Allmänt

FILM- Fleur vinner CSI **

Hej! Alltså kolla på den här hästen!!! Jag äger den och har nu köpt henne för 100 000 kr!? Förstå vad sjukt det är! För dom pengarna så skulle jag få hennes ena hov för 5 månader sen. Förstår ni att om jag gör rätt med Fleur så kommer jag ha världens bästa häst för inga pengar!!! För detta är enligt mig en av Sveriges bästa hästar som har ALLT jag nånsin drömt om. Hon är kvick, snabb, vändbar, hinderklok, smart, orädd och hon har ett enormt scoop. Hon har verkligen alla kvalitéer.

Jag vill inte säga att jag vet om jag kommer fixa det. Jag kanske tar mig vatten över huvudet. Jag tror inte jag är bättre än Jens och de andra som haft henne. Men jag tror att jag kan ge henne något annat som de kanske hade svårt att ge. Nämligen tilliten. De ryttare som ridit henne har inte tiden som jag har att lägga på henne. Jag tränar henne från marken varje dag. Mycket tillitsträningar och hon får gå ute dygnet runt med andra hästar. Jag har en magkänsla av att det här kommer gå vägen! Om ett år eller tre år. Nån gång ska det gå.

Jag gav aldrig upp hoppet om Corvara. Folk har uppmanat mig till att avliva då hon blir farlig för sig själv och för mig. Nu var det samma sak med Fleur. Men nej. Jag skulle aldrig avliva min friska Corvara. Jag har tagit hjälp av proffs men tyvärr har det inte blivit bättre. Tyvärr bara under tiden de varit där, då sköter hon sig. Det har blivit en quick fix och det håller inte i längden. Nu är jag så spänd på att se hur statusen är med Corvara efter att bli riden tills jag var nöjd och sedan vilat i 4 månader.

Längtar tills jag får träffa och börja träna mina problem-tjejer ordentligt. Jag har också problem, men mina förldrar funderar nog inte på att avliva mig för det, eller hur? Det tar tid. Jag har haft mina problem i tre års tid liksom. Så nu ska jag och Fleur hjälpa varandra. Och Corvara och jag har hjälpt varandra otroligt mycket under dess år ♥

Här iallafall Fleur och Marcus Hägglund som red henne. Gud vad han rider henne bra! Här vann de en två-stjärnig CSI, internationell tävling. Alltså se på hästen- alltså jag smäller av!

Translate »