Allmänt

Första ridpasset på Fleur på hemmaplan

Hej! Jag mår lite bättre idag men det blev tyvärr inget stall idag 🙁 Jag har jobbat massor och är fortfarande sjuk så jag kom aldrig iväg :(:(:( Tråkigt. Men men, de går ute hela dagarna och glassar runt. Tur att de inte är igångsatta och ska tävlas för då hade det inte gått att de bara kunde vila 3 dagar i rad. Jag trivs så bra med att ha mina tjejer nu. De är på samma nivå som jag. De är verkligen inte där än och vi kämpar på med väldigt mycket pyssel och kärlek.

Jag har nu ridit Fleur tre gånger. Har marktränat i några veckor innan vilket har gett bra resultat verkligen! När jag provred henne så var situationen enormt spänt och hon var extremt stressad. Som att sätta sig på en bomb som kunde sprängas vilken sekund som helst. Hon stod inte still när jag hoppade upp och när jag hoppat upp travade hon på samma steg och var stressad.

Första gånge jag hoppade upp här hemma var för kanske en vecka sedan. Det var barbacka. Hon stod helt still. Rörde inte en enda min. Jag hade förväntat mig KAOS eftersom det dessutom var barbacka och då är man ju inte lika smidig och snabb upp. Men hon skötte sig så himla bra. Andra gången också. Tredje gången red jag i sadel för första gången hemma. Och det var ännu bättre. Alltså underbara tjejen!

Det känns verkligen att hon litar på mig redan! Jag har gjort allt vad jag kunnat för att hon ska lita på mig. Det känns redan som att vi är rätt för varandra. Samma nivå. Stressade. pressade. Utbrända typ. Tillsammans ska vi må bättre genom att hjälpa varandra. Och det krävs små steg. Små steg till utveckling. Jag lägger hela mitt liv i hennes händer hovar (haha) när jag hanterar henne och sätter mig upp på henne. Hon lägger hela sitt liv i mina händer eftersom det är jag som bestämmer när, hur och var hon ska leva just nu. Så tillsammans ska vi hjälpa varandra och må bättre.

Och det är precis samma sak med Corvara. Just nu får Corvara vara den lite mer starka individen av vårt lilla ”gäng” eftersom jag måste lägga lite mer fokus på Fleur och att det är otroligt mycket just nu med jobb och även privat. Corvara kändes fantastisk fin förut när jag red henne för första gången på 5 månader… Det känns som att hon fattat att ”Nu är det dax för mig att ta ansvar”. Vilket är så himla fint 

Jag känner så mycket kärlek över min fantastiska tjejer. Jag älskar dom av hela mitt hjärta och vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom.

f2

 

Min underbara tjej. Snart firar vi tre år ihop ♥

corven

Translate »