Allmänt

Onsdag 30 September 2015

Hej ♥ Idag är jag uppe och vaknade för första gången på typ 6 månader utan huvudvärk. Nu får vi se hur länge det håller. Snacka om att jag är en annan människa då. Huvudvärk förstör så mycket. Jag har valt att ta tag i mina problem en gång för alla. Jag ska åka på en hälsoresa där det är fasta rutiner varje dag. Med sömn. Mat. Yoga. Träning mm. Känns otroligt underbart att tagit det steget.

Nu har jag och Eva en deal med varandra att vi varje dag innan 12.00 ska gå en promenad på 800 meter. Bara gå, ingen värsta powerwalken utan bara för att komma ut. Häng på detta ni också! Det är endast 800 meter och man mår så himla mycket bättre av att bara komma ut och andas frisk luft på morgonen. Var med och testa! VARJE dag INNAN 12.00. Sedan ökar man successivt..

Sedan har vi också bestämt att vi bara får äta vad vi vill på onsdagar och lördagar. Innan så åt jag godis och vad jag ville varje j*kla dag. Och det ger huvudvärk och trötthet som bara den. Häng med på det ni också! Tur för er som börjar idag då man får äta vad man vill, haha. Det sjuka är att jag inte ens vet om jag vill äta vad jag vill idag. Har man väl kommit in i detta tänkt så är det så lätt att märka skillnaden på måendet att man inte vill tillbaka dit man var innan. Föresten tänk om jag inte har huvudvärk idag pga av denna förändring? Kan det går så fort????

Ska åka till stallet och träna Fleur från marken också. Alltså kolla den här bilden från igår. ♥ Det finns verkligen inget ont i den (haha skoja) i denna häst. Hon har fått slicka på lakrits så hela mulen är brun, haha. Jag ser i hennes ögon att allt kommer bli bra. Det finns inget ont i dom, det finns ingen fruktan. Det här kommer bara att gå vägen ♥ The Law of attraction!

f1

Translate »