Allmän pepp om livet

Bitches I´m Back

Hej! Äääääääntligen är bloggen lanserad! Som jag längtat! Tack till United Influencers och framförallt min ängel Nico som jobbat stenhårt med min blogg. You nailed it!  Det kan vara småsaker som är fel nu…buggar…eller saker som inte stämmer helt och hållet med kategorier eller annat. Det kommer fixas! Lämna gärna en kommentar om något inte stämmer 🙂 Vill även säga det att det numera är ÖPPEN KOMMENTERING på min blogg. Men… alla kommentarer godkänns manuellt.. Ip-adresser sparas och United Influencers kommer vara stenhårda med näthat och alla nya lagar som finns. Så gör inget dumt som man senare kan få ångra 🙂 #Nätkärlek

kisses2

Det är svårt att skriva ett inlägg såhär första gången på min ”nya” blogg när jag ska göra ”comeback” med tyras.se efter..vad är det… två år? Typ…? Jag har ju bloggat väldigt framgångsrikt med nisch Hästar, men efter mycket om och men så vill jag vidga mig. Är redo för det nu. Det kommer vara till en rimlig nivå, men idag står jag starkt med det sjukaste bästa teamet nånsin bakom mig. Jag har en anställd som kommer jobba enbart med mig och bloggen så det känns bra. Och det kommer göra sjukt stor skillnad. I och med satsningen med United Influencers och mitt nya feta kontrakt med dom och andra sponsorer så är den här satsningen superviktig i mitt liv och karriär-

Jag har varit lite orolig över er alla som bara vill läsa om hästar… Jag har ett viktigt meddelande till er. Om ni BARA vill läsa om hästar, så kan ni göra det! Då klickar ni bara på kategorin Hästar&Ridsport under headern, för där kommer enbart alla inlägg om hästar och ridning upp. Och uppdateringen där ska vara lika bra som innan. Så ni ska inte försvinna härifrån! Lova! 😉 Jag hoppas ju såklart att ni vill vara med här och ta del av lite grymma tips om allt möjligt. Men smink, skönhet, pyssel mm är mina hobbys och vem vill inte ha lite bra smink-tips? Och vissa kanske ändrar lite bild av mig om man får lära känna mig utan hästarna, som faktiskt bara är en del av mitt liv.

För er som inte vet: Jag ska gifta mig, så en tillfällig kategori om Bröllop kommer att finnas. Den kanske byts ut till något annat senare… steget efter det kanske blir…barn!? Sedan kommer jag fortsätta skriva om det som jag skrivit om mycket förr och även på Mikz som inte längre finns (det är de som blivit UI). Och det är om mående…pepp…tankar… med mera. Döpte den kategorin till Ångest. För det finns mycket ångest i livet och i vardagen. Men det kan bli bättre. Jag är ett levande exempel på det 🙂

Jag kommer bara blogga om det som jag brinner för och det jag är bra på. Jag kommer leverera ännu fler tankar och åsikter. Jag vill röra runt i grytan, framförallt inom hästvärlden som är väldigt speciell efter allt jag upplevt och fått utstå. För den är jag så himla trött på just nu. Och det kommer jag skriva om, tro mig. Jag hoppas på att jag kommer leverera en bra spännande blogg som ni kommer tycka är KUL att läsa.

kisses3

Att göra en comeback nu känns bra. Det har hänt så jävla mycket dessa år. Jag vet vem jag är. Jag vet vad jag vill göra. Jag vet vad mina mål är. Jag vet vad som är viktigt i livet. Jag vet vad livet går ut på. Jag vet min roll och det är skönt att vara säker på sig själv och att inte känna att man måste bevisa massor och prestera bäst för andra. Nu kommer jag vara TYRA 2.0. Och jag tror att ni kommer märka det, jag hoppas det 🙂

Jag tror att jag är lite klokare, lite visare och kanske lite snyggare än sist ;P (Finn ett fel i sista meningen, hahaha;) Men vet ni, jag bryr mig inte! Jag har numera SÅ mycket viktigare saker att lägga min energi på än att bry mig om hur andra ser på mig eller vad de ska tycka om mig. Och det är SKÖNT. Synd bara att det tog 29 år…

Välkomna hit, hoppas ni kommer att trivas! Min nya blogg gör en liten smygstart, jag kommer berätta lite mer om var jag är och hur mitt liv ser ut just nu, men senare. Just nu är jag på ett behandlingshem för att bli frisk från ett beroende, både läkemedel och jobb. För ja, jag har varit beroende av att jobba, man kan tydligen bli det… och här vänds mitt liv helt upp och ner. Jag kommer skriva mycket om tiden här. Men när jag är ”ute” härifrån så hoppas jag att jag kan leverera annat än bara inlägg under kategorin ”ångest” haha. Puss & kram

kisses

49 svar till “Bitches I´m Back

 1. Sara - Från 59kg till 107 kg, 2016 blir hälsans år skriver:

  Skönt med nystart ibland, gjorde en nyligen jag också!
  Ta hand om dig och Lycka till!

  Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon ”hälsoblogg” du tycker väldigt mycket om hälsa på hos mig och tipsa!
  http://hajnal.se

 2. Louise skriver:

  Yes äntligen kan jag kommentera igen! Kul med nya bloggen Tyra och lycka till ! Hejar på dig kraam

 3. rr skriver:

  ”De här åren”….. du vet att det bara är ett år va? Du la ner din gamla blogg tyras.se på nyårsafton 2014.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Haha ja mentalt sätt så lades den ner såååå länge innan det. Men som sagt, mitt minne är inte det bästa, därför jag lade till ett ”typ”. Hoppas du inte tog allt för illa upp av det. kram

  2. ES skriver:

   Haha, tänkte exakt samma sak, har ju inte ens gått ett år sen den stoooooora nedräkningen till att bloggen skulle stänga ner som visade sig vara att bloggen bytte namn och handlade mer om hästar.

 4. Emma skriver:

  Bloggen ser riktigt fin och proffsig ut nu, ser fram emot varierad och intressant uppdatering! Kul att man kan kommentera utan facebook nu också 🙂

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Kul att du tycker det, tack 😀 kram

 5. Emma skriver:

  ”Vill även säga det att det numera är ÖPPEN KOMMENTERING på min blogg. Men… alla kommentarer godkänns manuellt.. Ip-adresser sparas och United Influencers kommer vara stenhårda med näthat och alla nya lagar som finns. Så gör inget dumt som man senare kan få ångra :)”

  Skriver du. Jag hoppas att United Influensers isf är stenhårda mot någon i den här bloggen som verkligen spridit näthat – du! Jag tycker att du delvis borde göra en avbön för vad du skrev i inläggen där du hängde ut massor med personer, och i stort sett hela kommentarsfältet sa till dig att du resonerade fel. Att även om du SA att du hängde ut företag så hängde du ut privatpersoner, men det verkade du inte förstå. Jag hoppas att du kommer kommentera det hela i ett nytt inlägg, där du visar att du förstår vad majoriteten påtalade. Sedan tycker jag att de uthängande inläggen borde tas bort!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Emma- Det är ju väldigt stor skillnad att sprida näthat genom bara direkta påhopp. Jag skriver ju om upplevelser som jag varit med om. Saker som faktiskt hänt. Om jag blivit blåst på massor av pengar så tja, varför ska jag inte kunna skriva om det!? Så det är en himla skillnad och det förstår nog alla som tänker till lite. Den dagen jag gör dig något illa- fine, häng ut mig! Men du känner inte mig och vet inte vad som hänt och vad jag varit med om. Det ska VÄLDIGT mycket till om jag ska skriva ut ett företag eller namn i min blogg. Men gör jag det- ja, då finns det nog all rätt till att göra det. Som att te x varna andra och berätta det jag varit med om.

   1. Anna skriver:

    Saken gällde ju att i princip alla som kommenterade tyckte det var fel av dig att gå till personangrepp om saker som alkoholism och aggressionsproblematik. För det har väl inte företagen? Om någon skulle kritisera Starrider och blanda ihop det med ditt missbruk, skulle det inte vara personangrepp?

    Det finns väl en anledning till att det inlägget inte flyttades över till denna bloggen, däremot de äldre inläggen som skrivits tidigare.

   2. Mandy skriver:

    Vilka är de nya lagarna?

  2. Hanna skriver:

   Nja majoriteten förstod vad Tyra ville med inlägget och var på hennes sida.. Men några var riktigt giftiga som vanligt.

 6. Emma skriver:

  Tycker du är mycket snyggare nu!

 7. Emma skriver:

  Visst skriver du om upplevelser som du varit med om, men du går faktiskt till direkta påhopp ändå. Det skulle varit en helt annan sak om du faktiskt inte skrev ut namn, inte skrev ut exempelvis alkoholproblem. Och du MÅSTE ju förstå att majoriteten av ditt kommentarfält tyckte att du var fel ute, även om de tänkt till!!! Du måste snarare tänka till och fundera över varför så många sa emot dig. Det hjälper inte att du tycker att det finns all rätt att hänga ut – det gör det inte, du har fel.

  1. Sofie skriver:

   Varför skulle hon inte få skriva som det var i verkligheten? Det var hennes verklighet och det här är hennes blogg, att andra vill sopa saker under mattan istället för att prata är ju deras problem i min värld.

   Förstår inte det resonemanget faktiskt.

   Hela nätet och alla sociala medier är uppfyllda av lögner, skitsnack och retuscherade bilder. Här var det ju faktiskt någon som skrev rent ut hur verkligheten var för henne. Det var hennes upplevelse av ett par olika situationer. Jag har svårt att tro att hon skulle välja att flytta sina hästar flera gånger. Det är ju ändå en ganska piss-jobbig grej att rodda med, både för hästar och en själv, sjukt mycket packande bland annat.

   Så summa summarum när man läser era kommentarer så förstår man lite att ni försöker hålla personer om ryggen, som kanske inte bör hållas om ryggen? Eller?

 8. Maria skriver:

  Äntligen är du tillbaka♡
  Själv har jag kämpat mot utmattningshelvetet i 7 år men helt sjuk sedan fyra år. Din kamp och din öppenhet har gett mig tips och även psykiskt stöd genom att du bekräftar hur jävla svårt det är med utmattning. Suger till mig allt från din vistelse på behandlingshemmet, skulle själv behövt något sådant men med två barn finns inte den ekonomiska lösningen.
  Men, men du finns ju här igen med dina erfarenheter.
  Välkommen tillbaka från en jobbknarkare till en annan 🙂

 9. Sandra skriver:

  Så du är fortfarande beroende av läkemedel? Du sade tidigare att det är bara från jobb den här gången, att du har inte använt droger efter den sist behandling..

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Som jag sagt så har jag blivit kvitt tabletter men inte frisk. Väldigt stor skillnad 🙂

 10. Signe skriver:

  haha va sjukt, jag läste din blogg innan och i samma veva som du la ner så slutade jag också läsa bloggar… men så fick jag för mig att gå in och kolla här om du fortfarande levde, bara dagen efter som du uppenbarligen gått ut med att du börjat blogga igen. Så det är klart jag kommer följa dig nu! grattis till kommande giftermål och kul att du är tillbaka. 🙂

 11. Linda skriver:

  Varför har du valt en så pass gammal bild som banner? Du har ändrat dig massor sen den togs och det är rätt olikt dagens (snyggare) Tyra. Den bilden på dig med lockigt hår här i inlägget är ju underbart fin tex.

  Jättekul att kunna kommentera igen, tummen upp för det.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Linda- Jag vet… det blev en sista minuten-ändring. Hade en helt ny bild innan men den var för dålig upplösning 🙁 Så så fort jag orkar plåtas igen så byts den ut 🙂 kram

 12. Klara Jasmin skriver:

  Så tanken är att om man går in på tyras.se får man se allt men om man bara vill se vissa saker så går man in på respektive kategori? Man behöver alltså inte kolla igenom alla kategorier om man vill läsa allt? 😉

  1. Mia skriver:

   Ja jag testade så om du går in på bloggen är det alla inlägg, klicka på ”kategorierna” så är det indelat och går du tillbaka till ”hem” så har du alla inlägg samlade igen 🙂

  2. Tyra Sjöstedt skriver:

   Klara- Precis 😀

 13. Agnetha skriver:

  Men lycka till och roligt att du är igång igen. Kikar in från mobilen nu och det ser ut att fungera jättebra! 🙂

 14. Patricia skriver:

  Äntligen Vad roligt! Du har alltid varit min number one blogg som jag alltid gillat mest under 5 års tid. Hästar & Tyra! Och nu kan jag äntligen kommentera igen som inte har Facebook Lycka till hjärtat❤ Kram

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Patricia- Tack snälla det är så himla kul att höra <3 Betyder mkt,puss

 15. Frida skriver:

  Kul att du äntligen är tillbaka! Kikat in på bloggen varje dag och hoppats på att den där ”ursäkta röran” ska vara borta!! Saknat dig i bloggvärlden och hoppas på massa kul uppdatering framöver! *hjärtögon*

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Frida- Gud vad glad jag blir tack snälla <3

 16. Linn skriver:

  Faan vad kul! Äntligen 😀 😀

 17. Emily skriver:

  Äntligen öppen kommentering!! för en annan som ”vågar vägra fb” ( än så länge) har det kliat såå i fingrarna många gånger! Härligt att du ör tillbaka!
  Snyggare, starkare och klokare!
  Självklart fortsätter jag följa med spänning.
  Lycka till ❤️

 18. Alexandra skriver:

  Vad glad jag blir att se att du är tillbaka och med i matchen igen 🙂 All lycka till med allt!!

 19. Emma skriver:

  Äntligen gu va jag har längtat efter din blogg jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 20. Sofia skriver:

  Välkommen tillbaka. Jag har saknat dig ☺

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Sofia- GULLE! Har saknat er också <3

 21. Ellen skriver:

  Vad spännande! Började läsa din blogg på grund av hästarna, men ska bli kul med lite nya grejer också! 🙂 Stort lycka till, kommer att gå galant!!!

 22. Sara skriver:

  Så då är du beroende av läkemedel? Jag trodde du var ren efter att du själv sagt det. Känns bäst att vara ärligt tänker jag då det gör skillnad på hur jag tänker kring det människan säger eller skriver. Så fungerar jag privat också efter en uppväxt som var på det viset. Du har ju skrivit otaliga gånger att du ligger inne för ett jobberonde och att du inte missbrukar läkemedel. Jag bara undrar då du ändå är den som skriver ut olika versioner. Annars hade jag inte frågat.
  Sara

  1. Ida skriver:

   Fast Tyra har ju förklarat flera gånger att hon är fri från tabletterna (alltså avgiftad fysiskt), men inte fri från själva beroendet psykiskt.

 23. Tilda Dahlberg skriver:

  Jaa äntligen!!

 24. charlottewahlgren.spotlife.se skriver:

  Välkommen tillbaka Tyra! 😀
  Härligt att kunna följa dig igen genom bloggen, måste säga att jag saknat tyra.se har följt dig lääänge måste ha varit sen du började med style by Tyra! Galet vilken resa du gjort, You go girl!! Kram Charlotte

 25. Lina skriver:

  Jag måste vara bättre på att kommentera och inte bara läsa. VÄLKOMMEN TILLBAKA! du är saknad! Mera häst ❤

 26. Daniela skriver:

  Är headern tillfällig? Känns ju lite konstigt med en gammal bild om bloggen gör en nystart.. 😀

  1. Sofie skriver:

   och såklart måste någon skriva negativt. Ni är ju bara pinsamma och verkar till viss del vara sjukt avundsjuka. Hur man nu kan vara det på någon som mår rätt piss-kass?

 27. Alva skriver:

  Äntligen! Kollat in varje dag och hoppats den skulle vara uppe! Bästa bloggen ju ❤️

 28. Leila skriver:

  Haha fan äntligen Tyra! Skit jag tror jag har varit inne 2 ggr per dag och kikat om du öppnat bloggen än haha! Läser bara 2 bloggar så det var verkligen skumt att du försvann och jag inte hade mycket o läsa.

  Ser framemot mycket ifrån dig, älskar drivet du har. Kram <3

  http://www.leeilas.se

 29. Jessica skriver:

  ÄNTLIIIGEN!!!! Är ju liksom i min sängläggnings ritual att läsa din blogg innan man somnar för natten. Så har vart en liten ”rubbning” där medans din blogg var ”borta”. Så du är hjärtligt välkommen tillbaka kan jag säga, du är bäst! ;-* <3

  Hoppas du mår bra och allt går bra för dig där borta där du är på beh. hemmet. Är nyfiken hur det går med Fleur (hästen). Så fin verkligen! Puss på dig, du är stark kvinna. Känner igen mig så mycket i dig. Girlpower!!

  Med vänlig hälsning Jessica, 24år, hästägare, hoppryttare, mamma till en son, Stockholmare och lite allmänt kokkobello 😉

 30. Sofie skriver:

  Ditt hår på de här bilderna är ju att dö för!
  Så skönt att du är tillbaka. Mailade både HorseSpot och Bloggkommentatorerna för att kolla om någon visste var du hade tagit vägen, du var borta så länge.
  Skönt att höra att du och alla omkring dig mår bra. Keep up the good work!

 31. Jenny skriver:

  Hej Tyra! Skulle du kunna fixa så bloggen går att läsa i bloglovin, brukar alltid läsa din blogg från mobilen men eftersom din blogg inte längre är anpassad efter bloglovin blir det att jag inte läser den varje dag pga att jag inte sitter vid datorn jämt. Kram

 32. Johanna skriver:

  Vad kul att du är tillbaka! 🙂 Har tyvärr inte hunnit läsa din blogg de senaste veckorna, men nu har jag hunnit ikapp haha! Glad är jag över att äntligen kunna kommentera igen också! Lycka till med bloggen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »