Allmänt

Lördag 24 Oktober 2015

Hej 🙂 Hoppas allt är bra med er! Det har varit en bra dag idag, jag har ÄNTLIGEN fått sova! Herregud vad sömn är viktigt! Skulle säga att det är A och O för att må bra. Dock så vaknade jag inatt av att mina fönster blåst upp. Och jag fick bara inte tag på dom. Fick plocka bort all inredning som stod i närheten och hänga ut helt naken ur fönstret och fånga det! Och fick knapp igen det för det blåste så mycket, haha. Kunde inte somna om men gjorde det vid 04.00 igen.

Sen har jag även sovit på dagen! Annica var här med Kotten en sväng. Mammas kotte! Fick pussa på honom. Sen kom Nina och hämtade honom så idag har jag fått krama både Kotte och bästa vänner. Andreas har också varit här en kväll och lämnade mitt påslakan och lite spel. Haha jag har ett påslakan som jag sover bäst med 🙂

Imorgon ska jag nog åka till stallet! Jag saknar mina tjejer SÅ mycket. Men har varit/är så utmattad i kroppen alltså, så jag vet inte om jag kommer dit men det tror jag. Vill inte bestämma nått utan låter dagsformen avgöra. Jag tror att mitt främsta problem i livet är just utmattningen jag har… har inte accepterat det och bara kört på. Men man kommer fram till mycket här.

Nu har jag för första gången lite energi för att tidsinställa lite inlägg. Känns bra, för bloggen har ju sackat efter lite. Och även designen som ni ser…men det är för att jag vill ha på ett visst sätt som krävs ett nytt plugin på United Bloggers och de försöker lösa det åt mig. Det bara måste gå!

Hoppas ni alla haft en fin dag! Vi hörs imorn! kram. *Åh saknar detta*…

IMG_1152.JPG

Translate »