Allmän pepp om livet

Fredag 2 Oktober 2015

Heeej 😀 Läget??? Åh igår satt vi och planerade Horse Show i Stockholm! Alltså vi LÄNGTAR IHJÄL OSS! Vi kommer släppa en hel del nya färger och andra produkter där. Jag har en grej som jag kommit på som inte finns idag, som är så HIMLA smart och snyggt! Längtar till att få visa upp er! Det kommer säkert bli en hit! Jobbigt när man skriver så va? 😉 Men snart får ni ju se….

Idag ska det packas cirka 200 ordrar. Det kommer stora leveranser. Jag ska även skicka iväg produkter till en stor ridsportsbutik i Schweiz som jag var på möte hos när vi var i Schweiz. Kul va? Ska bli så spännande att se om de passar in där. Vi ska även skicka ner lite tights till Gekås. Så vi ska nog skjuta in taggar med streckkoder på tightsen också. Så fullspäckat schema som vanligt!

Annars är det en lugn dag. Jag och Annica ska åka och hälsa på mina älskade tjejer. Jag ska göra 100 upphopp också för jag åt en fucking chokladboll igår… vi får ju bara äta på onsdagar och lördagar. Men jag var så sugen att jag satt och skakade typ, haha. Och om man äter något på fel dag- då är det 100 upphopp som gäller dagen efter. Och man spyr typ efter 20 stycken. Riktigt upphopp. Blä, vi får se om det var värt det imorgon…. Vi hörs lite senare. Ett inlägg kommer upp snart ang Bambo. Han är såld och åkte igår, buhu 🙁

Haha alltså döööör för de här bilden. Kolla in posen jag landar i typ. Grejen var den att jag satt kvar i cirka 100 meter tills jag kände ”Äh det är lika bra att droppa av”… tänkte att jag skulle glida ner lite graciöst från sadeln och landa på bägge fötterna. Men noop, Tyra Sjöstedt i ett nötskall. Lika smidig som vanligt, haha:

haha

Translate »