Allmän pepp om livet

Torsdag 12 November 2015

Hej! Idag åker jag hem och livet kan börja! Livet börjar på nytt och jag ser fram emot ett helt nytt liv. Jag kommer ta med mig så himla mycket härifrån. Jag kommer fortsätta gå till dessa proffs som jag varit hos här. Både samtalsterapi, neoru feedback och mediyoga. En riktigt bra kombination för ett nytt liv!

Oh jag vet inte hur jag ska förklara i ord hur mycket jag kommer sakna mina nya fantastiska vänner som jag fått bo med här i 28 dagar! Nu är det dags att komma hem till min man, mina vänner, mina djur och mitt hem. Jag ska inreda mitt hem så fint och jag längtar till att sätta igång med allt julpynt!!! Ikväll blir det mys tacokväll med de bästa jag har, Andreas, Nina och Annica! Åh vad jag längtat efter det!!!

Nej ni, nu drar vi igång livet tycker jag!

b2

Det kommer bli tvångsmys med Baggis när jag kommer hem. Min älskling ♥

b1

3 svar till “Torsdag 12 November 2015

  1. Sara - Från 117kg till 59kg skriver:

    😀 Oj! Det var ingen liten kissekatt! Så gosigt 😀

  2. Amandajosefsson.se skriver:

    Du har en helt annan blick i ögonen nu för tiden, är så glad för din skull!! <3

  3. Sara skriver:

    Bästa Tyra! Vill bara säga att du inspirerar och jag ser fram emot att fortsätta följa din resa 🙂 Hejar på dig, stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »