Allmän pepp om livet

Håll ut här på bloggen

Hej! Alltså fyyy vad jag är trött! Alltså jag orkar knappt blogga! Är helt slut! Idag har jag haft samtal här. Jag ska eventuellt göra en ny magnetröntgen på mitt huvud. Jag kan ha fått en hjärnskada, med tanke på all stress jag utsatt mitt huvud för, plus mina två smäller då jag slagit i huvudet.

Jag har ju verkligen INGET minne. Alltså jag minns inte stora saker som skett. Tel julafton, resor mm… Minns ej Vad vi gjorde igår…eller knappt något. Det är faktiskt sjukt läskigt. Idag så var det en grej hemma som jag bah ”Åh har du köpt den här älskling?” och han bah ”Nej gumman, du gjorde det för tre månader sen…”. Alltså på den nivån.

Så efter samtalet idag ska jag prata med mina nära och kära om att de ska behandla mig lite som att jag är dement. De får inte bli arga om jag inte kommer ihåg saker eller om jag säger fel. Jag ska börja sätta upp post it lappar lite här och var för att komma ihåg saker och inte låta mina hjärna gå på högvarv i i onödan. Men, det är ingen fara, min hjärna kommer bli bra. Men det finns bara EN sak som hjälper: VILA. Jag kommer fortsätta gå på neuro feedback och sedan kommer min hjärna behöva vila från massor av jobb och andra stressande saker.

Det är därför jag inte bloggat idag. Har några dagar kvar här, så håll ut med min blogg! I December börjar Angelica äntligen jobba igen och ska underlätta saker för mitt liv och min blogg. Det ska bli fantastiskt skönt! Angelica har ju jobbat här förr och hon slutade för att hon fick annat jobb som passade henne bättre i vardagen. Närmare stan och mer fritid. Men nu är hon tillbaka här och jag är sååååå glad för det!

Jag är så himla glad att slippa fixa en ny anställd för en sån anställning som är att jobba absolut närmast med mig. Åh, längtar! Och då kommer bloggen bli bättre. Har liksom en hel mapp med nya bilder och texter men alla bilder ska förminskas, laddas upp och texterna ska upp. Det tar sin tid. Är ledsen, men håll ut!

Keep Calm, I´m coming back!

hej

7 svar till “Håll ut här på bloggen

 1. Nathalie skriver:

  Det är hemskt det där med minnet. Hur ens sjukdom/sjukdomar kan sätta såna spår. Jag har själv fruktansvärt dåligt minne. Många gånger minns jag inte ens vad jag håller på med. Kan helt plötsligt stå i köket och inte veta vad tusan jag gör där eller vad jag skulle göra, det enda jag vet är ATT jag skulle göra någonting. Så otroligt frustrerande. Trots att jag vet att jag inte kan hjälpa det så blir jag ändå så jäkla arg på mig själv som glömmer bort allting. Känner mig som världens sämsta människa.

  Det är ju så att utmattningsdepression sätter spår på hjärnan, men oftast blir det helt bra med vila som du skriver. Jag har förstört min kropp genom självsvält (varit sjuk i anorexi några år) samt att jag haft en depression länge. Det märks att det har satt sina spår, men med rätt behandling och hjälp tror jag att vi båda kan bli friska och må bra! Det är vi värda <3

  Kram http://nouw.se/naatly

 2. Diana skriver:

  Åh men fina du, klart att vi alla väntar och har tålamod. Du har verkligen inte haft det lätt men du är så grymt stark, så kämpande och så öppen med allt att man kan inget annat än tacka dig för det.

  Tack för att du delar med dig, öppnar dig och blottar dig.
  Tack för att du inte lever i det förbannade rosa fluffiga molnet som ”alla andra ” gör.
  Krya på eller vad man ska säga.
  Lycka till med magnetröntgen <3

  // http://lamadre.se

 3. Jossan skriver:

  Ta den tid du behöver Tyra! Vi läsare kommer finnas här när du är redo att komma tillbaka! <3

 4. Dressyrryttare skriver:

  Se till att lägga om kosten och kontakta Dr Cecilia Fürst!!

  Du måste hjälpa din kropp <3

 5. Sara skriver:

  Berättade de inte att smärtstillande som tex tramadol och citodon enl flera vetenskapliga studier kan försämra både kort-och långtidsminnet? För benzodiazepiner som Xanor som du skrivit att du tar eller har tagit, gäller samma sak. Ju högre dos och ju längre användningstid, desto större risk.

 6. Linda skriver:

  Det skulle ju förklara en hel del.

  Tyvärr tror jag inte ett dugg på att bloggen kommer bli bättre, det har du också sagt lääääänge.

 7. maja skriver:

  Jag förstår dig. Har inte haft minnet med på ca 4-5 år. . Allt blir bara mos i hjärnan eller så blir de stopp.. får ha lappar och kalendern till allt.. när jag var som värst med stress och utbrändhet då kom ja inte igår vilken väg jag åkt med bilen..jag bara stod parkerad dit bah skulle men inget minne av resan dit på ca 1 mil.. usch.. eftet det körde jag inte på länge.. nu minns ja tack o lov hur jag kört o vart jag ska men en dålig dag minns jah inget som hänt lr vad jag bestämt.. så jobbigt.. vet mycket väl att min hjärna är skadad eftet mååånga år av stress och företagande.. Vi får se när den repar sig för bra är den inte på långa vägar :/när jag tänker går de inte , blir helt nollställd och fattar inte ens en vanlig fråga 🙁 på en dålig dag när ja träffar vänner vet ja inte ens va de pratar om, kan nog både uppfattas nochalant och trög. .men ja tar inte in , bara sitter och tittar.. tankarna står still lr är nån helt annanstans..sen höga ljud och mycket folk påverkar mig oxå , så måste jah vara med överallt så det blir för mycket att ta in 🙁 men bara att kämpa på, kram på dig Tyra !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »