Allmän pepp om livet

Torsdag 8 Oktober 2015

 

 

Goooood morgon! Är ni vakna? Wejki Pejki!!!! Åh idag kommer äntligen Nina och Annica hem! Ush vad jobbigt det varit när de varit borta!!! De landar om en timma, och jag hoppas de båda tittar förbi här på vägen hem. Eller Nina, hon jobbar ju här haha. Kan fortfarande inte vänja mig 🙂

Sedan nalkas några timmars möte i Linköping. Jag ska inte rida idag. Jag är inte tillräckligt frisk än, och jag måste åka på det här mötet idag. Men jag tänkte rida fredag, lördag och tömköra söndag. Vila måndag. Rida tisdag och vila onsdag. Då ska vi ner och filma Chappe. Han mår jättebra så ni vet ♥ Ska skriva mer om honom i ett annan inlägg.

Varje dag kör jag markträning med tjejerna. Mest Fleur för Corvara har alldeles för mycket energi nu så hon exploderar om det går långsamt. Om hästar kan ha en diagnos så har Corbara en kraftig adhd. Myror i brallan och en koncentrationsnivå på 1 minut. Jag har fått önskemål om berätta hur jag marktränar Fleur. Ert ord är min lag! Jag har redan förberett ett inlägg men undrar om jag kanske ska filma istället?

Vad tycker ni? Vad tycker ni ger mest? Foto + text eller video? Kram

Translate »