Allmän pepp om livet

Tisdag 22 September 2015

Hej! Oh idag gillar jag inte att ha en blogg. För jag vill ju ändå gå upp och skriva till er innan vi drar till Arlanda. Pust! Har knappt sovit på två nätter, och somnade självklart på dagen igår vilket gjorde det svårt att sova. Idag åker vi till Schweiz till Eva Ursin! Jag ska testa Esta, vi ska rida, vi ska fota Star Rider på mig och Eva. 

Kan ni förstå: IKVÄLL SKA JAG FÅ RIDA ESTA ♦ Jag är så himla förväntansfull så att jag spricker! Anläggningen de har ser helt amazing ut! Miljöerna, hästarna- ja allt! Vi ska vara där hela veckan ut, åker hem på lördag igen. Varenda jäkla kamera och objektiv jag äger åker med på resan! Lägenheten vi bor i har wifi. Föresten säger ni wifi som vifi eller som whyfaj? haha

Jag dör av flygångest dock! Men vi flyger till Geneve på 2,5 timma så det är soft. Lite skillnad från sist vi flög. Först till Peking 9 timmar och sen till Guangzhou 2 timmar. Det är nackdelen med Kina. Och allt allting blir fel typ hela tiden också. Haha…den lilla detaljen då…

Har såklart tidsinställt inlägg åt er kära läsare! puss och kram

flurran

Translate »