Allmän pepp om livet

Måndag 10 Augusti 2015

 

Hej ❤️ Hoppas ni alla mår som små prinsessor ❤️ (och prinsar, jag vet att jag har många manliga läsare också och jag ska inte glömma er;)

Igår hade jag världens bästa kväll med min pojkväns underbara familj. Oj vad underbart allt låter men herregud vad härlig dag jag hade och det gav mig massor av energi ☀️ Så mysigt, kräftskiva och flera timmars prat i kvällssolen:)

Orkade aldrig färga håret igår, var heeeelt död när jag kom hem så jag somnade medan Sara var här typ. Sen kom Annica och henne träffade jag i en minut innan jag däckade, haha. Vaknade 04.30 imorse och var pigg. Pigg i kroppen men trött i huvudet.

Idag blir en lugn dag med lite jobb bara. Alla samples för plåtningen är skickade så jag kan inte göra så mkt mer. Skönt! Ska förhoppningsvis åka och rida Chappe idag! Hoppas kroppen håller bara för efter allt jobb och väldigt lite sömn så känns det som att något sitter i kroppen som inte bryter ut. Och jag vet i fasen om jag vågar riskera det minsta lilla nu några dagar innan vår stora plåtning 😬

Sitter och kollar på Gossip Girls samtidigt som jag skriver lite med kineserna. När jag kom ut i vardagsrummet så lät det som att det var fest i stallet haha. Stackars hästar, satte på radion igår men ibland hoppar ljudet och det måste hoppat ordentligt för det var ASHÖGT på imorse. Brukar alltid stänga av radion på kvällen men igår var första gången jag glömde det 🙈 Men de var lika glada ändå när jag kom ner 05.00 och gav dom Hö. Sötisar! Älskar att komma ner och se deras nyfikna förväntansfulla blickar, ååååh ❤️

Vi hörs lite senare, kram på er ha en fin förmiddag kram

 

Translate »