Allmän pepp om livet

Onsdag 7 Oktober 2015

Hej! Nu är det snart Julafton 😀 Oh, Jag kan inte bestämma mig om jag ska ställa upp tjejerna på box under vintern? Åh hjälp mig, vad tycker ni??? 

Idag hoppas jag må bättre. Har så sjukt ont i huvudet och kroppen 🙁 Känner mig febrig och dan. Fan alltså varför kan jag aldrig få må bra??? Men jag ska må bra… tillslut. Jag kommer åka iväg ett tag om ett tag. Haha lite suspekt. Men det är lite rehab på gång. Jag kommer skriva ett långt inlägg om det….

Vet inte hur jag ska göra med tjejerna när jag är borta… Annica kommer självklart ta hand om Corvara. Ska prata med henne jag hoppas hon hinner och kan ta hand om Fleur också. Vill inte att många personer ska hålla på med henne eftersom hon behöver trygghet.

Oh jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Det är inte ofta som jag känner att jag inte har något att skriva… Är bara så LESS på allt idag. Sjuk, ont och jäklig. OHHH kan vi inte bara spola fram allt till Julafton? Jag ska snart upp till Malou och prata, det är det enda större som jag laddar för just nu. Det är 13:e Oktober. Innan det- INGET möte. Eller jo ett. Eller kanske två.. :S Åhhh 🙁

Andreas var tvungen att åka till Sthlm igår för att lämna tillbaka sina vapen. Kanske det är därför jag känner såhär!? Jag hatar att vara ifrån honom. Så är Annica och Nina i Turkiet också. Suck. Gillar inte detta! Tur att Andreas kommer hem senare och A och N imorgon ♥

bloggtyraandreas

 

Translate »