Allmän pepp om livet

Måndag 30 November 2015

Hej och godmorgon snyggingar! Idag bara SKA det blir en fantastisk dag! Jag ska fokusera på att jobba lite i taget. Jobba. Vila. Jobba. Vila. Alla nyheter ska fotas till Star Riders hemsida som öppnas upp efter Horse Show. Det blir jag som fotar och retuscherar bilderna. Så det är min uppgift idag. Men det är väl typ 40 bilder… det tar sin lilla tid….

Annars ska allt inventeras och räknas av efter mässan. Allt ska upp på hemsidan, vi ska packa inför flytten till kontoret imorn. Eller de ska, jag ska inte göra annat än att fixa bilderna. Annars blir det julmys, städning, vila, julpyssel, jul-pynt och annat som orkas med idag. Och stallet såklart.

Kommer nog gå upp 10 kilo under julen. Fan jag bara äter och äter… och snart kommer ischokladen ut i butik…suck. Sedan MÅSTE jag ringa Skatteverket om en grej, VD:n på UI, det är sånt som jag måste borde göra idag. Jag ska även försöka förbereda lite inför möte med Angelica som börjar jobba hos mig igen imorgon, äntligen! Behöver min högerhand!

Försök tänka positivt idag, det låter sjukt töntigt, men att andas några riktigt djuuuupa andetag i 3 minuter hjälper verkligen. Gör det, ta en dusch och smörj in dig i en lotion som luktar godis. Det mår man bra av, en perfekt start på dagen ♥

Hmm… hur orkar man med detta på morgonen? hihi

4-bildsserie 2015-11-22 kl. 16.54 (kompilerad) 4-bildsserie 2015-11-22 kl. 16.55 (kompilerad) 4-bildsserie 2015-11-22 kl. 16.57 (kompilerad)

5 svar till “Måndag 30 November 2015

 1. Johanna skriver:

  Detta inlägget var precis vad jag behövde. Tack ❤️

 2. Sara skriver:

  Hur gör du yoga?

 3. Göteborgsmamman 25årig gravid småbarnsmamma skriver:

  Ni är så jäkla snygga!
  Glöm inte vår Facebooksida: https://www.facebook.com/goteborgsmamman/
  Tusen kramar till ett av världens snyggaste par <3
  Kram.

 4. Amanda skriver:

  Hej Tyra! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om din åsikt om hormoner som preventivmetod (typ p-piller)? Skulle vara jättekul att läsa om. Älskar din blogg, den är verkligen en stor inspiration för mig, kram:)

 5. Sara - Från 117kg till 59kg skriver:

  Härliga bilder 😀 Hoppas du fått en fin start på veckan!

  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »