Allmänt

Söndag 25 Oktober 2015

Hej!Whaaaats up? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som att det varit en riiiiktig urladdning på känslor den senaste veckan. Men det är fullständigt nödvändigt. Tycker ni som skriver att bloggen bör vila och yada da är så fina. Att ni tänker på mig så mycket. Haha. Jag klarar mig gott och väl. På vissa av er låter det som att jag brutit ihop totalt och inte har koll på varken mig själv eller vad jag skriver…

Och…..det är väldigt fel! Jag har mer kontroll än nånsin. Kanske är det bara ovant att gå in på en blogg och se såna ärliga inlägg. Det är väl snarare det som är fel, va fan skyll inte på mig för att andra är fega. Och vill ni läsa solskensinlägg, ja då vet ni att ni inte hamnat på rätt blogg…

Jag tänker aldrig sluta vara jag. Oavsett om någon försöker ändra på det. Haha ni kan liksom bara lägga ner. Jag bryr mig mer om flugan i fönstret än de som försöker trycka ner eller snacka skit. Jag skrattar faktiskt bara när jag läser vissa kommentarer där folk försöker trycka ner lite. De tror nog att de slår på någon som redan ligger. Men sorry, jag står högre än högst, däremot så väljer jag just nu att skriva om känslor som blossar upp. Och som funnits under ALLA år jag varit känd.

Mitt liv är perfekt! Jag har allt! Men, jag ska bara hinna mer att njuta av det. Jag är ingen darrig mupp som går omkring här och är yr och inte är med i huvudet… Tvärtom. Men det verkar alla inte fatta. Jag vet inte vad de tror. De försöker sätta diagnoser på mig. ”Sök hjälp” mm. Haha…jag får faktiskt bara skratta åt det för det är så långt från verkligheten.

Och att vissa människor inte fattar att jag kan välja exakt vad jag skriver om här, att jag just nu ägnat 0,5% av mitt livs ärlighet på bloggen. Allt annat går som dans på rosor. Och om nån brud inte kan räkna ut den ekvationen, om hur liten liten mini-del av mitt liv jag väljer att berätta om här… ja, det är inte mitt fel om någon är så pass osmart.

Jag tror helt ärligt inte många hade orkat läsa min blogg om jag valde en annan väg- nämligen att BARA skriva om hur bra allt är och vilken framgång jag gör. För det gör jag samtidigt. Star Rider är, och kommer vara det mest lyckade jag gjort rent karriärsmässigt. Och förfrågningarna faller in mer än nånsin. Men vad är det för mening att nämna det hela tiden? Jag är 29 år och har varit en del av detta i 10 år.

Jag har inte det bekräftelsebehovet längre. Jag hade det förr. Då var det ASCOOLT att jag ständigt blev förfrågad att vara med i TV. Eller att få göra en fotografering för en tidning. Eller att de skrev om mig i Resumé eller Expressen… Och ALLA skulle veta om det och jag skrev mer än gärna om det på min blogg. Jag ville visa alla hur populär jag var…. men det är inget jag behöver längre, för jag har inte det behovet. Jag har blivit gammal och fallit till ro.

Skriver jag för att få uppmärksamhet eller vill ha bekräftelse? Haha alltså den som tycker det kan inte vara speciellt smart den heller… OM det hade varit så, att jag var ute efter bekräftelse eller uppmärksamhet, då hade jag valt den andra vägen för det går tillräcklig bra för mig att det hade räckt gott och väl. För vem vill ha uppmärksamhet över att våga visa sig svag? Jag gör det endast för att det dels hjälper mig själv i rätt riktning och dels för att jag gillar att gå motströms mot alla andra. Jag tror det behövs i dagens pressade samhälle där idealen är skeva. Och om jag får uppmärksamhet för det, att jag kan hjälpa andra eller är stark för att våga visa att jag är svag just nu- då är DET bättre än att jag får förfrågan över att vara med på Fångarna på Fortet liksom.

Här vänder jag mig till alla vettiga människor som vill jobba med sig själva, och som gillar mig för den jag är och för det jag gör. Jag känner inte att jag behöver impa på någon här. Och så kommer det att förbli. Jag trivs med mig själv och i min situation. Och det gör jag oavsett vad någon skriver och tycker. Och om man ska skriva skit om andra på sociala medier- då trivs man definitivt inte med sig själv. Och det finns andra sätt att visa det på. Testa att göra tvärtom, peppa och skriv fina saker till andra. Då kanske ni mår lite bättre? För att skriva skit om andra har ju tydligen inte funkat, det märker ju alla redan… då borde ni testa något nytt.

IMG_0253

Cred till er som kan skriva konstruktivt och våga ifrågasätta och diskutera, med era fulla namn. Er får jag direkt respekt för, verkligen! Men…Jag tycker bara det blir pinsamt att man går ut med sitt fulla namn här och visar hela världen att man mår så dåligt att man försöker trycka ner en annan människa. Det är en ekvation inte jag kan förstå iallafall…

Translate »