Allmän pepp om livet

Min själsfrände

…när vi ändå är inne på vänner. Jag känner för en kärleksfull söndag här idag. Därför vill jag ägna ett inlägg åt min FÄSTMAN. (åh kan fortfarande inte vänja mig vid tanken utan blir illröd när jag skriver ordet av ren kärlekspirr och glädje hihihi).

Jag träffade Andreas när jag var i en mindre bra fas i livet. Hade faktiskt kommit ur ett förhållande rätt nyligen. Jag hade verkligen verkligen inte tänkt träffa någon. Det fanns liksom inte på kartan. Men så stod han bara där. Det var verkligen inte tänkt som något seriöst från början. Vi träffades liksom ute på en nattklubb. Som han aldrig varit på och som jag inte varit på på typ 8 år… Vad är oddsen där? Snacka om att ödet förde oss samman.

Vi fortsatte ses och… ja… myste!? ;P Sedan träffades vi allt oftare, pratade om allt. Jag kände att jag kunde vara helt mig själv med honom. Så avslappnad och jag gjorde mig verkligen inte till för fem öre. Han totalt erövrade mitt hjärta. Han tog mig med storm kan man säga! Jag har ALDRIG känt såhär förut för någon! Jag har varit kär såklart- men det här tar kärlek till en helt ny nivå. Vi har varit ihop i ett år och det pirrar varje dag- hela tiden med honom i min närhet.

Jag VET att jag vill gifta mig och skaffa barn med honom. Nu är ju jag 29 år och har en del längre förhållanden i bagaget. När folk säger att man känner och VET när det är rätt så har jag ju bara trott att det är en känsla som man har varje gång när man är kär. Jag menar, är man kär så är det klart att man tror att det är den rätta!? Har aldrig fattat det där. Förens nu. Nu när jag träffat min drömkille- då vet jag. Jag visste och kände det direkt. Stor skillnad mot innan.

Andreas fick mig att läka. Han har gjort mig till en bättre människa. Utan honom så hade jag nog fortsatt längre in i min mörka fas. Han drog upp mig från ett svart hål och hjälpte mig upp på benen igen. Han är min själsfrände och bästa vän också såklart! Han får mig att le. Han får mig att känna mig som 13 år när den coolaste killen kom för att hämta upp just MIG i hans dunkande epa-traktor… haha. Han tar hand om mig och jag har aldrig känt mig tryggare med någon vid min sida.

Andreas- dig älskar jag så mycket att jag spricker! Mer än mig själv och längre än till stjärnorna och tillbaks… Du är min bästa medicin i världen och den som räddat mig. Jag dör för dig! 

Det här är från början en iphone-bild. Den skickade jag till en kille i Indien som fixade den som en oljemålning, tog bort bakgrunden och fixade till den så det ser ut som… ja en fin oljemålning. Sedan skrev jag ut den och förstorade den och gav till Andreas. Nu står den på vårt nattduksbord. Älskar den! Kolla vad snygg han är???? Som tagen ur en Calvin Klein reklam typ. Mjau!

alskling

Translate »