Allmän pepp om livet

Måndag 31 Augusti- NYSTART

header666

Hej! Hur mår ni? Bloggen har blivit väldigt lidande dessa veckor. INTE OK! Men nu gör vi en nystart. Och vi börjar med en ny header. Jag kommer skriva kontrakt med ett sort företag inom kort så min blogg kommer flytta från Horsespot. Det har varit jättebra här under en lång tid, tyvärr så slutades det satsa på Horsespot för läääänge sen. Det hade kunnat bli bra. Ska inte skriva något negativt här, det spelar faktiskt ingen roll. Lika bra att försöka vara neutral och lyfta det bra. Men, min blogg har blivit hackad allt för många gånger och att porr kommer upp på min blogg känns inte heller direkt så tryggt :S Men hoppas det kommer vara bra här nu sista tiden.

Det blir en tillfällig header här för förändringen sker NU. Inte ”jag börjar träna på måndag” utan IDAG… Min design sen kommer bli jättefin och supersmart. Har ju redan skrivit om vad jag ska göra och som jag sagt så kommer jag börja blogga en hel del annat än bara hästar och ridning. Men man ska kunna välja bort det och bara läsa om hästar. Eller välja bort häst-biten. Jag måste försöka tillfredsställa så många som möjligt så det är smart att göra så. Och ni kanske inte vill läsa om smink, skönhet och pyssel (som är mina starka sidor och ”hobbys”)? Och de som älskar mode och skönhet kanske inte vill se min senaste hopp-bana…

Jag känner mig peppad som tusan just nu! För bloggen, ridsporten och jobb. Igår satt jag, Annica och Nina och kollade lite gamla filmer från när jag tävlade <3 Blev sentimental, så himla mycket man åstadkommit på kort tid. När jag ser tillbaka på filmer så inser jag hur mycket jag och mina hästar kämpat och utvecklats tillsammans. Ibland behöver man nog bara ett break för att komma fatt sig själv lite.

Oh jag har så mycket att säga! Men texten har redan blivit ett A4 typ… Idag åker jag och Annica ner och testar en häst som för mig ser ut som drömmen. Vi får se, jag tänker inte skriva eller berätta något mer förens det är klart. Imorgon besöker vi Mr Zetterman igen. Har lovat att hålla lite insta-skola för honom. Det behövs! Har tidsinställt videos som feeeen! Så kom tillbaka snart, PUSS

Translate »