Allmän pepp om livet

Onsdag 11 November 2015

Hej! Hur är det med er? Själv har jag sovit sjukt dåligt inatt. Knappt alls. Det är lite nervöst att åka hem härifrån. Jag längtar ju hem jättemkt. Till djuren och Andreas. Att få sova med dom. Men, det här har varit min trygghet nu den senaste månaden. Med människorna här. Man känner väldigt starka känslor här inne och har kommit varandra väldigt nära. Vill inte lämna dom jag bott med. Älskar även stället här. Maten. Rutinerna. Lugnet och ron.

Jag är absolut inte klar med att ordna upp mitt liv. Rutiner mm. Jag har ju fått jobba väldigt hårt med mitt fysiska mående här. Dock så kommer jag fortsätta med en eftervård eller vad man ska kalla det, i över ett år. Ha samma terapeut, köra neuro feedback. Kommer även fortsätta utveckla yogan och andningen.

Ser fram emot ett nytt liv med nya rutiner, nya prioriteringar och nya värderingar. Livet går ut på att få sinnesro. Att kunna njuta av det. Om man gör det så räcker det gott och väl med ett liv. Alla som läser det här nu och känner er stressade. Snälla ta några djupa andetag. Andas med MAGEN och försök känna efter hur det känns i kroppen. Kram

_DSC0188

7 svar till “Onsdag 11 November 2015

 1. Madde skriver:

  Hoppas allt blir bra med dig.

 2. Diana skriver:

  Du är fin du, det kommer att gå så bra Tyra! Du vill ju så gärna och vill man så kommer man prioritera sig själv i slutändan, du kommer att söka den hjälp du behöver tills du mår 100 igen.
  Tips: Undvika att nämna för mycket av dina planer så att du slipper höra från flera läsare ”när kommer detta..” ”när börjar du med ..” etc. Det skapar mer stress.
  Blogga på som vanligt, vi märker när det kommer smink, hästar, kläder och tips med pyssel videon och inlägg. 😉

  Stor kram finaste du, ta hand om dig riiiiktigt väl. Lycka till med allt. <3

  // http://lamadre.se

 3. Lotte skriver:

  Det kommer gå bra, skickar en stor kram till dig♥
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 4. PegA skriver:

  Hej tyra.
  Hittade din blogg för nån vecka sen.
  Vill skicka massa styrka till dig. Själv missbrukat sen 12 års åldern och suttit inlåst halva mitt liv lr mer än halva. Idag är jag ren sen ett par mån. Min beroende var heroin. Kämpa på tjejen.

  http://Www.pegelin.blogg.se

 5. Nathalie skriver:

  När är det dags för dig att komma hem? Skönt att läsa att du får fortsatt stöd! Särskilt eftersom mycket av dina problem beror på din vardag. Ibland behövs det mycket stöd när man kommer tillbaka till det verkliga livet med alla krav och måsten som sitter i väggarna. Kommer du vara sjukskriven ett tag eller hur ser det ut framöver?
  Själv väntar jag, fortfarande, på min utredning för adhd. Sånt himla tryck på vården tyvärr så lär ska få vänta ett tag.

  Kram http://nouw.se/naatly

 6. Frida skriver:

  Så sjukt skönt att du fått hjälp med saker du behövde. Och så där är det. Det verkliga livet väntar. Och det är läskigt.

  Men du är fortfarande du! Och ditt liv är fortfarande ditt.

  Jag läste häromdagen en grej om att vi reser för att ta paus från livet en liten stund, men att vi borde skapa ett liv vi inte vill ta paus ifrån. Lätt att säga eller hur? Ja visst skapa ett liv vi ute tycker är jobbigt ibland – det går ju inte ..

  Men skapa samma rutiner hemma som du älskat på drawing room. Det absolut första du gör! Se till att skapa saker du älskar och ser fram emot. Så skapar du ditt eget Drawing room.

  Massa lyckokramar // Frida

 7. ERIKA ENROTH - Islandshästryttaren med EDS! skriver:

  DU är verkligen en stor inspiration Tyra, för många! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »