Allmän pepp om livet

God morgon Lördag 25 Juli

Hej! Nu är snart min semester HELT slut. DÅ kommer bloggen återgå till det normala, fast ännu bättre. Kommer som sagt göra en stor förändring på bloggen som jag hoppas ni kommer att gilla. Nu när jag är i Göteborg så har jag ett möte med Marielle. Nu längtar jag ihjäl mig till lanseringen av Star Rider- Åh vad allt går sakta!!!

Idag kommer Annica hit, så mys! Vi ska åka till familjen Berntsson och hälsa på dom och ”min” fina tjej Laissa. Sedan ska Nellie vara kotte-vakt. För på söndag har jag ett möte och sedan ska jag och Annica faktiskt gå på stan lite. Nordstan it is! Nellie ska tävla i Varberg på söndag så då lämnar de Kotten här i Göteborg.

På söndag eftermiddag så åker vi hem! Och då är min semester officiellt slut! Då är det så mycket jobb, men bara roligt. Vi har typ 10 plåtningar inbokade med diverse saker. Nu väntar jag bara på 1 produkt av alla produkter som jag vill få hem innan lansering så vi kan förbereda allting med Look Books och produktbilder 🙂

Nej, nu ska jag ner och äta hotellfrukost och sen måste jag åka och köpa en laddare till datorn. Grrr Andreas glömde det viktigaste han skulle ta med när han kom tillbaka: datorladdaren! Haha…en mardröm för en bloggare 😉

Jag och Corvara innan vi drog igång en plåtning med vår fina tävlingstopp ♥

hej8

Translate »