Allmänt

Laissa och Nellie första gången

Jag vet inte om jag publicerat dessa bilder förut? Men det tåls att göras igen. Idag är vi ju och hälsar på, och det ska bli så himla kul att se Laissa! Har ju sett på Nellies blogg att hon tagit sig rejält i kroppen.

De är så fina ihop, en perfect match som jag är stolt över!

Ps. Jag får in en hel del mail från er som letar häst och som hör av er till mig för att jag är bra på att matcha häst med ryttare. Så himla SÖTA ni är! Men en viktig sak. Jag är ju ”bra” på det eftersom jag känner till häst och ryttare. Jag har fått igenom några riktiga sjukt bra träffar men det är ju för att jag känner hästen in och utantill, och att jag känner ryttaren eoch vet vad den skulle passa med efter att ha följt ryttaren eller känner till den… Därför är det VÄLDIGT svårt för mig att matcha när jag inte känner er. Jag kan alltid rekommendera någon häst kanske, men jag vill absolut inte ta mig vatten över huvudet. Trodvärdighet är A och O. Kram

hej29 hej28 hej27 hej26 hej25 hej24 hej23

Translate »