Allmän pepp om livet

Onsdag 14 Oktober 2015

Hej 🙂 Gud vad vi köttat på med jobb här! Jag har sovit dåligt inatt som vanligt. Somnade inte förens 06.00 typ och har sedan vaknat varje timma. Blä! Gick upp vid 11 och ändå är jag jättepigg, sjukt va? Tror det är för att jag var sjuk så länge innan och sov i tre dygn.

Nyss kom ett bud från Burger King med nybryggt gott kaffe och muffins! Väldigt lägligt, tack! De skriver att de bjuder ALLA på kaffe imorgon då det är den officiella fikadagen. Så alla ni som är kaffe-sugna kan ju gå in på Burger King och få en gratis ♥

Jag har en lång to do. Eller det har alla idag. Massor som ska fixas inför Horse Show. Igår träffade vi Adam som gjorde den bästa loggan sist och vann 10 000 kr på Star Rider. Hans tjej som rider blev jätteglad 😀 Efter det har vi hållt kontakten och igår sågs vi på ett möte för att se om Adam kan vara den rätta personen för vårt team här på Star Rider. Det tror vi! Han är grym på design, web och kan allting som vi inte kan! Nu ska han ta fram en grafisk profil till oss och jobba på med lite annat och så kör vi en uppföljning när jag kommer hem från mitt 28 dagars rehab.

Under tiden jag är borta så ska Fleur och Corvara sakta men säkert sättas igång. Måste dock ta ut en sadelprovare och köpa två nya sadlar. Är det inte konstigt när jag har både ringt och mailat Erik på Antares tre gånger utan att få ett enda svar!? Tycker det är svindåligt. Jag hade tänkt handla två sadlar och rida i deras sadlar jämt. Men nej. Nu vill jag typ inte det för principens skull. Jag tänker mig dock en Amerigo. Tror att jag ska försöka hitta någon sådan.

Någon av er som rider i Amerigo? Vilken modell har ni och vad tycker ni? Jag tycker dom är underbara! Jag måste även sälja min Jeremy Rudge som jag älskar. Har fått några intressenter men som vill låna den och det går liksom inte när jag rider med den. Den är så snygg och skön. Men ligger tyvärr inte bra. Vill nån köpa en snygg svart hoppsadel från Jeremy Rudge så kan ni maila! Normal i bom och strl 17,5. [email protected] vet ni 🙂

 

Translate »