Allmän pepp om livet

Måndag 12 Oktober 2015

Hej! Visst är det så? Så brukar det inte vara för mig eftersom jag lägger upp mina veckor precis som jag vill, men den här helgen har jag och Annica legat däckade hela helgen. Jag minns inte ens helgen, ush bläää!

Men, idag är det faktiskt bättre med mig! ÄNTLIGEN! Lite lite bättre. Men ska vara noggrann nu att inte dra igång för hårt för då blir det lätt att man får bakslag. Idag ska vi gå igenom lite inför Horse Show så kommer ägaren av dit jag ska snart hit i eftermiddag för att prata igenom kommande veckor.

Sitter och kollar på Stalkers samtidigt. Alltså gud vilka sjuka människor det finns! Och lagen!? Va fan! Vi har en stalker-lag och ändå går vissa sjuka människor fria! Var det typ 70 stycken som blivit dömda sedan lagen kom till. Av 150 000 människor varje år… Det är så skrämmande! 

Translate »