Allmän pepp om livet

Mammas Kotte

Hej! Åh jag kan inte förklara i ord ens hur mycket jag älskar min lilla Kotte. Och mina andra älsklingar Findus och Baggis också. Varje kväll när jag och Andreas går vår kvällspromenad med Kotten så följer Findus och Baghera på. Alla tre går på rad och så går vi vår lilla runda genom hela villaområdet här.

Det var nog den första komplimangen Andreas gav mig för 1 år och 2 månader sen. Och den finaste komplimangen jag någonsin fått. Han sa att han aldrig träffat någon med sånt starkt band till sina djur ♥

Idag när jag och Nina tagit en promenad ner till Coop eftersom bilen är trasig… då följde liksom Findus med enda till Coop… genom allt…haha. När vi kom till stora vägen fick jag liksom bära Findus eftersom man blir orolig när det är trafik. Och medan jag handlade så väntade Nina, Kotten och Findus utanför Coop, haha. Hur gulligt är inte det!?

Ikväll blir det tacos och mys med Nina. Jag har försökt pysslat hemma hela dagen, rensat typ 8 proppfulla kartonger för att hitta några linser. Har ju bara en lins i nu så jag ser suddigt.. tänk när den tar slut också… Någon skrev att det numera finns linser på Ica Maxi, stämmer det? Med tanke på hur hårda optikerna är, jag fick inte ens åka dit och beställa så jag ser under tiden medan de beställer nya. För att det har gått över ett år sen jag gjorde en undersökning. Big SUCK på den.

Ha en fin kväll, hur fin är inte KOTTEN? Alltså Kotten Rumpnisse Sjöstedt ♥

kotte KOTTE3 KOTTE4

12 svar till “Mammas Kotte

 1. Paula skriver:

  Varför beställer du inte på nätet från t ex lensway. Man har dom i brevlådan efter bara en dag

 2. Keekz skriver:

  Tyra why not order online, lens on or vision direct. If you know what contacts you have its quick and they send straight to your door. No drama and no need to go to optician. I haven’t been for years 🙂

 3. Emelie skriver:

  Lensway.com kanske?

 4. Karin skriver:

  Beställ linser på nätet. Där är det inget krav på synundersökning. Bara du har koll på storlek å styrka så är det bara å beställa

 5. Tilly skriver:

  När avslutar du vem som vunnit din tävling om 2000kr på refunder? Skulle inte den avslöjas den här veckan? Mvh Tilda 🙂

 6. Josefine skriver:

  Jag har arbetat i en optikerbutik i ett par år. Det är en rekommendation att göra en undersökning 1 gång per år, men det är inte längre lag på det även om det alltid är att föredra när det gäller linser.
  Om dina linser inte finns i lager däremot blir det krångligare, för då finns de ju inte i butik. Krisar det riktigt kan man ibland få köpa loss en provlins, om provlins i din styrka finns i butik.
  (och det är en lins du har testat förut, är det en linssort du inte testat förut kan man neka dig köp eftersom man måste kolla att de sitter bra i ögat osv.) Kan tänka mig att du provat en del olika linssorter i ditt liv, kolla om andra sorter finns inne i lager om din ordinarie inte finns.
  Hoppas det löser sig
  MVH Josefine

 7. Nina skriver:

  Vissa apotek säljer linser, jag har själv köpt linser där när mina varit slut. Du behöver bara veta din styrka så fixar dom 🙂
  Hoppas att det löser sig kram

 8. Petra skriver:

  Om jag beställer i rimlig tid (före 15 typ) så brukar jag ha mina linser i brevlådan nästa dag från Lensway.se. Man behöver inget recept utan bara veta sina linsers styrkor, ev kurva och såklart märke/modell. Testa vetja!

 9. Karin skriver:

  Hej Tyra, det tar as-länge för kommentarerna att godkännas – tror inte detta kommer att funka. Dvs att kommentarerna kommer upp när du redan hunnit publicera andra inlägg – vilket ju ändå inte är super ofta just nu. Blir ju liksom inget flyt i bloggen.

  Du ser ju själv att det är väldigt få kommentarer, vilket är konstigt iom att det är ”öppen” kommentering igen. Anyhow, tänkte bara påpeka att man liksom inte orkar kommentera om det tar väldigt lång tid att godkännas. Så spark i baken på den som har som jobb att godkänna dem 😉

 10. Cecilia skriver:

  Får jag fråga vad som hände med din andra hund? Jag har helt missat det 🙁

 11. Malin skriver:

  Kan du inte beställa linser på nätet? Det har jag gjort några gånger, det står på din linsförpackning vilka styrkor du ska skriva i:-) lensway tror jag att de e jag har beställt ifrån!

 12. Camilla skriver:

  Har du inga utprovade glasögon? Hur gör du när du är förkyld/sjuk? Man kan ju skada hornhinnan om man använde linser när man är sjuk plus att man kan va sjuk dubbel så länge om man har linser i ögonen.
  Nu har jag haft linser över 15 år men jag kommer ihåg när jag först skulle få mina linser så behövde jag ha ett par glasögon oxå för att änns kunna få ut linser.
  Hoppas de löser sig för dig snart! Men ett tips. Prova ut ett par glasögon. Händer de igen så har du ett par glasögon du kan ha medans du väntar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »