Allmänt

Pannband uppe på Star Rider

Nu ligger det uppe vrålsnygga pannband på Star Rider. Det är snygga Swarovski-stenar (5 rader) i olika kombinationer, och självklart är det äkta läder. Vi har våra unika knäppen på sidorna som vi skyddat. Det är en väldigt speciell lösning som vi är stola över, inte bara kardborre rakt upp o ner. Ni som köper får se hur vi valt att lösa det så det håller i regn och rusk 😀 Jag AVSKYR att behöva montera ner hela tränset för att byta ett pannband!

Men så himla skönt att bara kunna byta pannband på några sekunder. Jag älskar att de glittrar så mycket och jag älskar även alla färger och kombinationer jag valt ut. Dock så blir det inte så mycket roligare än såhär med dessa klassiska pannband. Men det är ändå något alla bör äga, för de är bara så fina och glittrande och passar till allt och alla. I framtiden lanserar vi mer crazy pannband som inte i närheten finns på marknaden nånstans:) 

Ps. Just det. Alla storlekar på Star Riders pannband är i strl Full. Men…ni som har Cob kan ha dom för de är u-formade istället för raka. Så om de blir lite förstora så är det enda som händer att det åker ner lite lite längre på pannan. Vilket jag bara tycker är fint ♥

Namn Sandstorm: Älskar den här kombinationen, så fint och elegant och det passar verkligen till allt. 

 pannband-beigebrun3

Namn Ocean Blue. Tänk att matcha detta med Go Sweden schabrak och gula benskydd typ? Go Sweden! Jag älskar den här färgen verkligen:

pannband-bla-2

Namn Gold Digger. Det här var den färgen som jag bestämde mig för först för några månader sen. Klassiskt, stilrent och det poppar verkligen upp fint. 

pannband-brown1

Namn Full moon. Rider du i något rött så måste du ha detta! Det är så genomtänkt och snyggt. Tänk en röd kavaj, vita ridbyxor, vitt schabrak och detta pannband. Så jeeeevla snyggt! 

pannband-fullmoon1

Namn Golden Sunset. Också ett tidlöst sjukt snyggt pannband. Passar till er som inte vill sticka ut allt för mycket men ändå vara med i matchen och skina ikapp med alla andra på banan:

pannband-lalle1

Namn Cherry Blossom. Detta är min favorit bland alla rosa pannband jag nånsin sett. Det är bara så….ROSA! Jag vill typ slicka på det. Haha. Det behövs ingen närmare förklaring:

pannband-mktrosa2

Namn Shooting Star. Detta är en av mina absoluta favoriter. Namnet är väldigt passande för när det är stjärnfall så får man önska sig något och om det är något ni ska önska i materiell väg så är det detta pannband:

pannband-turkos-bla1

Namn Ice Crystal. Behöver nog heller ingen vidare beskrivning. Det skimrar och passar till allt. Otroligt fint med den stora pärlan i mitten, täckt av två rader små kristaller på varje sida:

pannband-silver-parla2

Namn Pink Cloud. Man får inte med detta på bild men den stora stenen i mitten skimrar i olika färger och rosa nyanser. Detta är bara SÅ FINT IRL! Älskade det från första stund, denna design var den första jag valde ut.

pannband-rosa-3lopia

Namn Blue Sky. Detta designade jag bara för att jag älskar turkost! Det är så snyggt att mactha med när man rider. Jag hade många turkosa outfits till Laissa- men jag hittade INGET turkost pannband. Tillslut blev det ett pannband med swarovski från Charlies eget märke som kostade 799 kr och var väldigt enkelt och tråkigt. Skulle lika gärna kunnat kosta 199 kr, såg plastig och fejk ut. Så därför kan alla ni andra som också letar turkosa pannband köpa detta fina till mkt bättre pris 🙂

pannband-turkos2

Translate »