Allmän pepp om livet

Lördag 26 September 2015

e1

Hej. Vi skulle ju åkt hem idag. Men vi struntade i det. Vi stannar kvar på obestämd tid helt enkelt 😉 Nej vars vi kommer hem på söndag kväll tror vi. Kände bara att vi måste vila upp oss efter allt. Vi har plåtat hela tiden. Hade långt möte igår om en grej, sedan upp i Alperna och plåta där och äta god tårta Eva bakat.

De bor så fantastiskt fin 1400 meter upp. Vilken view alltså! Sen efter allt som hänt så är min hjärna lite upp o ner vänd så det blir faktiskt skönt att få ett extra dygn här. Sjukt onödigt då biljetten inte gick att boka om men sjukt värt för hälsans skull.

Idag blir en lugn dag. Idag är det endast fokus på bloggen och att rida en häst. Superbra plan, eller hur? Hade velat träffa mina små systerdöttrar som är hemma hos mamma och pappa:( Men det blir som det blir nu. Hälsan före allt. Mamma och pappa vill inte läsa detta men jag åkte av igår, haha. Slog i huvudet lite så jag kunde inte somna för huvudvärken. Men det var väldigt milt. Jag red en yngre lite studsig stoooor häst och den hoppade mig ur sadeln helt åt helvete så jag hängde kvar i 100 meter typ innan jag försökte glida åt sidan. Det blev en enkel avramling och jag slog mig inte alls men för mig räcker det med såhääär lite för att jag ska få ännu mer ont i huvudet 🙁 Det var ju det som hände Jens när han hoppade Fleur och när det väl händer så har man verkligen ingen chans…

Därför vilar vi här idag och då bara vilar. Jag har ridit massor här och hoppat varje gång och när Eva hade liten träning för mig så dödade hon mig med att sitta ned i trav. (blev bara några volter men ÄNDÅ). Jag är så värdelös på att sitta ned i trav. Jag var några sekunder från att spy efteråt alltså, haha. Men jag är så otränad nu och jag har fruktansvärd dålig kondis. Så det ska tränas upp! Annars var hon på mig på absolut rätt saker och jag önskade verkligen hon kunde bo i Sverige och vara min tränare hela tiden.

Ha en fin dag, hörs snart. Ha deeee <3

Translate »