Allmän pepp om livet

Söndag 5 September 2015

9

Såhär såg jag ut igår. Små lockar och riktigt Shakira-hår, love it!

Hej! Hoppas ni alla mår bra. Jag mår bra, idag ska vi åka hem från Stockholm. Det var jättekul att vara med på festen igår även om jag fick åka hem tidigt. När ljudvolymen blir hög, mycket människor och värme så slår det slint. Ett tag höll jag på att börja gråta och få en riktig panikattack, och det är det värsta som finns 🙁 Men jag klarar bara inte av sånt här, och det suger! Men jag kan ge mig en klapp på axeln för att jag ens tog mig dit! Det har inte hänt på länge att jag klarat det. Men det känns huvudsaken. Men när man dessutom har på sig en klänning som sitter tight…ja det gör ju inte saken bättre.

Sen när jag kom hem fick jag typ urinvägsinfektion…? Vart kom d ifrån liksom!? Sjukt jobbigt. Men det har gått över idag som tur är. Jaja, idag kommer ni få lite hästinlägg och lite status-inlägg. Som ni vet skriver jag upp en del to do listor här och saker som händer och mål jag har. Om jag tappar bort lappen så vet jag alltid var jag ska hitta all info;) En stor fördel med en blogg.

Det är som vanligt massor som händer. Men efter om och men så tror jag att jag vet vad jag behöver göra. Och jag kommer berätta om det senare. KRAMAR

 

Translate »