Allmän pepp om livet

Kärlek, inte porr!

bloggtyraandreas bloggtyraandreas1

Idag var Angelica över. Först var mamma och pappa här och fikade. Så mysigt! Sen kom Angelica hit och fikade, haha mkt kaffe idag. Angelica testade det nya objektivet som jag fått låna av pappa. Och herregud vilka bilder det blir! Kolla bara in de här på mig och Andreas. Jag önskar alla får uppleva den kärleken vi känner. Det finns inget bättre och jag är lyckligare än någonsin med honom. Snart firar vi ett år. Vad fort tiden går! ♥

Hej! Herregud vad det händer saker här. Först Star Rider där Klarna har messat upp rejääält kan jag säga. Så tråkigt när man jobbat dag och natt och så är det ett företag som Klarna som förstör…de ska ju ha det säkraste systemet och pluginen än typ alla. Riktigt riktigt tråkigt, och så sitter man hjälplöst här liksom. Men bara så alla vet, alla som det blivit fel för_ VI LÖSER DET! Ingen behöver vara orolig. Det tar bara oändligt jäkla mycket tid. Undra om Klarna kan skicka hit en av sina anställda som kan jobba en vecka med att skicka mail till alla som beställt och någon som kan ringa till alla som beställt för att dubbelkolla att det blivit rätt…för det kommer behövas! Vad tycker ni jag ska göra? Ska jag kräva något? Nu har de dessutom stängt och felen bara fortsätter trilla in pga deras plugin…. Suck.

Sedan fortsätter det med en hackad blogg. Först får jag mms av Linn där det är en bild och typ ”Det finns nakenbilder på någon du känner på den här sidan” typ… EH VA? Då när jag går in så kommer en porrsida upp här!? Kul när jag har en mängd unga läsare. Jävla idioter, helt ärligt! Riktigt läskigt, man vet ju inte vad som kan komma upp här. Nu ska det vara helt löst iallfall. Men det var samma sak förra veckan. Då kom man till appstore… Riktigt tråkigt när folk försöker hacka sig in för att ”ta” min statistik…

Nej, här är det ingen porr här inte. Nej, här ska det vara kärlek och GLÄDJE! För trots alla fel som varit och allt strul så känner jag mig oerhört glad av alla era ord och att vi äntligen är igång. Mycket är redan slutsåld av vissa storlekar och det är intressant att se vad som säljer och vad som inte säljer.

Min blogg kommer bli som vanligt snart igen. Just nu blir det väldigt blandad eftersom jag når ut till alla här ang SR. Jag vill berätta vad som händer med hästar och vad det finns för planer. Jag ska nämligen ha en ny häst. En häst som jag ska provrida ordentligt och som det ska kännas YES med precis som med Lalle. Alex har hittat en häst till mig som var kärlek vid första ögonkastet. Den kan vara för liten..men här snackar vi ponny. Ni vet hetsig, studsig, huvudet rätt upp och man får ha typ 40 cm korta tyglar och hålla den. Alltså så mycket kärlek. Jag ska ner i veckan och testa hos Alex. Två hästar och sen ska jag nog testa två andra hästar i närheten av Kristianstad.

Bambo är såld. Han ska bara besiktas och röntgas och så nu. Fina fina Bambo kommer få åka utomlands och så. Det jobbiga bara är att jag har ett dilemma. Nu säljs han till någon som jag inte känner och jag kommer inte få träffa honom mer :(:(:( Jag hade så gärna velat att Alex Zetterman skulle testa Bambo. Och det skulle han göra, på tisdag. Jag bara VET att om Alex, Jens Fredricson eller Peder eller NÅN toppryttare hade älskat Bambo om de bara testade honom. För Bambo är den bästa här jag nånsin ägt, det finns inga gränser på höjder eller tävlingar för den hästen.

Men frågan är nu följande. Jag vill ju och behöver sälja för att kunna köpa den andra. Antingen säljer jag honom till utlandet, besiktigar, röntgar och allt på början av veckan… eller så åker jag ner och visar Bambo på tisdag och skjuter upp allt. Jag tänker bara på Bambo… tänk om han måste åka fram o tillbaka till Skåne, sen utomlands och allt…. Jag vill inte det…men tänk om Alex skulle behålla honom och jag får se Bambo på tävlingar…. men tänk om han inte har tid eller vill ha Bambo… då har jag åkt och gjort allt i onödan 🙁 Det är ju en jäkla resa för hästen, fram och tillbaka till Skåne… och just nu har jag varken lastbil, transport eller dragbil. SUCK! Hatar att inte ha det 🙁 Men det är ju på G men det har dom ju sagt väldigt länge nu.

Snälla hjälp mig. Ingen som har en lastbil b-kortsbil att hyra ut? Ingen som vill följa med och köra? Vad tycker ni jag ska göra, vad hade ni gjort? De utomlands betalar bra, tänk om de hoppar av om de får vänta…ah suck, berätta vad jag ska göra! Puss o kram

Translate »