Allmän pepp om livet

Nu försöker vi hjälpa varandra här på bloggen

Hej! Jag tänkte kolla en sak med er. Eftersom jag får så många mail från tjejer och känner att jag inte riktigt har tid/kunskap att hjälpa och svara alla, så tänkte jag att vi kan hjälpas åt! Om jag publicerar en kommentar från någon som har det tufft, så kan jag komma med mina egna tips och så får ni gärna dela med er av era tips och råd i kommentarsfältet!

Kanske att någon är i samma sits och kan ta kontakt med varandra? Det är så svårt att få hjälp i dagens samhälle, psykiatri, närvård och allt är under all kritik. Och det jag har lärt mig under åren är att den absolut bästa hjälpen är att inte känna sig ensam OCH det absolut bästa är att ha någon/några i sin närhet som förstår vad du går igenom, som själv varit där och som antingen mår bra idag eller som också kämpar.

Så vi gör såhär. Maila [email protected] eller kommentera i detta inlägg om din historia, hur du mår och vad det är som tynger. Om du har ett problem, om du mår dåligt, och på vilket sätt. Du är självklart anonym. Sedan lyfter jag varje kommentar i ett inlägg och skriver mina tips och så fyller ni på med era tips och råd under inlägget? 

We are all in this life together…

ladda ned (1)

8 svar till “Nu försöker vi hjälpa varandra här på bloggen

 1. Ella skriver:

  Vilket fantastiskt initiativ, faaan vad bra du är! Ärligt talat, detta är något som verkligen behövs!

 2. Lina skriver:

  Väldigt godhjärtad tanke! Men jag tror att man ibland kan bli ännu mer vilsen om man får en massa olika råd. Det kan snurra till det ännu mer. Annars var det en väldigt fin och kärleksfull idé!

 3. Madde skriver:

  Toppen initiativ 🙂

 4. Mikaela skriver:

  Lilla Doris såklart! <3 Åh, skulle älska detta fina rosa paket till min pålle!! Folk i stallet tycker jag är töntig och pjoskig med min häst som har saker i rosa, men jag älskar det och don't care! 😀 Mitt sto är också brun som Doris, men en storlek större än henne 😉

 5. Elsa skriver:

  Jag var nyss med om ett så fruktansvärt hemskt breakup. Hade vart tillsammans med mitt ex i 2 år och nu känns det som att mitt liv är över. Gör så fruktansvärt ont i hela kroppen och har inte kunnat ätit på en vecka. Kan inte sluta tänka på han och kräks konstant. Hjälp mig, kommer jag någonsin komma över honom? Kommer jag någonsin kunna bli lycklig med någon annan igen? Känner mig så fruktansvärt ensam och sönder.

  1. Anonym skriver:

   du kommer 100% må bra igen även om det till 100% inte känns så just nu. Separationer gör fruktansvärt ont. Speciellt om man inte själv tagit beslutet. Var snäll mot dig själv, ge dig tid. Jag brukar räkna att det tar halva tiden man varit tillsammans att komma över någon så i ditt fall ca 1 år. Ta ett steg. Och ett till. Och ett till. Tillslut har du lagt detta bakom dig. Kramar

 6. antonia skriver:

  Väldigt bra initiativ

 7. Ida skriver:

  Toppen idé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »