Allmän pepp om livet

Hej på kvällskvisten

Hej! Jag får tacka för alla fina kommentarer, ni är så snälla. Vissa är dumma i huvudet som vanligt. Gud hur kan man vara så jääävla respektlös och hitta på att hon haft en knöl i livmodern och skriva att hon förmodligen dött av det!? Sedan spär folk på det och spinner vidare på det! Det är så ÄCKLIGT! Jag har aldrig någonsin nämnt ordet livmoder liksom… och att göra det när hästen redan är död? Jag menar vad ger det? Ush. Vidrigt. Tycker synd om Eva som måste läsa om spekulationer om hur hennes häst dog. Eva tillhör världstoppen och tävlar 160, jag tror hon har både kunskap och de bästa veterinärerna i världen och jag SKÄMS för att jag har vissa läsare som inte kan bete sig!

Från och nu blockar jag ALLA som slänger ur sig massor av skit, lögner, spekulerar och drar igång något som absolut INTE är sant. Jag tror inte folk förstår hur fel det kan bli. Ta te x när en skvallerblogg skrev om min pojkvän Andreas. Jag skämtade med en bildtext och skrev typ ”Jag har inte berättat för er att jag är ihop med Leonardo Di Caprio, haha…”. Eftersom Andreas kan se ut exakt som han gjorde när han var yngre. Ett uppenbart skämt.

Och tror ni inte någon då kommenterar: ”Han har slagit sin förra flickvän” varav någon då tror att kommentaren handlade om min pojkvän Andreas, när den som kommenterade skrev om Leonardo. och då var ryktet igång! Jag blev slagen av min pojkvän och hej och hå. Kan ni FATTA hur galet det kan bli? Förstå stackars Andreas som får läsa det och höra det liksom???

Jag tror inte många av er här förstår vilka enorma konsekvenser det kan ge när man slänger ut sig något. När man spekulerar om något som man inte har en aning om. Man FÅR bara inte gissa eller hitta på saker som man TROR. Det kan snappas upp av någon annan som missförstår eller bara läser den kommentaren och sedan börjar ryktet. Skulle jag inte satt ner foten nu så skulle det tillslut vara så att Esta hade livmoderscancer och dog av det. Förstår ni?

Vi har haft det otroligt bra här och jag tror faktiskt vi struntar i att flyga hem imorgon. Vi vill vara kvar lite till och efter allt som hänt så pajade man lite psykiskt. Trots det så höll vi igång hela gårdagen och dagen idag med plåtning och möten så nu är jag helt slut. Därför är det bättre att stanna några dagar extra och riktigt vila upp sig så jag inte kommer hem med noll energi efter en riktigt trevlig resa. Jag tror fortfarande jag är chockad. Eva också. Allt kommer komma ännu mer när man kommer hem. Det är bara så tragiskt men nu gäller det att tänka positivt.

Och kolla bara hur snygg Eva är i Star Rider. Hon älskar allt med Star Rider och ger våra ridtights 5 av 5 och hon rider i dom hela tiden. Vi har typ 1 miljon bilder att visa upp. Men imorgon har vi BARA två hästar på schemat och inget mer så då lovar jag tidsinställning. 

Jag har fått hoppa Evas fina hästar. Här är en bild från i förrgår när jag fick hoppa hennes Grand Prix-häst. Ni ser räcket i bakgrunden…? Det fick jag hoppa. Höll på att bajja ner mig. Det är typ 170 högt och endast två bommar. Gaaah! Men jäklar vad jag njöt över hindret. Att få rida så himla fina hästar här är helt amazing. Och ni ser ju alperna i bakgrunden…det är bara så underbart fint här! 

eva3

 

Translate »