Allmän pepp om livet

Lördag 10 Oktober 2015

horse

Hello! Snygg tröja va? Hehe den går jag omkring med haha. Igår kväll hade vår lilla familj myskväll. Jag, Andreas, Annica och Sara lagade tacos, såg på film och myste. Men seriöst, nu är det kallt ute!? Jag fryser ihjäl!!! I skrivande stund ligger jag, Annica och Sara nedbäddade i 3 tjocka täcken med hästar på. Tända ljus överallt och film. Hur mysigt är inte det? Känns som värsta mys-kollit.

Idag ska jag och Annica åka och mysa med våra tjejer  Tyvärr har det inte blivit någon ridning dessa dagar, men det gör inget. De trivs så bra ändå ute på lösdriften. Och när de ändå varit lediga från ridning så länge så gör det inget. Vi har tyvärr åkt på förkylning 🙁 Men men. Mysa och borsta går också bra 🙂

Vad har ni gjort idag? Är det någon som tävlat? I vad? Hur har det gått? 

Translate »