Allmänt

Det blir ingen mini-korv

Hej. Corvara hade ingen liten bebis i magen :(:(:( Blev så himla besviken, men men man får se fördelar i allt. Nästa år om jag fortfarande vill att hon ska bli dräktig (beroende på hur det går med ridningen nu…) så kan jag isåfall betäcka henne tidigare, börja i Mars. Då blir fölet mer utvecklat till alla tester. Och jag kanske kan ha kul med Corvara i höst, nu när hon fått vila i två månader så kanske det har släppt lite i huvudet. Det gäller att vara positiv.

Efter vi varit på Hästkliniken så åkte vi till vårt nya stall och släppte henne på bete. Hon kommer gå på bete i några veckor till och när Chappe kommer till stallet så ska de bägge stå på box. Corvara kommer att älska det, min lilla diva 🙂 Jag längtar till att börja rida henne igen. Clara var så snäll och ställde upp att köra oss dit, gulle!

Chappe kommer stå kvar hos Clara i Augusti ut, eller till slutet av Augusti. Tills Star Rider är lanserat för det är så mycket jobb på det nu. Direkt när han flyttas så ska en sadel testas ut, har hittat en sadelprovare nu. Jag vill ha en begagnad sadel. kommer igår när jag fick en sprillans ny Bruno för två år sen, det var det oskönaste jag suttit i, i hela mitt liv. Så hård! Men när man har ridit in dom så är dom ju världens skönaste. Men jag avskyr nya sadlar, så jag vill ha en bra inriden sadel men fint läder och bra pris 🙂

När vi kom hem så skulle vi lasta Zeb för han ska också åka hem nu när Corvara åkt. Han gick in flera gånger och så backades han ut. Så fort har det aldrig gått innan. MEN, så fort man skulle stänga så flög han bakåt. Efter en timma så gav vi upp för det är ingen idé när hästen är trött och uttråkad. Så vi satsar på att köra honom imorgon. Det är så tråkigt jag önskar verkligen att jag kan fortsätta Travar-projektet i framtiden men pga flytten så kan jag inte fullfölja det 🙁 Känns tråkigt men jag kan inte betala massor för att ha en häst till att rida när jag redan har proppat schema 🙁 Men nästa gång vi gör det då ska vi göra det riktigt ordentligt och få in någon bra sponsor så det blir en ordentlig serie.

Haha såhär taggad var jag innan plåtningen igår. Tränade lite, hehe. Och ser ni hårfärgen? Dark as hell. Blir ju alltid mörk på vintern. Nu ska bara extensions i. Jag känner mig naken!

blogg11

Ett svar till “Det blir ingen mini-korv

Kommentarer avstängds.
Translate »