Allmänt

Tävlingar som är aktuella

Jag har en häst att tävla nu. Chappe. Jag har ingen som helst brådska att starta några stor klasser i år. Vi har all tid i världen på oss. Jag ska starta lite 110 och 120 till sensommaren och hösten. Han har ju än så länge ”bara” startat 130 men han har ju sjukt mkt kapacitet för mer. Men som sagt, vi har ingen brådska.

Jag vill ju börja tävla. Men som sagt, allt beror på. Mående, flytt, träning mm. Jag måste träna mer hoppning. Det är ju verkligen en färskvara. Och jag har bara tränat Chappe en enda gång, och det var träningen hos Björn. Där hade han ju väldigt ont i tänderna vilket vi vet vad det beror på nu (att hans tänder blivit nedraspade för hårt innan han kom hit). Så det gick bra men han var väldigt jobbig och hade problem med munnen, med all rätt.

Jag saknar och längtar till den dagen som jag kan börja träna Chappe ordentligt. Jag måste ha en sadel. Jag funderar på att köpa en billig sadel nu för att sedan hitta den perfekta sadeln. Clara kommer ju även starta lite dressyrtävlingar med Chappe i höst. Det ska bli jättekul!

Här är några tävlingar som ser bra ut. Jag kommer nog inte kunna åka på alla men en del säkert 😀

Regional tävling i hoppning ridhäst, 15 – 16 augusti 2015, Nykyrka Ridklubb

Lokal och regional tävling i hoppning ridhäst, 22 – 23 augusti 2015, Tollstad Hästsportklubb

Lokal och regional tävling i hoppning ridhäst, 30 augusti 2015, Norrköpings Fältrittklubb

Lokal och regional tävling i hoppning ridhäst, 5 – 6 september 2015, Skogslottens Ryttarförening

Regional tävling i hoppning ridhäst, 20 september 2015, Norsholms Ryttarförening

Regional och lokal tävling i hoppning ponny och ridhäst, 26 – 27 september 2015, Kinda Ryttarförening

Regional och lokal tävling i hoppning ridhäst, 10 – 11 oktober 2015, Vretagymnasiets Hästförening

Regional och lokal tävling i hoppning ridhäst, 18 oktober 2015, Rappestads Ridklubb

Regional tävling i hoppning ridhäst, 24 – 25 oktober 2015, Vikbolandets Ryttarförening

Fina fina fina Champagne ♥

q5

Translate »