Allmän pepp om livet

Lördag 3 Oktober 2015

gullar

Hej! Jag vill bara säga att jag är så otroligt glad och tacksam för att jag hittat perfekta hem och ryttare till alla mina hästar. Lyckades inte med Bambo, och det gör fortfarande ont i mig 🙁 Jag vet ju att hästarna har det 10 ggr bättre i stall i Sverige än utomlands 🙁 Men tillslut går dom inte att hålla kvar längre. Ah, strunt samma nu är det som det är. Bambo kommer garanterat få sitt perfekta hem tillslut och jag ska lätt hålla kontakten med ägaren!

Men jag blir så himla glad av att se ”mina” hästar på sociala medier. Mest instagram. Amanda och Emelie uppdaterar ofta om Sanno. Och det går så otroligt bra för dom och det ser fantastiskt fint ut- vad han utvecklats sen han kom dit! Nellie och Laissa då… så synd att hon skulle skada sig själv genom att sparka på vattenkoppen, men nu är de igång efter några månader. Det kunde faktiskt inte bli en bättre matchning. Längtar efter att se vad de kommer vara om 1 år.

Denice och Joe. Också perfekta och de tävlar nu framgångsrikt i 140. Om ett år hoppar de garanterat 150, tro mig! Håkan har det så underbart bra hos hans nya familj! Rebecka tävlar och de lär känna varandra och Rebecka har inte ridit storhäst så mycket och att komma direkt till Håkan som dessutom är väldigt mycket storhäst- det är grymt jobbat! Hon är helt klart en talang! Rider så moget för att vara så ung! Håkan har kvalitéer och det ska bli lika kul att se vart de är om ett år!

Sedan Tuben. Det har varit lite fram och tillbaka. Elin och Mimmi är helt fantastiska människor och vi blev riktigt nära vänner. Nu har vi inte setts på länge eftersom de jobbar och har saker och samma här. Men vi hittar nog tillbaka till varandra snart 🙂 Tuben står idag hos en annan som rider och tränar henne och hon ser ut att vara i sitt livs kondition! Musklad och bra gång. Kul! Hon är dock inte tävlad än men det är absolut ingen brådska. (Och absolut heller inget tvång, alla vill inte tävla)!

Jag är så fantastisk glad över var alla hästar hamnat. Det glädjer mitt hjärta. Nu blir det nog inga hästköp för försäljning på ett bra tag. Men vem vet i framtiden? Det är ju så underbart kul! Men jag blir lika ledsen varje gång och står och velar i så många månader om jag vill sälja när jag egentligen ska och måste sälja. Så jag är väl inte den typiska hästhandlaren direkt. Jag har alldeles för mycket känslor. Jasper i Holland som säljer 400 hästar om året skrattar åt mig när vi pratar. Men jag är för känslig!

Nej. Det var det jag ville skriva här såhär på morgonen. Kram på er hoppas ni får en fin lördag.

Translate »