Allmän pepp om livet

Måndag 23 November 2015

Hej… idag kommer filmerna på Fleur och mig. Hann inte igår. Har även ett inlägg för dig som sköter världens bästa hästskötarjobb och för dig som letar efter en elit-ponny. Har massa skönhetsinlägg också, måste ta tag i allt material jag har nu, skulle behöva ägna en hel dag åt det men det får jag inte. Gör mitt bästa.

Idag ska vi åka på möte ang min bil… vi får la se hur det går. Blir tokig utan bil, kan inte ens ta mig till stallet liksom, så det är prio ett idag. Sen blir det stall och Ikea. Vi ska inhandla lite inför Horse Show och även till hemmet. Snart är det ju julpynt-dax tjohooo!

Somnade väldigt sent igår. Har kunnat hålla tiderna bra efter Drawing Room men inatt gick det inte. Jag och Andreas körde yoga ihop på eftermiddagen och jag fick helt ny energi. Gick upp ur sängen vid 01.00 inatt och åt och drack te och såg på Greys som jag börjat kolla på. Måste vakna till liv alltså, är seg idag. Varit en underbar helg med väldigt mycket prat som gör mig trött i hjärnan. Vi hörs sen då. Kram

love2love1

Ett svar till “Måndag 23 November 2015

 1. Sara - Från 117kg till 59kg skriver:

  Yoga, det är fantastiskt hur mycket det gör för hälsan!
  Hoppas du får en bra start på veckan 🙂

  Personligt rekord, är nu 126 cm runt magen, större än någonsin!
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »