Allmän pepp om livet

Plåtar för fullt

Jag har precis tatuerat Annica i guld, så snyggt! Tänk om man kunde tatuera guld, då hade jag gått lös😂 nu är nästan allt plåtat klart! Jag har köpt världens bästa saker till en hemmastudio! Mitt livs bästa köp typ… Att kunna fota fina bilder när det är kolsvart ute- det är livet! 

Har ont i nacken för jag har suttit och fixat så många bilder… Längtar till Star Rider är igång. Dock så sa fabriken som gör tightsen idag att de måste göra om allt och att det tar 10 dagar till 😫 Dock kommer vi öppna ändå för vi kommer ändå ha några fler dagars leveranstid i uppstarten så det hinner komma till Sverige:) 

Vill även berätta att hästarna mår bra:) Chappe har dock en lös sko och det är inte bra då han ska på ett stort äventyr på måndag….sjukt spännande. Berättar mer efter ❤️

      

Translate »