Allmänt

Pannbandsplåtning…

Hej! Har ägnat dagen till massor privata saker. Men jag har hunnit med att plåta alla pannband och räknat av dom. Fick hjälp av my lovers Nina och Annica ♥ Dom ska vara så blingade upp till öronen när de skaffar häst sen 😀 Och det kanske sker snarare än väntat… 😉

Tror ni inte jag glömde mitt absoluta favorit-pannband då? Det enda vi inte plåtade idag…suck. Corvara var inte på sitt bästa humör i slutet. Hon älskar uppmärksamhet men när det går för långsamt så blir hon irriterad. Precis som jag är med Andreas, haha LOL.

Ps. Idag kommer filmen när jag hoppar Evas Grand Prix-häst, så kom tillbaka! Vill ni se alla filmer jag lägger upp innan de publiceras? Följ då min youtube kanal här. Ligger även lite filmer uppe på Chappe när han tävlar 135. 

Dock så såg Corvara ut såhär idag när vi kom…hahaha:
.
pa3

Tänk om man bara skulle låtsas som ingenting och plåta pannbandsbilder och bara lägga upp på hemsidan. Så himla kul. Undra om någon skulle maila in och säga nått? hehe…

pa4

Sen lilla Flurry… Kärt barn har många smeknamn. Flörre, Flurry, Flurris… Hon älskar ju också uppmärksamhet men hon är inte lika divig som Corvara så hon fick slippa vara med på bild. Däremot var hon väldigt nyfiken hela tiden. Så många bilder ser också ut såhär:

 PA1

Först när jag satt och kollade igenom alla bilderna så tänkte jag bah ”Va fan är det där vita?”. För det är BARA vitt i sidan på vissa bilder. Så kom de här med två på rad och så såg jag ju att det var Fleur, hahaha. Underbara GULLHÄST!

PA2

Translate »