Allmän pepp om livet

Björn Svensson

Planen var att städa…julpynta… Så ringde Björn. Då skiter sig allt. Eller jag tror det var jag som ringde honom. Vi ringde om varandra 5 ggr iallafall. När jag och Björn ringer och pratar så vet man att man måste boka av sina närmsta två timmar. Som att möta en jobbig granne som man måste gömma sig för..för om hen råkar se en så vet man att man aldrig kommer därifrån… fast tvärtom. Det är så värt att offra julpyntet för Björn. Billigare än att gå till en terapeut. För vissa människor i världen kan bara få en genuint glad.

Jag är dock arg på Björn, jag har varit hård mot honom idag. Han har en talang som många drömmer om, och han använder den inte. Då menar jag inget som har med bubblan att göra. Utan han har skrivandets gåva. Talets gåva. Börjar han inte utnyttja dem fullt ut snart så vet jag inte om jag vill vara hans vän längre. Jag umgås inte med loosers.

Den portal som kan snappa upp Björns blogg och hans talang kan skratta sig lycklig. Jag har gett honom Bingo Rimers mail så han kan maila Bingo. Jag vet att Bingo kommer älska Björn. har även gett ut lite andra kontakter. Jag tror att Björn kan bli stor inom sociala medier. I dagsläget är Björns blogg lite som en chokladpudding….ser ut som diarré men är jäkligt gott… ful design… jobbig text… men bortser man från det och alla fult tagna suddiga mobilbilder så finns det där… Jag ska göra allt jag kan för att Björn ska hitta rätt portal. Tänk er om man kunde få trolla till det där lite, hur bra det skulle bli. Han skulle kunna skriva en bok, göra TV, göra poddar mm.

Nu handlar det bara om vem som är först och fångar hans intresse. Det finns bara en blogg i Sverige som får mig att skratta rakt ut, och det är Björns blogg. Jag känner ett kall till att fixa det här, för en talang som Björn- och nu pratar jag INTE om ridning- måste tas hand om. Han blir min lilla bebis. Och när han väl är stor nog så kan han ta hand om mig. Kanske ge mig en länk.

Läs Captain Tourettes blogg här. 

Tyra- Jag vill stå i hans skugga och ta åt mig äran- Sjöstedt

Hmm, jag sökte på ”Björn” i min blogg och fick upp 100 resultat. Tid är pengar. Hinner inte gå igenom alla dom för att hitta en bild på mig och Björn. Så istället sökte jag på google ”Tyra Björn) och den första bild som kom upp var denna. Den får duga…haha

photo-original

11 svar till “Björn Svensson

 1. Charlotte skriver:

  Underbart!! Du var den som tipsade mig om kaptenens blogg för några år sen och trots att jag själv inte rider så får hans inlägg mig alltid att skratta! Mer Björn åt folket!!

 2. Ella skriver:

  Jag umgås inte med losers? Haha.. Tänk om folk i din närhet resonerat på samma sätt?

  1. Joey skriver:

   Alltså din kommentar känns fett elak men ändå rätt relevant. Tyra, vad är en loser egentligen? Kan du inte snälla skriva ett inlägg där du förklarar för oss vad en loser är?

  2. Therese A skriver:

   Så pinsamt med människor som inte förstår ironi och sen försöker trycka till någon.

 3. Ebba & Caisa skriver:

  Åh älskar Björn haha! Har läst hans blogg rätt länge och älskade honom när han kommenterade i ”Hästforum” på facebook innan dom strikta regler och forumet blev tråkigt haha..Bästa Björn!!

 4. Sofie skriver:

  Hej Tyra!

  Idag har du gjort min dag!!! Idag var dagen jag fick dra på mej mina alldeles egna Star Rider ridbyxor och de överträffar alla förväntningar jag någonsin kunde ha! Det finns bara en sak som skaver och det är lappen som jag ännu inte hunnit klippa bort för att jag inte vill ta av mej byxorna! 😉

  TACK för att det äntligen finns bekväma ridbyxor att dra på sej och för att jag till och med kunde ta en storlek mindre än vanligt och ändå finns nästan inget fläsk kvar! 😀

  Längtar efter när vi i Finland kan beställa hem allt vill från er sida! Hejja er! <3

 5. Dixie skriver:

  En del av mig håller med, Björn är sjukt begåvad och insiktsfull och extremt underhållande. Samtidigt är en del av charmen just att han INTE horar ut sig på sociala medier för att dra in pengar osv. Jag kan såklart ha helt fel, men han känns så genuin i det han skriver och förmedlar, till skillnad från typ alla andra som är stora på sociala medier. Han (verkar inte?) skriva provocerande inlägg för att dra mer folk, för att få fler företag att vilja synas för en stor publik och han då kan in mer pengar till företaget för att kunna köpa grejer på företaget som är fullt av pengar.
  Vill liksom inte se Kapten gå förlorad 😉

 6. Ella skriver:

  Skulle inte du bli nån typ av sportchef och bloggcoach på UI? Du skulle ju ta Annica till toppen och allt var det var. Varför signat du inte honom och tar med honom på din framgångsresa där? Eller har UI insett sitt misstag?

 7. Captain skriver:

  Ella….Du var mig ett riktigt otäckt litet troll! Du känns genuint elak. Såna människor äcklar mig. Lägg din energi på att tvätta bort den där sura minen och attityden istället för att kladda ner folks kommentars fält med dina dåligt valda ord som osar kräks och gammal galla.

  1. Karoline skriver:

   Bra skrivet Björn!

 8. linda skriver:

  Haha Björn du är bäst!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »