Allmän pepp om livet

Egengjord julkalender

Hej! Här sitter jag på kontorsstolen i köket, latten är nygjord, julmusiken strålar i lurarna och Andreas går omkring och plockar lite. Jag har på mig gamla tights, en hoodtröja och luvan på mig. Till det ett par strumpor från Star Rider. Herregud så jag ser ut. Men det är ju så mysigt att vara varm. Jag gillar att ha luva på mig och liksom bevara energin på något sätt. Flum-snack, jag vet… Vi ska julpynta idag men före det ska vi städa. Tänkte passa på att dra en liten hälsning hit först. Innan vi drar igång allt ska vi gå ut och gå med Kotten.

Jag har gjort en egen julkalender till Andreas. Som jag kämpat med den, herregud. Det är inte lätt att hitta 24 paket som ska passa. Han blev jätteglad när han kom hem sent på kvällen efter jobbat på Horse Show hela dagen. Men pyssel för mig är verkligen rogivande, jag älskar det. Och att ge bort saker och göra någon glad, det bästa jag vet!

Jag tänkte gå så långt med att göra en kalender till Kotten också, haha… men där går nog gränsen lite…haha. Crazy pyssel lady! Har ni haft en fin dag ni då? Jag har i princip inte gjort mer än att försöka komma igenom dagen… som ni vet. Life as I know it…suck. Men det kommer bli bättre, man får försöka se det så. Att varje tung jobbig dag bara är en del av att nå målet.

Har ni gjort några fina pysselsaker inför Julen? Kanske det ligger på era blogg? Kan ni inte länka isåfall i detta inlägg så kan jag lägga upp lite julpyssel-tips och självklart länkar jag.

jul7

jul4 jul3 jul2

jul6

1 & 2:a paketet är redan öppnat efter lite tjat från mig, haha. Det var en onepiece i ena och ett par luvriga fluffiga sockor i andra. Det är ju inte en dag försent att ha dom, men nu får han vänta till den 3:e 😉

jul1

3 svar till “Egengjord julkalender

 1. Therese skriver:

  Åh vilken fin present!! Hade jag orkat och haft energi så hade min älskade sambo fått en kalender men nu får han nöja sig med julkalendern på tv som börjar i morgon! Det är ju tanken som räknas hahaha 🙂
  Däremot har jag fått en stor godis-kalender från M&M av min älskade!!!! Så bortskämd <3

 2. Anna skriver:

  Men det låter som du är helt uppe i varv. Sprutar ur dig inlägg och verkar speedad. Inte låg som du skriver.

 3. Deborah skriver:

  Herregud vad fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »