Allmänt

Fantastisk elit-ponny till salu

Letar du, eller vet du någon som letar efter d-ponny för det största? Nu är Fredrikas d-ponny till salu och han är helt fantastisk! Ser ut som en liten biffig snygg storhäst och det är en häst som gjort typ allt, och med en ny satsande ponny-ryttare kan göra det med henne/honom. Fredrika går över helt till storhäst och kan ju därför inte satsa ordentligt på ponnyn.

Han har massor av vinster och placeringar i MsvB och i vinst i sin andra MsvA. Han har gått internationellt med flertalet placeringar. Han är snäll i all hantering och denna ponny har aldrig någonsin varit skadad… Pris 225 000 kr, kan diskuteras vid snabb affär och rätt hem.

Ring till Alette om du har frågor och är intresserad. 0707330260.

Dela gärna på Facebook 🙂

1181181927443

2 svar till “Fantastisk elit-ponny till salu

  1. Linnea skriver:

    Bloggen har verkligen blivit sämre sedan du bytte till ui. Kollade du inte upp hur de gjorde med kommentarer innan du bytte? För detta funkar ju inte. Och du svarar ju inte ens på frågor i kommentarerna.

  2. Michaela skriver:

    Vilken otroligt härlig, vacker och duktig ponny! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »