Allmän pepp om livet

Måndag 7 September 2015

Hello there! Alltså JAG ÄR NÅGONS FÄSTMÖ, JAG SKA GIFTA MIIIIG 😀 Förstå hur galet det är :D:D:D Jag är så lycklig! Världens finaste diamant sitter nu på vänsterfingret. Det har varit lycka här kan jag meddela. Underbart! Längtar nästan tills att min blogg görs om nu så jag kan börja skriva lite om bröllop! För nu gifter vi oss om knappt ett år 

Jag hur ska man fortsätta man efter detta? Med att det anländer en häst på onsdag? Det kan bli mitt livs värsta beslut eller mitt livs absolut bästa beslut med denna häst. Men när det är en häst som man känner SÅ mycket för och det står mellan att ge en en chans till eller avlivning…ja då blir beslutet lätt. Så nu får vi se, då börjar en ny resa kan jag säga… ska skriva mer om det senare i veckan 🙂

Nu ska vi hoppas på att kunna åka till Arlanda imorgon och hämta upp 63 kartonger med produkter! Alltså 63 kartonger, hur får man hem det!? Haha… Ah, vi hörs senare! Idag blir det jobb. Eftersom vi är i Sthlm ska jag och Kenza försöka hinna med en fika. Ikväll blir det middag hos syster. Och igår blev det middag med Andreas familj. Vi får fullt upp när vi är i Sthlm helt enkelt…

PUSS KRAM KYSS OCH KÄRLEK!!!

omg

Translate »