Allmänt

Torsdag 1 Oktober 2015

Hej! Vilken produktiv dag alltså! Hade svårt att somna idag men tvingades upp imorse eftersom vi skulle in till stan och träffa en ny revisor. Jag har haft sån himla otur med revisorer! Ush. Kan säga till er i Norrköping att ni INTE ska gå till Thorells Revision iallafall. Jag har fått betala så sjukt mycket onödiga pengar pga dom. Straffavgifter, skönsbeskattning mm.  Visst man bör ha egen koll men man betalar ju väldigt mycket pengar för att en byrå ska sköta allt och se till att allt är i ordning med sitt företag. Jag fick dessutom betala 44 000 kr för ett bokslut till mitt lilla företag…. också för att andra innan inte skött sig. Så jag vill ALDRIG mer ha med några såna att göra.

Det kändes otroligt bra med mötet! Fick veta mer idag än vad jag fått veta av det andra företaget som jag haft i många år. Han är äldre och gammal i branschen och det kändes sjukt bra att träffa någon som är haj på allt och som vill hjälpa på riktigt. Inte bara tjäna massor av pengar. Så vi är väldigt nöjda och ett kort litet möte blev 2,5 timma.

Jag tänkte skriva lite mer om mina företag men jag vill inte att första inlägget ska bara handla om det, haha. Jag skulle kunna fortsätta skriva i flera timmar om allt, tips och råd men jag får ägna den tiden när min blogg byter portal. Sett att många blir varnade av virus-program mm men min blogg har inte virus. Det är bara väldigt mycket som inte sköts från Horsespots sida. Det är saker precis hela tiden som inte fungerar. Förstår inte varför de inte bara lägger ner direkt. Jag ser iallafall fram emot att byta portal och jag ska hjälpa de andra hästbloggarna att hamna på ett bra proffsigt ställe när jag blir bloggchef där.

Idag står bloggning på schemat. Även design. Nina och Annica åker faktiskt ner utan mig till Turkiet på måndag och träffar vår nya fabrik. De har varit med så pass länge nu att de vet hur det går till. Nina kommer faktiskt bli anställd här. känns så otroligt skönt och jag är inte ett dugg orolig att det går ut över vår vänskap. Vi kommer göra så annorlunda grejer och hon kommer bli ett proffs på detta. Hon kommer ta över vissa inköp och det känns SÅ skönt för mig som verkligen håller på att bli utmattad igen efter allt jobb. Så det kommer bli toppen!

Därför ska vi idag gå igenom lite designer som ska förmedlas till Turkiet. Vi ska försöka sätta en kollektion till Horse Show, våren, sommar och höst. Det är sjukt svårt för allt snyggt jag har hemma kan jag inte visa er eller sälja nu. Jag vill ju så gärna rida i det själv och visa er men jag får INTE göra det. För nu ska vi vara smarta och ligga före i tiden och faktiskt kunna planera kollektionerna. Jag menar de stora jättarna sitter ju och planerar inköp för vår 2017 nu. Och vi sitter och jobbar med vinter 2015 haha. Det funkar ju inte…

Så det ska jag göra! Jag måste skriva lite fler inlägg så det slipper bli såna här långa varje gång. Tycker ni det är jobbigt att läsa dom? Säg till då… Åh saknar Eva och Schweiz. Kolla bara in utsikten och miljön som man möttes av varje dag när man skulle upp och rida. Åh! 

u1

u2

u5

u3 u4

Translate »