldrats 10 år på nätet. Och att gå från att vara 20 år till 30 år… det finns ju ingenting i mitt 20-åriga liv som jag vill ha idag. Ingeting som jag tyckte var viktigt då är viktigt idag. Jag kommer aldrig sluta vara nöjd och jag kommer aldrig sluta att söka.

Det är mitt andra varumärke på nätet. Förmodligen det viktigaste.

090604-foto5_41034993

Lämna gärna en åsikt vad ni tycker om detta, ska jag dela upp bloggarna, blir det bättre då och kom gärna med tips. Tack, I love you!

83 svar till “Hur ska jag göra med bloggen tycker ni?

 1. Lovisa Eriksson skriver:

  Jag gillar att läsa om allt du skriver om, håller själv på med hästar så gillar den biten såklart sen har jag själv gått igenom riktigt tunga saker & att läsa när du skriver om sånt får en att känna att man är inte ensam & man får styrka & ork av det. Jag älskar dig för du är så ärlig med allt, du är påriktigt & hittar inte på nån påhittad värld där allt är bra, du visar även att det är okej att det går dåligt, att man mår dåligt, det är grymt!

 2. Madde skriver:

  Åh. Jag tyckte det var så tråkigt när det var två bloggar. Gå in på två olika osv.. Det var inte så roligt. Sen älskar jag hästar och vill gärna läsa inlägg och bilder från stallet. Samtidigt älskar jag dina vardagsinlägg, inspiration, inredning osv. I denna bloggen får man båda delarna. Jag tycker stämningen var tung och det kändes inte så roligt att gå in i hästbloggen..det var mycket bråk, försvarsinlägg och uthängningar. Men när jag läser hur du tänker och hur du delar upp det låter det sjukt bra, du får mig nästan o ändra mig. Och förstår varför du själv tycker/tror de skulle va bra. Men i verkligheten var de en flopp med två bloggar, de va där nånstans du tappade mig som läsare tyvärr. 🙁

  Förresten, vad va anledningen till att du bytte från de båda bloggarna till en? Var de inte typ tyras dagbok du ändrade till från de båda du hade innan? O sen tillbaka till tyras.se som från första början?

 3. Alva skriver:

  Jag tyckte det var lite krångligt med två bloggar tidigare.. Eller hur man ska säga. Hur blev det med att man skulle kunna välja kategori annars? På denna blogg 🙂

 4. Ida skriver:

  Jag tycker om din blogg som den är nu för jag vill läsa om ”båda dina liv”. för mig gör det inget att det är lite blandade inlägg, det är det som gör bloggen och dig levande.

  Kram!

 5. Nathali skriver:

  Jag tror verkligen att det blir bättre! Jag själv är inte så värst intresserad av hästar, och de som är intresserade av hästar kanske inte är lika intresserade i smink eller vad som helst. (t.ex) ..
  När man besöker din blogg idag, så vet man inte riktigt vad man kommer få läsa. Om det är ett inlägg om hästar eller om det är ett inlägg om pyssel eller något annat. Tycker självklart att du har en super bra blogg. Men det skulle nog bli bättre att dela upp det. Men jag tycker självklart att du ska göra som du känner själv, och lita på din magkänsla! Kram

 6. Sofia skriver:

  Nu kommer jag vilja läsa båda bloggarna om du delar upp det igen, men personligen vill jag ha allt i en blogg. Nu vill jag följa hela dig, inte bara en liten del 🙂 Jag började läsa när du hade uppdelat och tyckte mest det va störigt att gå in på den andra för att få se resten 🙂 Men så började jag ju följa dig pga hästarna och hade du inte bloggat om dom hade jag nog aldrig hittat hit. Det blir nog bra vad du än beslutar 🙂

 7. Tora skriver:

  Tycker absolut inte du ska dela upp bloggen igen, tror att det är många som vill läsa om både och, vilket gör det jobbigt att behöva gå in på två olika bloggar.

 8. Ida skriver:

  Hej!
  Jag älskar din blogg som den är nu! Jag är själv inte häst intresserad och har aldrig varit men efter att ha börjat läst din blogg så tycker jag det är kul och höra vad du gör och hur det går med dina hästar 🙂 tycker om att det är blandat med både hästar, mode, pyssel och hälsa. Känns mer äkta om man jämför med andra bloggar som kanske bara handlar om mode eller hälsa. Keep up the good work! 🙂 kram

 9. Sofie skriver:

  Jag är hästnörd, men tycker samtidigt mycket om smink, kläder osv. så jag gillar bloggen precis som den är nu, men förstår ditt dilemma!

 10. Sofie skriver:

  Jag är hästnörd, men tycker samtidigt mycket om smink, kläder osv. så jag gillar bloggen precis som den är nu, men förstår ditt dilemma! Hoppas du hittar en bra lösning! ❤

 11. Cellan skriver:

  Jag tycker det är jättesmidigt nu när allt är på en och samma blogg. Jag tycker om att innehållet i bloggen blandas, tycker det skapar mer intressant läsning! Och vill man bara läsa om hästarna t ex så finns det ju faktiskt en knapp för det. Så kort sagt – upplägget du har för tillfället tycker jag är hur smart och bra som helst och ur läsarsynvinkel är det väldigt bekvämt att ha allt samlat ”på ett och samma ställe”. Känns som att man får en bättre överblick hur du är som person än om du ska separera allt till olika ställen. 🙂

  Hoppas du har en bra dag! Kram 🙂

 12. Ida skriver:

  Ha kvar samma blogg! Ha ev två olika flikar så om man bara vill ha det ena så kan man klicka och bara få fram hästinlägg, men att det fortfarande på förstasidan blir blandat för dem som gillar det och vill läsa båda!

 13. Therese A skriver:

  Jag tycler du ska ha det som du har nu! Tycker konceptet är super (förutom kommentarerna) och di borde inte ändra det till att ha två bloggar då jag vill kunna läsa om båda sakerna och blir krångligt med två olika bloggar.

 14. Sara skriver:

  Jag är förmodligen inte till någon hjälp i detta. Jag tycker om att läsa om allt, hästar och annat. Jag tycker om hur Tyra skriver om sina hästar, blandar känslan för dem med fakta om t ex teknik. Jag tycker att bilderna och filmerna om hästarna är så fina och texterna om dem. Jag tycker om att titta på bilder av det Tyra har skapat och pysslat fram. Jag tycker om texterna om dagliga livet, hur man kan må och stoltheten, självförtroendet och bitskheten- påminner om underbara Joan Rivers. Jag har tröttnat på att läsa andra som också skriver fantastiskt bra, men de når inte mig för de är lite platta. Kanske har med åldern att göra. Ska tillägga att jag inte har hästar.

 15. Anonym skriver:

  Hej Tyra,
  Med endel kunskap inom företagsstrategi så är detta mitt bästa tips till dig.

  Separera dina två bloggar om du anser att målgruppen för respektive blogg skiljer sig mycket. Om målgrupperna från de olika bloggarna skiljer sig så pass mycket att när du slår ihop dina två bloggar till en så blir det bara pannkaka. Du hamnar någonstans mittemellan och riskerar därmed att inte tillfredsställa dina kunder till 100%. Samtidigt blir det svårt för dig att faktiskt fokusera det som attraherar dina läsare och dina inlägg kan ibland uppfattas som lite halvhjärtat och halvengagerat. Som du själv nämner, dina bloggar är helt enkelt dina företag, och du bör se över vilken strategi som passar de bäst. Har du dålig koll på vilka målgrupp du har så bör du kanske göra en enkel marknadsundersökning. Du har ju ett gyllene läge med din blogg som har en kommentarsfunktion.

  Men du såhär hade du ju det innan och vad funkade inte då? Och vad har fått dig att fundera på att separera bloggarna igen? Bloggvärlden kryllar ju av bloggare – d.v.s. att det är väldigt hög konkurrens! Tänk långsiktigt, hur kan du utveckla bloggarna i framtiden? Många bloggare har ju börjat med youtube och dylikt. Bloggvärlden förändras, och likaså kommer dina bloggar att påverkas av förändringarna som sker – ha en långsiktig plan.

  lycka till.

 16. K skriver:

  Jag tycker mest om att läsa om hästar. När du hade uppdelat förut så läste jag bara hästbloggen. Nu vet jag lite mer vem du är och jag tror att om du hade delat upp nu igen så skulle jag läsa båda, men kanske hästbloggen mer än den andra.

 17. moa skriver:

  Dela på bloggarna ! ♡ Jag kommer dock inte ENBART läsa häst bloggen även om det är min favorit då jag som du har hästar som passion & dessutom har en kille som jobbar i hoppstall där jag har min häst & mitt liv också. Utan jag skulle fortsätta läsa båda. Bara det att der blir SJUKLIGT myclet bättre om du delar på 2 olika bloggar. Då kan man välja: just nu känner jag för att gå in o läsa om hästarna, & då klickar man in sig på häst bloggen. Känner man för den andra bloggen i den stunden, ja, då går man dit! Så snälla dela. Blir mycket bättre. Jag brukar även gå in o kolla på lite äldre häst – inlägg o då bläddrar jag igenom. Det orkar man inte nu för nu är det inte bara häst.

 18. Katarina skriver:

  Jag läser gärna om allt, inte bara häst även om det var darios.se jag började att följa 🙂

 19. Fanny skriver:

  Samma blogg! Började läsa vid den tiden du precis tagit upp ridningen, hann läsa några inlägg innan du köpte Dario. Tycker det upplägget som är nu är jättebra och läser alla inlägg! Om man inte vill det så gissar jag att det är lätt att scrolla förbi bara. Blir mer variation i en blogg och fler inlägg

 20. Sofia skriver:

  Hej, jag brukar läsa båda dina bloggar även fast jag inte är speciellt intresserad av hästar, så jag tycker det är kul att hitta allt på samma blogg och jag tycker inte alls det krockar. Båda sakerna är ju du och saker du brinner för, tycker verkligen inte du ska se din ”lifestyle”-blogg som ett oproffsigt ställe att göra reklam för starrider med. Jag tycker det är jättebra som det är nu 🙂
  och en sak till, det starkaste man kan göra är att VÅGA visa sig svag, att acceptera att man har svackor, vissa längre än andra, och våga säga att livet är fan inte perfekt. Följt din blogg sen du renoverade lägenheten i stockholm och började rida dario, är så glad att du hittar dig själv. Du verkar som en väldigt genuint snäll och ärlig person, det är så jävla synd att det ofta är den som tror det bästa om andra, som vill vara snäll mot alla, som blir huggen i ryggen gång på gång. Man ger en chans till, för man tänker (iaf jag tänker), att ingen vill väl såra mig med flit? varför skulle en annan person som jag inte gjort något dumt mot vilja såra mig ännu en gång? och sen blir det samma skit igen. Och utifrån som jag uppfattat det i bloggen så har du råkat ut för mycket svek, och jag tycker du är så himla stark som kan gå ut med det och verkligen visa att det fan inte är okej, för det är det inte. Ingen människa i världen som gjort en illa på något sätt är värd att må dåligt över.
  Tack för en bra blogg! Kram

 21. Jag personligen uppskattar blandningen som är nu, alltså både häst-Tyra och ”vanliga” Tyra. I längden blir det trist att bara läsa om ridning/hästar och därför uppskattar jag att du även skriver om pyssel, din hälsa, dina tankar om högt och lågt.

  Föreslår att du skapar en liten omröstning med två val (A. Behåll ne blogg med en blandning av ridsport och lifestyle, eller B. Dela upp i två olika bloggar) så får du säkert hyfsat ”svart på vitt” vad läsarna vill ha. Sedan är det viktigt att inte enbart utgå från oss som redan läser (vi är ju redan här!) utan efter vilka du vill nå framöver.

  Kram och lycka till!

 22. Agnes skriver:

  Jag tycker du ska ha EN blogg och fortsätta som mu. Okonstlat och spontant om stort och smått och om djur och om smink efter DITT tycke och smak. Då blir det personligt, då blir det intressant och kul.
  Sen är ju jag hästintresserad för all del men jag uppskattar verkligen variationen och att det är som Du känner.

 23. Linnea Blad skriver:

  Jag tycker att det är jätte bra så som det är nu. Jag gillar alla inlägg, oavsett om det handlar om häst eller något annat.

 24. Emma skriver:

  Nej, dela inte upp bloggarna. Det blir rörigt och irriterande. Det är enkelt att scrolla förbi inlägg man inte vill läsa, och det är att föredra framför glesare uppdateringar vilket det helt naturligt blir. 🙂

 25. Ida skriver:

  Skulle det gå att införa en checklista, där man enkelt kan klicka i det man är intresserad av och då få upp dom inläggen som ingår där? Dvs inte behöva klicka in sig på en kategori i taget, utan markera de kategorier man vill se inlägg ur samtidigt. Och då givetvis något som sparas så det är likadant varje gång man besöker sidan. Då går det att bara se hästinlägg för de som inte vill se annat, se allt utom hästar för de som vill det, se allt som erbjuds, se allt utom någon annan kategori etc.

 26. Emelie skriver:

  Jag själv är häst intresserad, och jag gillar att läsa om dina och hästarnas vardag. Men jag gillar också att läsa om pyssel, din vardag, åsikter osv. Jag känner inte att jag skulle vilja ha 2 olika bloggar. Det skulle nog bara bidra till att jag läste en utav dem. Jag känner att skriv det du vill skriva om, vill man inte läsa om något visst, skrolla förbi.

 27. Therese skriver:

  Nej, skit i att vela och ha det som du har det istället. Är ju bara att klicka på den kategorin man vill läsa om ifall man inte vill läsa om allt.

  Håller med om att man inte ska vara rädd för förändringar men vill tillägga att jag inte tycker att man ska börja i den änden att man testar direkt när det gäller stora förändringar. (Köpa häst, gård osv) Tänk igenom valet och gör någon slags konsekvensanalys först så kan nog många av de onödiga förändringarna fram och tillbaka undvikas 🙂

 28. N skriver:

  jag tillhör dom som Endast är intresserad av ”varumärke nr 2” o alltså inget som har med hästar att göra =) så skulle du dela upp skulle det bli bättre tycker jag =) mindre att skrolla förbi liksom

 29. Emma skriver:

  Jag tycker du borde ha en och samma blogg. Då vet man liksom vart man har dig och slipper bläddra mellan två olika bloggar från samma person 🙂

 30. Carina skriver:

  Jeg leser alt, så for meg er et skille ikke noe poeng:)

 31. Sofie skriver:

  Jag tycker att det är bäst när allt är samlat på samma ställe. Orkar inte läsa två bloggar, men vill följa både hästar och livsstil.

 32. Ella skriver:

  Vart har du köpt den där klänningen/tunikan/blusen? Jag dör så snygg!
  Och gällande bloggen så tycker jag om att du har allt på samma men att du har kategorier så folk kan välja bort det dom inte är intresserade av!

 33. Linda skriver:

  Gillar sista meningen! !Instämmer

 34. Linda skriver:

  ”Jag kommer aldrig sluta att vara nöjd och aldrig sluta att söka”

 35. Viktoria skriver:

  Hej Tyra! Jag älskar ju blandningen på din blogg!:) Men då är jag också en hästtjej. Tänk hur många som tagit upp ridningen igen eller har börjat med det för att du har gjort det.. Fått inspiration från din blogg. Tänk om du hade två olika bloggar då hade de människorna kanske missat hela ”stallgrejen” De som inte var intresserad av det från början. Nej jag älskar din blogg och vill ha en salig blandning. Men jag kan ändå förstå hur du tänker:) Kram på dig!

 36. Trebarnsmamma skriver:

  Jag tycker du kan ha allt på samma blogg men att du har så man väljer olika kategorier om man tex inte vill läsa om hästarna.

 37. Stina skriver:

  Jag tycker du ska dela upp de, en häst blogg och en blogg med allt annat. Som de va tidigare tycker jag va jätte bra kommer fortsätta läsa hur du en bestämmer att göra, men om de skulle bli två bloggar så kommer jag läsa båda fast häst bloggen är de som intresserad mig något mera ☺️

 38. Rebecca skriver:

  Jag läser gärna allt på samma blogg.
  Om något inlägg inte passar mig bläddrar jag förbi. Hellre det än att behöva gå till två olika adresser och se om det är någon ny uppdatering på någon av dom

 39. Sonja skriver:

  Jag tycker att du ska ha det så som det nu är. Personligen gillar jag alla dina inlägg, speciellt filmer där man ser dina hästars utveckling 🙂

 40. ida skriver:

  Jag tycket att du ska ha bara en blogg, tycker de är smidigare 🙂

 41. Isabell skriver:

  Nej jag tycker inte du ska dela upp bloggen. Det som är intressant är att läsa om hela ditt liv och jag inspireras just för att det är varierande i allt från pyssel, smink till hästar och ditt mående. Det är sååå tråkigt att läsa de andra stora bloggarna i längden just för att det alltid är samma sak- mode och resor och perfekta bilder. Men din blogg är varierande och just därför intressant, den speglar ju dig och dit liv och det är väl just det som är ditt varumärke?
  kram

 42. Jennifer skriver:

  Om jag var du skulle jag välja mellan ’livstils-Tyra’ och ’häst-Tyra’ i bloggen. Du skriver att det inte skulle vara mer jobb med två bloggar men det är ju helt klart fel. Nu skriver du kanske 4 inlägg per dag (både häst och livstilsinlägg), om du har två bloggar tror jag inte att du skulle ’nöja dig’ med endast 2 inlägg per dag per blogg (samma arbetsbörda som nu) och läsare skulle förmodligen klaga på så ’få’ inlägg.

  Däremot håller jag med dig att de borde delas upp, jag tex är inte alls intresserad av hästar så flera hästinlägg om dagen blir lite tradigt (även om jag såklart lätt kan scrolla förbi dem). Men som du säger är det svårare att få till en verklighetstrogen målgrupp om du blandar två olika målgrupper (hästtjejerna och livstilstjejerna. Jag tror de flesta föredrar det ena eller det andra.

  Jag skulle antingen:

  – Dela upp bloggarna och anställ någon att skriva majoriteten av häst/starrider-bloggen (typ de som jobbar med star rider nu kan ju göra reklam för star rider och ta bilder och lägga upp själva på dig när du rider) och att du bara skriver nåt inlägg då och då där, och att du skriver livstilsbloggen (eller även där tar in en anställd som kan skriva pyssel/smink/tipsinlägg åt dig. Problemet här kan vara din entusiasm att leverera så många inlägg som möjligt att du går in i väggen igen (för att du inte ’nöjer’ dig med 2 inlägg om dan).

  – Fokusera på en bloggdel helhjärtat så att du får tillfredställelse i att du kan göra en blogg riktigt bra för den målgruppen istället för två halvdana bloggar som du dessutom måste jobba ihjäl dig för. Även om du har en hästblogg kan du ju skriva ett känsloinlägg var och varannan dag men då måste du kanske ge upp smink/hälsotipsdelen (pyssel kan du ju fortsätta med men kanske häst/stall-pyssel). Väljer du livstilsbloggen har du ju en bredare blogg med pyssel, bröllop, smink, känslor etc. Problemet här blir ju att även om du fortfarande kan lägga ut foton på dina hästar kan du inte göra så mkt reklam för star rider.

  Viktigast är nog för dig att tänka igenom vad som är viktigast för dig att få skriva om, men tänk igenom det ORDENTLIGT utifrån din hälsa/mående. Ta dig inte an för mycket för fort! Lycka till! Kram!

 43. Michaela skriver:

  Jag tycker bloggen är väldigt bra som den är nu 🙂 gillar att få både och på en och samma sida ☺️

 44. Erika skriver:

  Ha det såhär! Ha en ruta ”sortera hästinlägg” och tvärt om 🙂 detta är mycket bättre än att behöva gå in på två olika Tyra-bloggar, då hinner man inte läsa båda… SPLITTA INTE. Det är detta som är charmen med dig, att du är överallt, jobb, livsstil, inspiration, medmänniska, ”hästfolk”! Denna bloggen speglar din personlighet, för du verkar ha mycket personlighet. Och då får du helt enkelt låta det ta plats! Jag vill läsa allt, jag har ingen anledning att ”sortera” några inlägg heller för dem delen! Jag orkar bara inte leta upp två webbadresser, jag vill ha allt på en gång! Dela dig INTE! Hoppas du förstår vad jag menar!

  Kraaaaaam<3, jag är jättenöjd med din blogg nu

 45. Micke skriver:

  Struntar i vad du gör så länge du inte kan se till att kommentarerna godkänns minst en gång varje dag

 46. karin skriver:

  hej, jag tycker om att läsa om både hästarna och det andra. mig stör det inte att det blandas på en enda blogg, det är trevligt med lite variation. men jag förstår ändå vad du menar och om DU VILL skilja på det och ha två olika bloggar så tycker jag att du ska göra det. Men jag tror att folk hellre ser en blogg med bra uppdatering istället för två bloggar med lite sämre uppdatering. Du tror att det inte blir mer jobb för dig med två bloggar men jag tror att det blir det. Du vill ju aldrig göra något halvhjärtat 😉 , och om du har två bloggar så kommer du gå ”all in” på båda och du blir det nog mer jobb för dig. Du måste känna efter hur ska göra och om du orkar.

 47. Linn skriver:

  Tycker det är 10 gånger bättre nu!
  När man kan välja vilken kategori man vill läsa om 🙂

 48. Deborah skriver:

  Ha en blogg. Ha olika kategorier. Sedan läser man det man vill läsa. Klart. Enkelt. Ha en sådan där ”Hur gammal är du? 10-15, 15-25, 25-40, över 40” duvet. 😉

 49. Frida skriver:

  Jag läser din blogg mest pga hästarna men tycker det är jättekul att läsa om pyssel och annat också. Jag tycker inte att du ska dela upp bloggen! Det finns ju många andra som bloggar om allt möjligt, det är ju ditt liv vi följer, allting så att säga.

 50. lovisa skriver:

  Jag som följt dig sedan från dag 1 på darios.se saknar alla vackra hästbilder och inspirerande inlägg. Jag hade blivit överlycklig om du startat en hästblogg igen! Kram

 51. Helene Karlsson skriver:

  Hej! Jag tycker sätt det är lite rörigt nu så jag röstar för två bloggar

 52. Nilla skriver:

  Blanda båda. 🙂 Tänk på att ingen annan tänker på sånt på samma sätt som du gör. Jag skulle tro att de flesta väljer att gå in på din blogg för att de vill följa dig som person, och även om vissa (inkl jag) föredrar hästinläggen så betyder det inte att de inte vill läsa det andra för det. Jag tycker om när du vågar prata om djupa saker och dina ’svagheter’ som ju vi alla har eftersom vi är människor. Att du vågar prata om livet helt enkelt, både toppar och dalar. Det behövs. Så kör på allt i samma blogg! 🙂 kram

 53. Emma skriver:

  Jag gillar bloggen precis som den är just nu, lite av varje helt enkelt 🙂 jag är en 17-årig hästtokig tjej som älskar att läsa både om dig, ditt pyssel, dina hästar och allmänna tankar och tips.

 54. marika skriver:

  Jag tyckte det var bättre när det var uppdelat. Tycker om att läsa om dig och allt du går igenom (kämpar också mig igenom en tuff depression och tuff period) men är inte alls intresserad av hästar..

 55. Emma skriver:

  Jag tycker det är bäst när allt är på samma blogg. Iden med att kunna välja bort om man inte vill läsa allt tycker jag verkar bra.

 56. carro skriver:

  För mig som inte är häst intresserad så va det bättre när det va uppdelat. Man är så internet lat (eller vad man ska kalla det) och hoppar helt enkelt att gå in på din blogg när man vet att man måste skrolla förbi massa inlägg.. jag vet super löjligt hehe! Men så är det för mig iaf som bara läser bloggar för skoj skulle och inte för att det är ett intresse som folk gör när dom går in för att läsa om hästar :-).

 57. Therese skriver:

  Hej!
  Jag skrev detta förslaget redan när du var i tankarna att ändra design/göra en förändring på bloggen sist.
  Enligt mig skulle det vara otroligt smidigt att man tex söker på tyras.se och då kommer till en”startsida” där kategorier finns.
  Blir ofta så att även fast du har kategorier klickar man sig inte in där utan bara bläddrar ned för att läsa det man tycker är intressant.

  Det skulle ex bara kunna vara livsstil och häst att välja på. Sedan kommer man till tex ”hästbloggen”, ”livsstilsbloggen” eller båda.

  Tycker att det skulle vara lite ballt, utstickande och ändå smidigt och lätt att ta sig igenom. Kan inte så mycket om data/kodning etc så vet inte hur man skulle göra eller om det ens går. Men en rolig lösning som jag tror flera skulle uppskatta 😀

 58. Elise skriver:

  Jag tycker att det låter som en god idé att ha två olika bloggar!
  Jag började läsa din blogg på grund av ridningen & hästarna, men jag finner det lika intressant att läsa om Tyra som person och vad som händer i ditt liv i övrig – speciellt eftersom du ska gifta dig 2016 och att du håller på med yoga! 😉 Du är modig som vågar vara så öppenhjärtig och ärlig med tanke på vad vissa skriver till dig i kommentarsfälten, men var stark och kämpa vidare. Det är ditt liv och dina beslut. 🙂

 59. Annie skriver:

  Jag vill läsa allt så tycker det är bäst såhär :):)

 60. Ninni skriver:

  Då du redan har testat att haft två bloggar och valde av känslomässiga själ att lägga ner tyras.se så tycker jag att du ska satsa på enbart denna nu. Det finns vi som vill följa båda delarna av ditt bloggande och för oss är det ju jätte smidigt att bara behöva hålla oss till en blogg. För de som enbart vill följa din hästblogg kan ju som sagt välja att kryssa i hästar? Sen skulle du väl kanske kunna bygga upp en sajt som innehar två bloggar? Alltså att du har en adress som leder till båda bloggarna? Borde ju gå att fixa på något vis. Personligen tycker jag att din första idé med denna blogg var bäst. Att man skulle kunna välja olika kategorier om vad man ville läsa om. Kram

 61. Madeleine Carlson skriver:

  Jag tycker att allt ska vara på samma plats, jag gillar allt med dig – alla sidor så jag slipper gärna gå in på två olika ställen. Jag känner också att det kanske finns en chans att vi får fler inlägg om du bara behöver gå in på en plats och kan bara skriva av dig om vadsomhelst utan att behöva sortera. Lite tjorvigt bara med att vänta på att kommentarerna ska bli godkända – United influencers är på tok för långsamma! Det står 0 kommentarer på de flesta inläggen även efter att dom varit ute flera dagar. Jag läser också kommentarerna för det är super intressant att läsa folks olika inställningar till ”korrekt ridning”. Hej! 🙂

 62. Sofia skriver:

  Det skulle vara kul med mer inlägg om hästarna 🙂 om det är i en egen blogg spelar inte så stor roll tycker jag.

 63. Amanda skriver:

  Jag personligen tycker att de är kul att läsa om både ditt pyssel, vardagsliv och stallet. Det är kul med variation. När du hade 2 bloggar så läste jag båda och nu när du bara har 1 så läser jag bara den ^^ Sen så är de upp till dig vilken målgrupp du vill nå ut till som sagt. De finns dom som bara är intresserade av att läsa om dig som person och så finns det dom som bara vill läsa om ditt stall. Men där tycker jag att du har löst det jätte bra med att ha indelat i olika kategorier! 🙂

 64. Frida skriver:

  Jag är väl inte direkt intresserad av hästar men tycker du borde ha en o samma blogg. Du skriver så pass bra att jag läser om dessa pollar ändå. Om.du funderar på ngn sort uppdelning så ha ett flöde med allt o var noga med att märka inläggen med kategori som man enkelt ska kunna klicka sig till.

 65. Martina skriver:

  Hej Tyra! Jag tycker nog det eventuellt låter ganska bra att dela upp på två bloggar. Jag kan bara utgå från mig själv. Jag läser helst om ditt övriga liv och mindre om ridsporten. Så då kan jag välja att läsa den ena bloggen. Men missförstå mig inte! Min största kärlek här i livet är djur. Så på den vanliga bloggen läser jag mer än gärna om dina hästar och katter och hunden osv. Men mer ur ett ”sällskapssammanhang”. Om du förstår hur jag tänker. Jag vill läsa om allt som är du, men då jag inte är inne i ”hästvärlden” på ett sportsligt vis är det lite för mastigt för mig med långa utläggningar om hur de olika hästarna rör sig, hur hästbranschens priser ligger eller … ja, du fattar 🙂 mer professionella hästsämnen.
  Jag läser gärna om djur, relationer, vardag, erfarenheter, karriärstips mm 🙂
  Vet inte om det här hjälpte dig eller gjorde det rörigare, men såhär tänker jag lite grann iaf! 🙂 Ha det bra!

 66. fellis skriver:

  EN blogg!! De som läser är ju intresserade av allt i ditt liv. Pallar inte flera bloggar, och det gjorde inte du heller när du fick skriva dubbla inlägg hela tiden. Bara fett jobbigt.

 67. Louise skriver:

  Jag har följt din blogg under många år, slutade att läsa när du började att bara skriva hästinlägg men började läsa igen nyligen för jag tycker om dig och du känns lite som en bloggvän på nätet typ haha! Så jag skulle tycka att det var kul om du delade upp bloggarna igen så kan jag skippa hästbiten för det är inte en av mina hobbies iallafall 🙂

 68. Jessica skriver:

  Ja, dela upp dem. Jag personligen är inte intresserad av mode-delen och har till stor del slutat följa dig. Går bara in ibland för att se om något av de senaste inläggen är hästrelaterade 🙂 Och det är mycket roligare att följa när det är ”mer” häst, alltså djupare och mer tankar, träning osv 🙂

 69. Linda skriver:

  Och jag tycker du ska ha 2 olika bloggar ☺

 70. Sofie skriver:

  Dela inte upp bloggarna, är jätte bra som det är nu tycker jag 🙂

 71. Sofie skriver:

  Dela inte upp bloggarna, är jättebra som det är nu tycker jag 🙂

 72. Sofie skriver:

  Dela inte upp bloggarna, är jättebra som det är nu tycker jag 🙂
  Då man kan läsa om hela ditt liv, jag är personligen mer intresserad av hästar än mode osv men tycker om när det är varierat.
  God Jul på dig 🙂

 73. Camilla skriver:

  Hej
  Även om det är två varumärke så är det ett liv. Det är jue det som det som gör dig unik och personlig. jag är inte intresserad av hästar, men läser inläggen ibland men oftast bläddrar jag förbi och läser det jag är intresserad av. Så jag tycker att du ska behålla en blogg.

 74. Sandra skriver:

  Dela inte upp! Följer båda dina varumärken och tyckte inte alls att de var smidigt när de var uppdelade. Helt klart bäst att ha det på samma, hoppas de förblir så. Härligt med lite variation:)

 75. Emma K skriver:

  Inte dela upp, tycker om hela dig och vill gärna läsa om alla sidor. 🙂 Går alltid in via *hem* adressen och tycker det fungerar bra. Däremot bler det lite svårt att skilja på inläggen. Jag vet ju att jag bara kan trycka på häst fliken för att få läsa den biten. Men i bland behöver man få ta del av andra inlägg från de andra kategorierna för att hänga med i svängarna. 🙂 Jag tror det skulle underlätta för läsare om även varje kategori hade en ”stämpel” med vilken kategori det till hör eller att det åtminstone står efter ”Published on:” även in: ex Hästar & Ridsport.

 76. Sandra skriver:

  Jag tycker det är jättebra som det är nu, både hästinlägg och andra inlägg på samma blogg. Smart och smidigt!

 77. matilda skriver:

  Jag personligen gillar en (1) blogg bättre. Jag vill läsa om allt du skriver och tyckte det var lite jobbigt att behöva gå in på två bloggar. Dessutom publicerade du samma inlägg ibland i båda bloggarna. Jag gillar liksom hela ”Tyra-konceptet” och tycker att ditt häst-liv och ditt övriga liv absolut inte skär sig på något vis – de speglar ju varandra. Att du har olika kategorier på samma blogg för de som vill sålla är väl en utmärkt idé redan? 🙂
  Kram

 78. Isabel skriver:

  Ha en blogg, precis som du har nu. Sedan har du olika kategorier bara t ex ”Pyssel”, ”Hästar”, ”Bröllop” o.s.v. Så kan man klicka in på det som intresserar, om man inte vill läsa allt!

 79. Fia skriver:

  En och samma blogg tycker jag, det blir så rörigt med två stycken.

 80. Louise skriver:

  Dela INTE bloggarna!! Då blir hela du och ditt varumärke så otydligt. Då ÄR ju faktisk EN människa, du kan inte ha flera varumärken. Känns så rörigt att gå in på 2 bloggar, man vill ju ha en ordentlig översikt! Finns ju fler som blandar hästar och annat, nellie Berntsson tex.

 81. Frida skriver:

  Tycker personligen att det är perfekt som det är nu! Jag gillar blandningen och att allt är samlat. Skulle läsa båda bloggarna om du separerade, men skulle hellre ha det som det är nu. Anledningen till det är nog mest för att uppdateringen blir så himla bra när du har allt på samma. Enligt min åsikt så tycker jag att det blir för ”glest” med två bloggar. Det blir som halvbra uppdatering på båda, istället för jättebra uppdatering på en. det blir helt enkelt svårare att hålla liv i två bloggar, speciellt med ditt mående som går upp och ned i och med din utbrändhet. Vissa dagar blir det ju knappt någon bloggning (vilket är fullt förståeligt såklart).
  Lycka till! Kram

 82. Mikaela skriver:

  Jag tycker det var bättre när du hade två bloggar. Du har varit min förebild inom ridningen i flera år, jag läser din blogg för att jag vill läsa om hästarna och din vardags träning med dom. Jag tycker du har bra åsikter inom ridsporten å jag älskar dina ”huggande” åsiktsinlägg inom ridsporten. Sen älskade jag dina träningsvideos. Jag har sett dom typ 10000 ggr.skulle du inte kunna börja med sånna igen eller iaf liknande med dina hästar. Jag kommer helt klart att gå in på din blogg mer om du tex gör en häst blogg och en skönhets blogg. Självklart ska du köra ditt race men detta är min åsikt. Ha en super bra dag och hoppas att du kommer på någon bra lösning. Kram å kör hårt bruden.

 83. Freja skriver:

  Jag kan förstå hur du tänker. För mig spelar det ingen större roll om det skulle vara 1 eller 2 bloggar. Vill läsa hela biten om dig men kan precis som du se fördelar och nackdelar med båda. Tyckte på ett sätt det var skönt när du hade det uppdelat för när man gick in på hästbloggen så fick man de relaterade inläggen där o vill man läsa om resten av det i ditt liv, det mer privata då, så går man in på den andra. Men jag gillar o få ta del av båda sidorna i ditt liv så läser alla inlägg ändå, skulle inte vara jobbigare att gå in på 2 bloggar, tror nog även det är fler än jag som läser andra bloggare med, summan av kardemumman – är inte speciellt jobbigt att gå in på 1 till blogg 😉

  Tycker inte heller du ska känna nån press på att du måste skriva flera inlägg om dan på varje blogg isf. Mer som nu. Det viktiga är att man gör det man tycker är kul, o inte har en massa måsten. Du skulle ju möjligtvis som nån ovan oxå nämnt kunna låta nån av tjejerna som jobbar med Star Rider sköta uppdateringar om det på bloggen. O de skulle kanske vara enklare med 2 bloggar isf. Kan oxå se att det möjligtvis blir lättare att ta upp ännu mer hästrelaterade ämnen o dina åsikter runt dessa med 1 till blogg utan att vara ”rädd” för att trampa de icke hästrelaterade läsarna på tårna med återkommande inlägg om sånt som vi mer hästbitna läsare gärna läser mer om.

  Bara lite av mina tankar!:]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »