Allmän pepp om livet

To Do veckan

Hej jag tänkte att ni kanske vill ta del av en liten TO DO som måste fixas denna vecka. Så kan jag själv gå in här och beta av, haha. Alltid bra med en blogg som man kan nå överallt ifrån och från vilken dator eller mobil som helst!

* Betala de sista inköpen Star Rider.

* Plåtning för Star Rider tjoho! Vi kommer plåta i slutet av veckan samt i helgen.

* Boka make up artist.

* Göra ett schema för plåtnigen, minut för minut. Vi har mkt att plåta!

* Beställa bakgrundsdukar till studion.

* Boka tid och köra Corvara till Hästkliniken och se om hon är dräktig.

* Flytta Corvara och till en stor fin lösdrift bland massor av kompisar.

* Boka in Linda, min fantastiska equiterapeut till Chappe 🙂

* Ringa till en ridskola och se om någon vill låna Doris ett tag. Doris behöver verkligen få motion och uppmärksamhet. Hon älskar när man pysslar, borstar och håller på med henne. Tror det kan passa bra i några månader. Har ni förslag på ridskola?

* Fortsätta flytta ut allt från huset och köra till mitt andra hus.

* Skicka iväg fakturor.

* Dubbelkolla att avtalen med Klarna och Schenker är i ordning.

* Åka och filma när Clara rider sin fina dressyrhäst så jag kan lägga upp honom här eftersom han ska säljas.

* Fixa klart det sista med Star Rider hemsida. Lägga upp en landningssida så länge med en nedräknare både där och på min blogg. Se till att jag kan systemet som vi jobbar med. Fixa klart det sista med Marielle = design.

* Fota alla produktbilder som ska beskäras, retuscheras och laddas upp på webbshoppen och sen ska alla texter till det till. Alla villkor ska skrivas och allt ”pill” ska bli klart.

* Fixa två mönsterskydd som jag kom på idag när jag inte kunde sova…hehe… ASBRA idé som jag länge tänkt på!

* Ringa mäklaren och kolla hur det går med budgivningen på mitt hus.

Ha möte med ett företag för en ny blogg-grej, samt möte med en av mina nya stora sponsorer. Hur jag ska hinna det vet jag ej…

* Försöka få reklamfilmen skickad till mig som vi spelade in sist. Så nervös hur den blev :S 😀

Som ni märker så är det väldigt mycket… tur att jag har världens bästa hjälp då av fina tjejjor! Utan dom hade jag ju aldrig klarat allt det här. Ikväll ska jag träffa Sara och förmodligen fixa mitt hår… är trött på rosa och kort hår. När jag väl gör nånting så ändrar jag mig alltid efter en vecka, haha. Nu är det snart höst (sjukt men sant) och då är det mörkt och långt som gäller. Sommaren är det ljust och långt. Har alltid varit så och kommer alltid vara 🙂

Så fort Star Rider är igång så kommer jag göra lite saker som jag längtar efter. Typ åka och hälsa på Sanno. Börja rida Chappe på heltid igen. Jag vill ju även åka och hälsa på Håkan och Rebecka i Jönköping! Men jag får bara inte till det nu! Har erbjudit dom att komma hit och bo här och träna här nån dag. Vi får se! Hoppas! Saknar alla ”mina” fina hästar ♥

Ps. Ni kanske kan hjälpa mig med en punkt? Det här med ridskola och Doris. Om ni driver en ridskola så får ni gärna höra av er. Eller om ni rider på ridskola eller känner någon som kan ta dom besluten. Det blir nog inte svårt för Doris är väääärldens snällaste mini-shettis och kan passa perfekt för minstingarna. Men eftersom jag har så sjukt mycket så får ni mer än gärna hjälpa mig att tipsa om Doris. TACK!

Translate »