Allmän pepp om livet

Dagen idag. Kvällstankar

Hej! Vill bara göra en liten uppföljning på designen och bloggen. Nu är det pga mig det tar lite längre tid. Jag vill nämligen ha den ena bilden i högupplöst som jag frågade efter här nere. Så Nico på UI ska få lite bilder att jobba med. Men huvud-designen är klar och allt flyttas och byts denna vecka 🙂

_____________________________________________________________

Så. Alltså just nu skulle jag vilja ha en tal-blogg för jag har så himla mycket att säga! Så mycket känslor! Alltså dessa människor här…de som jobbar här…alltså det är bland det finaste jag varit med om. Det är sån tvär-förståelse från alla håll och man peppar och stöttar så otroligt äkta och genuint!

Inatt har jag inte sovit en blund. Legat och stirrat och fått panik nästan. Det här ju hänt många gånger men skillnaden är att när jag är hemma så vaknar jag och känner DIREKT att nej, det här är en dålig dag. Jag mår inte bra. Idag somnade jag till vid 6 på morgonen och klockan 08.00 knackade det på dörren för då var det dags för ”skola”. Vet inte vad jag ska kalla det, vis jobbar i grupp med en mentor.

Först tänkte jag att NEJ det går bara inte. Min huvudvärk dödar mig, allt i mig skriker NEEEEEJ jag kan inte! Men… jag gick upp. Hemma går jag annars då ner till köket och sedan träffar man jag man jobbar med och där ska jag då som någon sorts ”chef” eller vad man ska kalla det, vara glad och representativ för alla andra (försöka iallafall även om vi känner varandra bra:). Jag vill inte börja klaga direkt över hur dåligt jag mår. För det har jag redan gjort till Andreas när jag vaknat. Så jag tar min starka kaffe och en huvudvärkstablett och kör. Biter ihop!

Idag…Idag när jag kom in i salen så fick jag en fucking applåd av alla! För de vet hur det är att vara utmattad och inte sova på en dag och hur starkt det är av mig att ändå delta. Alltså den energin som jag fick av den där applåden (låter ju töntigt men här men IRL alltså…)... den energin som jag fick går inte ens att beskriva i ord! Dom applåderade åt MIG!? Det är aldrig någon som gjort det innan…för innan har jag liksom aldrig velat vara svag och i såna sammanhang drar jag mig undan och kanske flyr från det genom att antingen sova vidare, dricka kaffe…ja yada yada ni förstår…. Dom gjorde en sån enkel grej- bekräftade mig och visade det?

Dom bekräftade mig utan att jag presterat på topp-nivå, släppt en ny kollektion eller skrivit en bok… jag fick beröm för att jag orkade gå upp och delta!!! Det hat nog ALDRIG hänt innan att jag fått bekräftelse eller beröm över en sån ”liten” obetydlig sak som att faktiskt bara orka gå upp…. när det kanske är precis det JAG behöver…

Så en hel dag har jag varit vaken, och här sitter jag nu. Efter ett galet bra gruppsamtal med många aha-upplevelser så gick jag ut och gick en promenad. Andades. Fick solljus på mig. Sedan fick jag träffa en läkare och kolla lite värden. Hjärtat var bra, högt blodtryck och lite knas på lungorna när jag andades. Men förmodligen av stress…. Plus gått en till promenad, ätit måltider ihop med alla här och suttit och pratat hela kvällen….Allt det har jag gjort! Och det händer liksom inte ens en bra dag i mitt ”vanliga” liv. Minns inte när det hänt, att jag gjort så mycket på en dag som är så mycket sociala sammanhang och saker som är värdefullt för MIG.

Men förstår ni? Förstår ni vad detta handlar om? Min erfarenhet idag är lika med: DU KAN VÄNDA OM HELA DIN DAG. DET HANDLAR BARA OM DIN INSTÄLLNING! Så när du läser det här imorgon eller nu… tänk då på det här! Imorn när du vaknar och känner fuck, jag pallar inte! Tänk då på mig! Vad jag klarade idag!

Och har du jobbat som en galning- men fan sjukskriv dig en dag och sätt det på dig själv-kontot! GÅ ut och gå och få solljus på dig, det är så HIMLA viktigt! Ät bra mat. Läs en bok. Umgås med dig själv! Det är så himla viktigt att göra det ibland. Men på helgerna när man är ledig, då planerar man upp varenda minut för att hinna med allting. Du är värd att faktiskt investera i lite tid till dig själv!

Jag önskade att jag kunde bjuda alla på att komma till The Drawing Room. Här kan ni läsa lite mer om var jag är. Jag gör all reklam för detta ställe- det är bara hatten av till grundarna och de som jobbar här. Det är sån jääääävla stor skillnad! Det här är ett vinstdrivande företag där de vinner på ett bra rykte och att faktiskt göra ett bra jobb, ge oss de rätta verktygen för att må bättre. Ett av de bästa ”hälso-hemmen” i Sverige, som jag faktiskt vill kalla det!

OCH, vet ni? Om ni är i ett missbruk. Eller om ni är utmattade. Eller om ni är deprimerade… what ever vad det kan handla om. Ni vet att det finns lagar på vad ens arbetsgivare måste göra för dig som anställd? Företagen måste ge dig en behandling (om man inte har speciella avtal). Vissa försäkringsbolag kan även gå in och ta kostnader. Kolla upp det med era försäkringsbolag vad som gäller. Och kolla runt lite. Det är SÅÅÅÅÅ värt det. Skippa alla Nämndemansgården-skit för det är bara skit tyvärr. Talar av egen erfarenhet. Det är såhär det ska gå till, och alla borde vara här! Det är fokus på utveckling som människa. Rutiner. Livet.

Ah, jag är helt paralyserad av känslor, glädje och tacksamhet! Och jag vill tacka er alla för ni bidrar till att betala min vistelse här! Utan er hade jag inte klarat av att vara här! SÅ TA ÅT DIG! Tack att ni följer mig. Så mycket kärlek till er från mig här.. PUSS OCH KRAM. Och fan kyss om ni vill!

Translate »